Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:46, 18. 1. 2016.

Vozači žele "vinjete", "Putevima Srbije" neisplativo

Putevi Srbije Poskupljenje putarina za 10 odsto; foto: putevi-srbije.rs

Vest da će 1. februara putarina poskupeti za 10 odsto naljutila je mnoge vozače u Srbiji koji pitaju zašto naša zemlja ne sledi primer država u okruženju, u kojima se koriste popularne "vinjete", odnosno naplata prema vremenu vožnje, a ne po pređenom kilometru.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nislija

    17:01 // 18. 1. 2016.

    Pa neisplativo,nebi moglo da se trpa u svoje dzepove vise.Kako ih nije sramota da upste podizu cenu putarine,a putevi nikad gori.

    • zbog čega

      17:43 // 18. 1. 2016.

      bi se stideli kada im baš dobro ide?! Malo kraće, malo uže, malo tanje i niko nikada ne proverava kako užuvaju u Putevima Srbije oni koji potpisuju ugovore, firme koje prave puteve i oni koji vrše nadzor. Kada je i ko je naknadno izvadio uzorak urađenog puta da se vidi je li rađeno u skladu sa projektom ili se ugrađivali sa nekvalitetnim materijalom i tanjim asfaltom?

  • ogorceni

    17:19 // 18. 1. 2016.

    Gospodo iz Puteva Srbije na celu sa Drobnjakom, idite do nasih suseda Bugara,kupite vinjetu od 5 evra i vozite se sedam dana kuda hocete i koliko hocete po mnogo boljim i odrzavanijim putevima. Nama ste omogucili da od Nisa do N Sada idemo i vratimo se po jednom u jednom danu za 1940 din a to je otprilike 16 evra. Toliko o Vama i Vasem racunu pljackate narod

    • jbg,

      17:32 // 18. 1. 2016.

      baš nemate dušu, pa šta bi ostlo Drobnjaku&co kada bi smo se ponašali poput bugara? Interesuje me, da li bi Drobnjak&co prošli unakrsnu proveru imovine i plate u JP"Putevi Srbije"?

  • pare, pare, pare

    17:36 // 18. 1. 2016.

    http://www.blic.rs/vesti/srbija/nove-optuzbe-krusevackih-putara-varali-smo-drzavu-praveci-lose-puteve/pcws3ly



    "Terenski radnici “Kruševacputa” tvrde da njihovo preduzeće potkrada državu tako što u regionalne puteve ugrađuje nekvalitetan materijal."



    Jednom neko reče:"Razumeo bih da kraduckate, ali..."

  • Ilija

    00:06 // 19. 1. 2016.

    Za sve ima leka. Ovo je oprobana metoda. Kada bi se svi vozaci, ili makar vecina, ujedinili i da svaki put kad placaju putarinu - da je placaju u kovanicama od dinar ili dva, nastao bi totalni kolaps na auto-putevima...sto bi dalje implicaralo mnogo vec haos i eventualnu promenu sistema

  • aleksandar

    07:59 // 19. 1. 2016.

    Ne lažite ljude isplati se, evo računice:
    Niš pojate 190din + povratak 190din x 250 dana (samo radni dani -10 dana za odmor) = 96000 dinara = 760 eura. Eto naplatite vinjetu za godinu dana 800evra i isplatiće Vam se :D

  • Bojan

    11:55 // 19. 1. 2016.

    To kuci pa lazite one koji vam veruju ... doljevac leskovac 190 dinara a nis krusevac ista cena ... nego nece biti plata za parazite

  • Petar Petrovic

    12:27 // 19. 1. 2016.

    Svima bi bilo isplativije sa vinjetom osim beogradzanima jer oni trenutno koriste 60 km autoputa a ne placaju:B.Potok-Simanovci 40km i 20 km prema N.Sadu.Znaci vinjeta se ne uvodi zbog beogradzana a i pljacke,naravno.

  • T-error

    13:03 // 19. 1. 2016.

    Kaze "nece biti para za kvalitetno odrzavanje puteva" pa........^%$^**&^ kao sad je kvalitetno odrzavanje, da li ste vi "gosodine izasli iz Sbije da vididte sta znai rec kvalitetno odrzavanje puteva, celicne felne su nam kockaste od vaseg "kvalitetnog odrzavanja" .. hvala!!!

  • Gojko

    14:40 // 19. 1. 2016.

    Zasto mi onda placamo registraciju?? Pitevi 0, a crne rastu! Kada meni plate homokineticke zglobove, visljuske moze tek tada da se prica o povecanju! Pozdrav

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: