Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:51, 8. 11. 2016.

Tužbe i dalje stižu u Banju, ali para iz Grada još nema

banja Para nema, ali tužbi koliko hoćeš; foto: JV arhiva

Iako im je iz gradske kase još krajem septembra obećano 14 miliona dinara kako bi isplatili dugovanja bivšim predsednicima komisija i odbora, novac u Opštinu Niška Banja još nije stigao, ali zato, kako kaže predsednik Dejan Jovanović, stižu nove tužbe.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Šutruk Nahunte

    11:44 // 8. 11. 2016.

    Ova situacija upravo najbolje ilustruje besmislenost postojanja gradskih opština. Opština je rebalansom utvrdila, a čekaju se pare od Grada. A to što umesto jedne dodju pet tužbi, to je zahvaljujući advokatima. Što da naplate troškove za jednu tužbu kad mogu za pet ?! A Banja tavori već godinama i svi se slažu da su njeni potencijali totalno neiskorišćeni. Zato je treba privatizovati.

    • Globan Partijasevic

      03:52 // 9. 11. 2016.

      Da, ugasiti sve gradske parazitske tvorevine a Banji dati status nezavisne od propalog grada i dovesti stucne a ne nesposobne partijske botove. Malo ti je bila prethodna privatizacija hotela pa bi i ovaj ostatak da unistite, kakav je takav ali radi. Sve sto je privatizovano je unisteno zarad vajde pojedinaca od kojih niko nije odgovarao.

  • odbornik

    15:25 // 8. 11. 2016.

    Cudno je da nema para za pausale a ima za astronomske plate opstinskih funkcionera i njihovih rodjaka pomocnika predsednika opstine.

  • B

    15:28 // 8. 11. 2016.

    Teško je ovo ludilo komentarisati. N.Banja koja nema pare za DVE klupe na šetakoj stazi, nema JEDAN Hotel, o dr. stvarima i da ne pričamo ( jedna Prolom ili Lukovska banja su premija) ima Komisije, Predsednike i potpredsednike, paušale i dnevnice.Tuga..besmislica Srpske demokratije i decentralizacije..Gde je sada Gradonačelnik da stavi na crnu listu političare koji tuže svoj grad a još su iz SNS

  • Blackburn

    19:35 // 8. 11. 2016.

    Dejo,pa vasi clanovi tuze,obecaste im da ako sede u komisijama da ima da ih udomite u neko jkp.Od obecanja nista i oni sad tuze!Tolko o partijskoj disciplini i veri u vasu partiju,vec daj sta das!Ako nisi sposoban,ostavka ,bre,a kamata raste!Briga mnogo Bulata za tebe ,on si gleda sebe i svoju fotelju,pogotovu od kako ga AV izriba!Jadna je Banja ako si joj ti spasilac!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: