Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:05, 16. 11. 2017.

“Gorica” zakupila kapelu Kliničkog centra da bi vraćala dugove

Gorica Planiraju da vrate dugove do 2020. godine; foto: JV/A. S.

Da bi vratila dugove niškim javnim preduzećima i dobavljačima, ali i da bi radnici redovno primali platu, kaže direktor Igor Novaković, JKP Gorica je zakupila kapelu Kliničkog centra. Mesečno će iznajmljivanje plaćati 2 miliona dinara, dodaje, a predviđaju da će moći da zarade oko 6 miliona na mesečnom nivou.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Сад ће да процветају, а узимају кеш паре од грађана за сахране

    20:16 // 16. 11. 2017.

    А, што је до сада била изнајмљена приватнику и што је он убирао кајмак? Чија је то онда одговорност. А, да , oдговорност као категорија више не постоји у Србији.

    • Kaktus

      18:37 // 29. 11. 2017.

      Privatnik je plaćao 1,5 milion za zakup ali nije hteo da plaća više od toga jer ne bi imao zaradu, a ovi menadzeri daju 2 miliona, ha ha ha. Napraviće 4 miliona zarade, ha ha ha E ovi eksperti kažu da će do 2020. g izmiriti dugovanja. Poznavajući ta 3 menadzera , koji vode Goricu , garantujem da će do 2020. g napraviti dugovanja od 500 miliona jer to jedino i umeju i već su se dokazali u tome

  • Goričanin

    08:11 // 17. 11. 2017.

    Da li će neko Igora da nauči da računa? Ako ima prometa 6 miliona, a plaća zakup 2, ostaje mu 4. Da isplati dobavljače, tekuće troškove. Tako govori o 17 m. prihoda Gorice, a to je u stvari promet na mesečnom nivou. Ako ne ispalti dobavljače i tekuće troškove imaće za plate, koje su negde oko 9 miliona RSD. Zato i kasne plate po 2meseca, ali za sada. U dogledno vreme, plate će kasniti 3 pa 4 itd

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: