Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:02, 24. 6. 2013.

Rezultati male mature bez značaja za upis

490x370-Zbirka.jpg

Republička upisna komisija odlučila da se pri upisu u srednje škole ne boduju ispiti iz srpskog i matematike, već da se đaci rangiraju na osnovu uspeha od 6. do 8. razreda i na takmičenjima u 8. razredu. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mariza

    17:29 // 24. 6. 2013.

    Ovo je jedino ispravno i očekivano rešenje, a komentari roditelje ko će im vratiti novac,vreme i džaba su deca učila, su na istom nivou kao i cela situacija,treba će im svaki gram znanja.

  • Dragan Vukadinovic

    17:54 // 24. 6. 2013.

    СКАНДАЛ којим се уништава читава генерација, деморалише, демотивише и сакати доживотно. Греота

  • Roditelj

    18:18 // 24. 6. 2013.

    Sramota,sramota,sramota...i ovo je trebalo da se desi da bi svi shvatili da je Srbija banana drzava. Zao mi je dece koja protiv svoje volje ucestvuju u eksperimentu neodgovornih politicara.

  • Posmatrac

    18:27 // 24. 6. 2013.

    Koja je ovo sprdacina i srozavanje ispod svakog nivoa! NACIONALNI SKANDAL!

  • Julija

    19:13 // 24. 6. 2013.

    Zasto se uopste spremaju za prijemni i "stresiraju"? Zar nisu sve to vec ucili proteklih osam godina? Treba da se ukine prijemni pa da se na osnovu uspeha lepo upisuju po zasluzi.

  • JG

    19:35 // 24. 6. 2013.

    Sad lepo da se roditelji organizuju, da tuže državu za pretrpljeni stres, preživljenu traumu i td. Ili još bolje, da svi bojkotuju upis u srednje škole. Ovo je neviđena bruka...

  • Saša

    20:24 // 24. 6. 2013.

    Napokon pokušaji da se ova država dovede u red! A roditelji nisu badava bacali pare nego su platili znanje svojoj deci sad ako umeju ona će da ga iskoriste ubuduće. Podrška vlasti na ovom potezu!

  • Uobičajena praksa

    20:53 // 24. 6. 2013.

    Čemu ovolika larma, kad je i Toma na sličan način došao do diplome. (Nije li mu je prošvercao Vučić u svojim velikim ustima)

  • Ljubisa

    23:54 // 24. 6. 2013.

    Kako su zavrsili osnovnu skolu bez ZAVRSNOG ispta. Pa zakonodavac kaze da je OS zavrsena samo nakon polaganja zavrsnog ispita (mala matura) bez obzira da li si je polozio ili je nisi polozio. Znaci?

  • Nišliski Džeronimo

    00:40 // 25. 6. 2013.

    Od Srbije su političari, posle mnogo uloženog truda, uspešno napravili javnu kuću. Prostituišu se: znanje, pedagogija, čast, rad... Kakve ostavke, zrelo je za robiju.
    Dok je ovaca biće i šišanja.

  • Bata

    08:43 // 25. 6. 2013.

    Pitanje ministru :
    Pošto se svake godine rešenje testova pojavi na ulici "pre roka" šta će se desiti ako i iduće godine ukradu testove pre završnog ispita ?

  • hedonist

    08:44 // 25. 6. 2013.

    testovi kao tiketi i kviz,vukova diploma obezvredjena i sluzi samo da se urami i okaci na zid,deset puta menjana saopstenja ministra i njegove svite,zena u brusu iznela testove iz stamparije-BLAMAZA..

  • john john

    08:51 // 25. 6. 2013.

    Naravno, onaj polupismeni SPS ministar obrazovanja iz Berana i ne pomislja da da ostavku. Treba roditelji da naprve ulichne proteste da mu objsne kakav je idiot,

  • Sanja

    09:45 // 25. 6. 2013.

    I sve ovo zbog "vukovaca" koji su podbacili na zavrsnom ispitu,pa sada deca koja zaista imaju znanje i koja su solidno uradila test ne mogu da upisu skole koje su zelela.Sramota.

  • Danka Novović

    09:50 // 25. 6. 2013.

    Gospodin učitelj i Načelnik Ž.Jovanović komotno može da radi kao spiker na radiju jer osim čitanja onoga što mu je poslato on ništa više svoje ne sme da kaže,da ne pogreši nešto čovek,a plata dobra...

  • MM

    11:16 // 25. 6. 2013.

    Bruka i sramota.Jadna deca,vecina njih nece moci da upise zeljenu skolu zbog necijeg nemara.Ja sam prosla kroz to jer se i '99 nije polagao prijemni.Bila sam prva ispod crte pa zavrsila u drugoj skoli

  • mimazikic

    14:49 // 22. 6. 2014.

    Sramota sta nam se dogadja ,druga godina za redom i pored jakog policiskog obezbedjenja ,sumnja se da su testovi pokradeni.Dokle vise gospodo ?ovo je sramna cinjenica .

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: