Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:15, 5. 7. 2023.

Iz "Džinsija" SMS porukom potvrdili radnicima da zatvaraju fabriku u Leskovcu, opozicija krivi Cvetanovića

Džinsi Leskovac Problemi u poslednje tri godine eskalirali likvidacijom; foto: M. M.

Nakon što je opozicioni odbornik Nenad Zdravković najavio da će Džinsi ubrzo zatvoriti pogon u Leskovcu, to su radnicima potvrdili iz Uprave fabrike i to SMS porukom u kojoj se navodi da su već započeli pregovore sa drugim investitorom oko njihovog zaposlenja. Opozicione stranke u tom gradu u saopštenjima usaglasile su se da je najveći krivac to što će oko 1.000 radnika ostati bez posla gradonačelnik Goran Cvetanović.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Lopovi,prevaranti obuzdajte se malo

    10:34 // 5. 7. 2023.

    Pa koga da krivi? Babu i dedu kuci. Sve je laganje i opsta pljacka.Prosto se cudim ksko su mirni ljudi.Da ostanem bez plate neko bi ostao bez .... .

    • Dragan R

      16:53 // 5. 7. 2023.

      Koga da krivimo? Sebe, pa i babu i dedu kući. Sagnuli smo glavu i bez reči protesta pristali da nam unište i zatvore sopstvene fabrike da bi se sada zaduživali kod stranaca i tim istim novcem plaćali njihovim firmama da otvaraju fabrike kod nas u kojima smo samo broj sa kojim komuniciraju SMS-om, bez ikakvih prava i oročeni na period dok gazda ima debele vajde.

  • Solis se na more a neznas sta ti se dwsava pi gradu

    10:39 // 5. 7. 2023.

    Cvetanovicu koliko zvanicno nosis kuci primanja? Nezvanicno ne racunamo.Svesan li si da narod nema za hleba.Sta mislis? ????

  • Turska serija sa prevodom

    11:51 // 5. 7. 2023.

    Posao gradonacelnika nije da zaposljava ljude. Ako se time bave lokalne samouprave samo navlace gnev na sebe u ovakvim situacijama. Politicari moraju da shvate da je politika jedno a privreda i biznis nesto drugo. Potpuni krah politike subvencija stranim firmama tek predstoji jer ekonomska kriza ogoli sve sto nije trzisno odrzivo.

  • A sad adio

    14:45 // 5. 7. 2023.

    Firma sa nenormalnim uslovima i platom od 50 000 i pitanje kada ce otkaz nije firma nego rudnik.Evo sledeci je tigar tyres u Babusnici i Pirotu.

  • Dragan

    15:50 // 5. 7. 2023.

    Vreme je da leskovcani(malo slovo namerno)koji su poklanjali i bacali paradajs nesto shvate,u uporistu naprdnjaka...ova virtuelna vlast,usput i lopovska ce gace da im skine,a dok se oni cude,investitori nestadose...valjda su i vranjanci to shvatili,a i ostali koje hrane mali zuti sto piju vodu iz Morave...a sad adio...

  • Гага

    16:29 // 5. 7. 2023.

    Субвенције су потрошене...arivederchi!

  • Rale

    16:41 // 5. 7. 2023.

    Al zato dobiše nov stadion da gledaju treću ligu...

  • Bambus

    08:54 // 6. 7. 2023.

    Sledeći je niški Leoni, u septembru 500 ljudi ostaje bez posla, za početak. Srećan rad predsedniče, imaćeš tih 500 više na ulici !!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: