Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:00, 24. 5. 2019.

"Stari" parking kod Kliničkog uveliko radi, stižu pohvale od opozicije [foto]

parking Bane Jovanović kaže da je ovakav parking trebalo da se napravi i ispred niškog Doma zdravlja; foto: Vanja Keser

Besplatno parkiralište na prostoru između starog i novog dela niškog Kliničkog centra rekontruisano je i radi već više od dva meseca, iako je u startu bilo problema zbog zemljišta koje je pod restitucijom. Niški odbornik Branislav Jovanović koalicije “Niš, moj grad“ kaže da je besplatan parking trebalo da se izgradi i kod Doma zdravlje, a ne da se “zarađuje na bolesnima”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Leposava

    15:23 // 24. 5. 2019.

    Veci parking od klinickog centra.

  • Druzina Pere kvrzice

    15:27 // 24. 5. 2019.

    Hvali njegove buduce koalicijone drugare !!! S njima je lepo saradjivao i dok je bio na vlasti.Zato smo sad ovde gde jesmo.Dno dna.

    • Abc

      16:16 // 24. 5. 2019.

      Kakvi su mu drugari najbolje govori to što je bio u pritvoru dva meseca

  • Mara

    15:31 // 24. 5. 2019.

    Svaka čast

  • Doktorka Milka

    16:11 // 24. 5. 2019.

    Reči hvale za upravni i nadzorni odbor Kliničkog centra u Nišu koji su omogućili moderan parking. I predsednik države je rekao „Ovaj klinički centar je najlepši, najopremljeniji i najluksuzniji“. Ali saobraćajni udes na naplatnoj rampi Doljevac, 31. 1. 2019. dobio je epilog u Niškom kliničkom centru gde je jedna osoba izgubila život (S. G), a visoki funkcioner SNS-a (Z.B), čiji je bolid, izazvao

  • Zarko

    16:39 // 24. 5. 2019.

    Bane nije napustio skupstinsku salu. Cak nepropusta priliku i da hvali rad pajtosa. Mozda je dao intervju iz SPS a. Koji je to bezobrazluk ?

  • penzioner

    16:53 // 24. 5. 2019.

    Auto pijacu i buvljak - iseliti ! Tu napraviti parking za turisticke autobuse,automobile.Nigde auto pijaca nije u centru grada.Vatrogasni dom i SUP iseliti u neku praznu kasarnu i resiti problem parkiranja kod Doma zdravlja i u Sv.Markovoca i N.Tomic.

  • Doktorka Milka

    18:56 // 24. 5. 2019.

    Z. Babić je nakon udesa, posle zbrinjavanja, odmah prebačen u beogradski Urgentni centar. Povređena pacijentkinja, sestra preminule (imala je nagnječenje grudnog koša, obostranu frakturu rebara, kontuziju pluća) je zadržana na lečenju u jedinici intenzivne nege niškog Kliničkog centra i svo to vreme je bila naga, prekrivena čaršavom – nije bilo košulja krojenih za potrebe intenzivne nege.Za parkin

  • nisliski mohikanac

    20:11 // 24. 5. 2019.

    parking kod doma zdravlja mora da se naplacuje inace nece biti mesta od stanara okolnih zgrada plus od neotesanih vozaca koji parkijaju poprecno

  • Dragan

    20:53 // 24. 5. 2019.

    Napokon pravi parking, parkira ti ranije je bilo noćna mora, kome se ne sviđa neka dođe autobusom, manite se politike

  • Nada

    21:27 // 24. 5. 2019.

    Plac je u procesu restitucije, no vlasti I opoziciji slatko je da otimaju tudju imovinu.Prava istina je da od 1945 godine dolaskom komonista najunosnije je otimati tudje. Vlast nije jos popisala drzavnu imovinu to ce uraditi kada sve budu pokrali jer tada nece imati sta da popisu. Sada se vidi da su vlast I opozicija zajedno u svojoj pljacki drzavne imovine, posebno koja je u restuticiji.

    • sozontije

      04:51 // 25. 5. 2019.

      Plac ispred jednog solitera u Cacku u procesu restitucije je godinama bio parking,sada ga vratili coveku,a on prodao.Na tom mestu zidaju novu zgradu,a stanari vise nemaju nijedno parking mesto.

  • Nusic

    21:35 // 24. 5. 2019.

    Da li mozemo verovati ovakvoj opoziciji koja se raduje otimanju tudje imovine koja je u procesu restitucije. Jasno je, sve pokrasti I oteti da se ne moze vratiti potraziocima oduzete imovine u naturi. Vlast I opozicija su zajedno od 2000 godine u pljackama drzavne imovine, naravno, zajedno.sa tajkunima. Oni se samo smenjuju jedni su gore drugi dole pa opet tako ali su ravni u pljackama.

  • Milos igic

    09:29 // 30. 5. 2019.

    Šta tebe briga šta pravi ako je njegovo, da neće možda da propusti priliku da unovči svoje imanje da bi se ti parkirao, što ne ponudis svoje dvoriste za parking ako si takav altruista..ako je gradu stalo do parkinga neka čoveku isplate realnu cenu a ne da mu daju obveznice, e onda moze da ostane parking..ama volite komunizam iako nas je do dna doveo..ovopišem kao jedan od vlasnika otetog parkinga

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: