Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:09, 12. 2. 2016.

| Društvo

Protesti zbog Slavkovićevih uvreda “Južnim vestima”

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
slavkovic
Slavković nastavio sa uvredama na račun "Južnih vesti"; foto: NTV

Konzorcijum niških organizacija civilnog društva i medijsko Udruženje “Lokal pres” protestuju zbog uvredljive izjave zamenika gradonačelnika Niša Ljubivoja Slavkovića, koja, kako kažu, nije samo uvredila “Južne vesti” već celu novinarsku profesiju.

U “Lokal presu” kažu da je izjava kojom je Slavković “Južne vesti” nazvao lažovskim, neumesna i neprimerena, posebno kada dolazi od vršioca javne funkcije i to neposredno pred raspisivanje lokalnih izbora.

Smatramo da Slavkovićeva izjava predstavlja nepoštovanje novinarske profesije, uloge koju lokalni mediji imaju u svojim zajednicama i umanjuje kredibilitet naše članice među građanima Niša - kažu u “Lokal presu”.

Niški OCD sektor smatra da su Slavkovićeve reči uvreda za sve građane Niša.

Ovakav rečnik je upravo ono protiv čega se konzorcijum niških organizacija civilnog društva bori pri čemu nastoji da unapredi komunikaciju između građana i predstavnika vlasti. Molimo sve političare da u nastavku predizborne kampanje imaju poštovanja prema Nišlijama i Nišlijkama - poručuju iz civilnog društva.

Podsetimo, Slavković je u programu NTV, govoreći o sukobu u vrhu gradske vlasti zbog uzimanja novog kredita, iz čista mira “Južne vesti” nazvao “senzacionalističkim, tračarajskim, lažovskim”. I dalje se, međutim, ne zna čime je Slavković tačno nezadovoljan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • -paca 62

    15:42 // 12. 2. 2016.

    zasto sam ja kriv da svakoga dana gledam gosn.slavkovica

  • nenad 2008

    14:36 // 12. 2. 2016.

    "Tračerajske, senzacionalističke, lažovske ". Nedostaje "lopovske", pa da sve bude u jednom ćiftinskom, šićardžiskom fazonu. Neka, biće sledeći put. Da sam psiholog, sociolog, ili psihijatar, mogao bih da napravim barem magistarsku tezu "Odnos političara - mangupa, prema medijima".

  • N. RAJKOVIĆ iz G. MATEJEVAC

    14:26 // 12. 2. 2016.

    Ja bi ve zamolio da ne zameravate na mojega prijatelja Ljubu, jer je on iz pasivni krajevi. Ne raboti on to namerno, toj mu izlita na prirodno.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: