Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:39, 10. 7. 2023.

Radnici Džinsija opet ispred fabrike, za sredu najavljuju odlazak kod Cvetanovića

359126653_228155200173170_1777175311735593727_n Nova SMS poruka i obaveštenje da od danas radnici ne moraju na posao; foto: M. M.

Nakon što su informaciju o tome da fabrika ide u likvidaciju dobili SMS porukom, zaposleni u Džinsiju su potvrdu da od danas više ne moraju na posao dobili na isti način, zbog čega su se jutros opet okupli ispred fabrike u nadi da će im neko to i zvanično saopštiti. Pošto su ponovo ostali uskraćeni za razgovor sa Upravom fabrike, rešili su, kako kažu, da se u sredu, 13. jula okupe ispred Kabineta gradonačelnika Gorana Cvetanovića, koji ih je preko sajta Grada pozvao da sutra odu na razgovor za posao sa novim poslodavcem.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Rile

    16:26 // 10. 7. 2023.

    Zamenite mesta sa Meskom.Nije mu fotelju deda ostavio u nasledstvo.

  • Sleepy Joe

    16:59 // 10. 7. 2023.

    Kad istekne ugovor o subvenciji između države i fabrike a ne postoji poslovni interes fabrike svi radnici mogu da dobiju otkaz. To je epilog subvencionisanja stranih firmi u Srbiji. Drugim rečima predsednik se pojavljuje na otvaranjima firmi i slika se do iznemoglosti a na zatvaranju firme radnici pravdu traže kod nekog nesrećnika iz SNS-a na lokalu. Vrhunac licemerja.

    • Var tehnolog

      19:54 // 10. 7. 2023.

      Ne bih rekao da je Cvetanovic nesrecnik ! Napravio je svoje carstvo, potcinio mnogo ljudi, koji ,iako ne misle kao on,slepo ga slusaju i botuju za njega!
      Briga njega za ove ljude, koji su ostali bez posla, folira ih, zamajava i nece nizasta odgovarati !

  • Qgo

    17:43 // 10. 7. 2023.

    Ko je vlasnik tog zemljista i proizvodnih hala? Ako me lepo zamole, uzecu fabriku na poklon (i Dzinsi je tako dobio, zar ne?) i pokrenucu proizvodnju novog brenda.

  • jovica stojkovic

    11:04 // 11. 7. 2023.

    tako treba,idemo dalje,za nasu decu.?

  • Dragan

    07:22 // 21. 7. 2023.

    Ista meta,isto odstojanje...i tako vise od deceniju...naravno,za otpuste su krivi oni bivsi zbog pljackaskih privatizacija...lepo je biti na vlasti,a glumiti opoziciju...pa sretno vam sms radnici,a oni fiatovi odavno odose u zaborav,tako cete i vi,sretan razgovor sa novim investitorom...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: