Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:10, 14. 6. 2023.

Urušava se kuća, ugrožena bezbednost Nišlija, iz nadležne Uprave ćute

Urušena kaću, problem (5) Kuća je bez krova 2 godine, urušava se svakodnevno; foto: JV / N. Đ.

Napuštena kuća bez krova koja je počela da se urušava i ugrožava bezbednost đaka koji prolaze jedinim trotoarom pored kuće, a preti da će se urušiti u susedna dvorišta, problem je sa kojim se poslednje dve godine suočavaju stanari niške ulice Sindikalni stanovi u blizini Osnovne škole “Kole Rašić”. Iz nadležne Gradske uprave za građevinarstvo, ne žele da kažu da li imaju plan kako će rešiti ovakve probleme Nišlija.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ANTICIVILIZACIJA to je Niš

    09:44 // 14. 6. 2023.

    Ulice , starca vujadina, stanoje glavaša , babički odred, braća ignjatović, belopalanačka, kovanlučka, njegoševa, španski borci, zdravke vučković, radnička,partizanski kuriri, kursulina, vase smajevića...Su ulice bez trotoara I tim ulicama 1 000 dece ide svaki dan u školu ... Parkirani automobili koji tek ugrošavaju pešake . Trke automobila kroz kovanlučku I bahata vožnja uz blagoslov.

    • Mrzim strumfove

      13:49 // 14. 6. 2023.

      Ha ha ha trke kroz kovanlucku. Pretpostavljam da si neko kome sve smeta pa i voznju od 40ak km/h smatras za trkanje jer brze od toga ni uz kovanluk ni niz kovanluk ne moze da se vozi. I kako bi ti resio saobracaj u tim ulicama? Da srusis ljudima kuce zbog trotoara? Da zabranis saobracaj? Da ogranicis na 30km/h? Alergican sam na ljude koji samo kritikuju a ne zele realno da sagledaju situaciju.

  • Nislija

    10:14 // 14. 6. 2023.

    Eh, koliko se kuca urusava a grad bas boli briga za sve... Doduse i ceo grad se urusava, ali ide jesen, a u jesen svasta otpada... Obicno pocne od vrha... Sta ti Sotirovska mislis o tome?

    • Torpedo

      19:14 // 14. 6. 2023.

      U pravu si ! Prvo, "nadlezni " ne postoji, a oni koji bi to trebalo da budu, imaju stav- bas me briga, moje dete tu me prolazi i tu ne zivim .

    • Limunko

      13:14 // 15. 6. 2023.

      U njenoj glavi Niš je kao Tuluz, tako da je ona na čelu jednog savršeno uredjenog grada.

  • Palilulac

    11:02 // 14. 6. 2023.

    Zivim u blizini te kuce, ta kuca je pre 10god kompletno renovirana, a onda je kupila neka profesorka sa filozofskog fak (ili tako nesto) dosla dva puta otkrili krov i ostavili da propada… sa kojom namerom ne znam, ali normano nije! Treba doci nadlezni da pitaju zasto je otkrivena i ostavljena tako… pa i za rekosntrukciju krova treba valjda neka dozvola… bukvalno je otkrivena za vikend i ostavljena

  • Komšija Rale

    11:32 // 14. 6. 2023.

    A kuća pored stepenišra đačkog ulaza u školu "Kole Rašić", samo što se ne izvrne! Sa raspalog krova nadvili se crepovi nad glavama dece u niko ništa!

  • Aca

    12:48 // 14. 6. 2023.

    U Obilicevom vencu ima nekoliko takvih kuca

  • Ахм

    12:59 // 14. 6. 2023.

    Улица Стевана Првовенчаног 7,цела кућа склона рушењу, кровни део куће у Улици Седми јули бр9

  • Alex

    13:34 // 14. 6. 2023.

    Od svih Opština u gradu, Palilula ima ubedljivo najgore ulice sa najviše ostećenja i niko prstom me mrda. Kuće se raspadaju, prljavstina na sve strane a predsednik Opštine samo se pojavi na tv-u kad treba da se organizuje neko ždranje i pijenje po Paliluli. Predstavlja se za nekog Palilulca a prstom ne mrda da popravi stanje u Opštini. Bruka i sramota od čoveka!

    • Var tehnolog

      19:19 // 14. 6. 2023.

      NEMA vise Palilulaca! Predsednik je folirant,preletac I ciljna grupa su mu nepismeni. Nigde i nikad taj nista nije radio.

    • Mix

      22:17 // 14. 6. 2023.

      @Alex- što si takav, prozivaš najlepšeg na Palilulu, bliskog druga na zamenicu? njih dvoje mogu tri dana da sede u kafanu o tuđem trošku, a u životu zajedno nemaju tri meseca radnog staža.

  • Мики Микић

    16:41 // 15. 6. 2023.

    Шта рећи а не заплакали? Трећи мандат власти у Нишу а град пропада! Најбитније да поплочавају трг и реновирају паркове! Вероватно корупција до гуше све то њихови људи добијају послове који су небитни за функционисање града али нико да потегне питање одговорности градских власти. Испада да жути лопови нешто урадите за град а ови сад само подршку Вучићу да сређује Бг јер га горе не гласају а ми беда

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: