Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:47, 14. 2. 2014.

| Društvo

Parkirališta zatvorena zbog mitinga SNS

Autor:Aleksandar StankovIzvor:Južne vesti
parking-zatvoren2.jpg
Zatvoren parking kod stadiona "Čair"

Zbog predizbornog mitinga Srpske napredne stranke, zatvorena su parkirališta kod niške hale “Čair” i ispred Tržnog centra “Zona 3” na Bulevaru Nemanjića.

Žute trake sprečavaju sve vozače da se parkiraju, a detaljnije informacije vozačima daju radnici “Parking servisa”. Vozači koji koriste parkiralište kod stadiona o zabrani su bili obavešteni još juče lecima koji su ostavljani na njihovim automobilima. 

obavestenje Obavešzenja koja su juče ostavljana vozačima na parkiralištu kod stadionaIz Uprave za saobraćaj pojašnjavaju da je na zahtev Gradskog odbora Srpske napredne stranke zabranjeno parkiranje u Ulici 9. brigade i na parkingu kod stadiona.

U pomenutoj ulici, kao i u Zetskoj biće obustavljeno kretanje vozila u periodu od 15h do 20h, a moći će da prođu samo zaposleni u Sportskom centru, kao i autobusi koji prevoze učesnike mitinga.


Ko je zabranio parkiranje kod "Zone 3"?

I dok su vozači koji koriste parkiralište kod stadiona o zabrani bili obavešteni na vreme, vozače koji svoja vozila ostavljaju na parkingu kod “Zone 3” iznenadila je slika od jutros.

bulevar O zatvaranju parkinga na Bulevaru Nemanjića niko nije bio obaveštenU “Parking servisu” čiji je direktor Marko Janković funkcioner SNS-a, zabranu parkiranja na Bulevaru Nemanjića nisu želeli da komentarišu. 

Portparol ovog preduzeća Igor Vojinović drsko je novinarima rekao da se obrate Upravi i spustio slušalicu.

- Obratite se Upravi za saobraćaj! - rekao je Vojinović i prekinuo vezu.

U pisanom odgovru Uprave za saobraćaj, koja jedina može da odlučuje o zabranama, sporni parking se ne pominje.

Iako nije zvanično potvrđeno, pretpostavlja se da je razlog za zatvranje ovog parkirališta isti, jer se u "Zoni 3" nalaze prostorije SNS-a.

Podsetimo, prvi predizborni miting Srpske napredne stranke zakazan je za večeras u 17 sati u niškoj hali “Čair”, a najavljen je i dolazak predsednika stranke Aleksandra Vučića.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mićko

    10:06 // 15. 2. 2014.

    Sramota je što rade sa blokiranjem celog prostora oko Čaira. Mi čija deca treniraju na bazen Čair ili na stadionu moramo peške da ih vodimo znojave ili sa mokrom kosom.Ako se nešto deci desi šta onda?

  • Igor72

    21:06 // 14. 2. 2014.

    Auu.Zorane ti si bas prso.

  • jelena

    20:59 // 14. 2. 2014.

    nastavak.Covek ih istera iz kuce da bi mu se posle pola sata pojavila policija i krenula da ga hapsi zbog vredjanja aktivista SNS-a.Pa se ja pitam di li mi imamo zakonsku obavezu da glasamo za njih

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: