Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:03, 4. 4. 2024.

Poskupela voda u Prokuplju, na računu i nova stavka od sledećeg meseca

Voda sa česme Prokupčani će plaćati 15% više komunalne usluge, a uvodi se i nova stavka; Ilustracija; Foto: Aleksandar Kostić

Građani Prokuplja od sledećeg meseca plaćaće više cene komunalnih usluga u proseku za oko 20 odsto, nakon što je većina odbornika lokalne Skupštine odlučila da usvoji predlog JKP Gradski vodovod i Gradskog veća o povećanju cena. Uz kritike opozicionih odbornika i njihovog neslaganja sa poskupljenjem, većina je donela odluku da se od narednog računa uvede i nova stavka “pogonska spremnost sistema” za koju će svakog meseca, imali potrošnju ili ne, građani plaćati dodatnih 150 dinara bez PDV-a.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Magare Vo

    10:31 // 4. 4. 2024.

    Za pogon spremni. Iskopirali od Nislija tu stavku. A vide u bisim delovima grada leti nema,Djurevacko,novoselska. Znaci nespremni.

  • Milan

    11:42 // 4. 4. 2024.

    Prodali apoteku po simbolicnoj ceni,placaju astronomsku kiriju za dom zdravlja,a sad ce da ih vadi sirotinja.Pokorili nas, sve zavisi od njega,a on iz Beograda diriguje,poslusnici primaju platu i usvajaju odluke. Narod plaća,on se bogati.

  • Ika

    15:21 // 4. 4. 2024.

    Ne izlaze li ledene kocke na cesmi pa uvode nove stavke.

  • Prokupački magarci

    23:49 // 4. 4. 2024.

    Voda iz bresničkog jezera ima užasan ukus .Plaćamo smrdljivu jezersku vodu koja se ne prerađuje u fabrici vode jer je Prokuplje nema. 150 din. za šta?

  • Riskana

    10:14 // 9. 4. 2024.

    Kada bi svi vlasnici privatnih firmi, preduzeća, ugostiteljskih objekata izmirili svoj dug koji vodi u nepovrat, a da ne pričamo o poreskim dugovanjima iz pouzdanih izvora, gde bi bio kraj a gde početak...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: