Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:00, 15. 8. 2018.

Firma koja “krpi” niške ulice u blokadi, a ugovore sa Gradom založila kod privatnika

m univerzal "M univerzal tim" založio ugovore koje je potpisao sa Direkcijom za izgradnju, to je i ranijih godina dovodilo do problema, ali je niška vlast nastavila da sarađuje sa njima; foto: S. M.

Jedna od najvećih muka Nišlija su udarne rupe, a firma "M univerzal tim" koja ih od 2017. sanira ima višemilionsku blokadu računa, dok je ugovore potpisane sa Direkcijom za izgradnju Niša založila kod drugih. Direktor Direkcije nezadovoljan je njima, a stručnjaci ocenjuju da zalozima blokirani "M univerzal" zaobilazi isplatu dužnicima i pare preusmerava na svoje ili firme sa kojima sarađuje. Inače, takva praksa traje godinama.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • BETON

    14:32 // 15. 8. 2018.

    Majko moja mila sta rade ,,,aman-zaman pa zašto bre ovako radite.Nije li vas sramota,dosta više sa tim "talovima".GOSPOD sve gleda,nemojte bre više da ste alavi,drski,bezobrazni i gde će vam duša.

    • Milisav

      15:25 // 15. 8. 2018.

      Ma kakva "duša", kakvi bakrači. Pa, zar ne vidite da su svi u nekakvom dilu. I ima za sve. Po određenom ključu. Mogu da se preganjaju, optužuju, ali se lova deli. I samo nemanje para može da ih uznemiri. U tom lancu su i ONI, a bez njih se ne može, za koje kažemo "korumpirani". I nemojte se isčuđivati. I još nešto, džaba JV. arlauču, kad im prete sa svih strana. Pitate li se ko. Pa oni bez "duše"

    • Vozi Misko

      21:00 // 16. 8. 2018.

      Misko ce da "vozi" sve dok ne dodje propast dinara i inflacija ko 90tih e tada ce i oni sto ih Misko vozi da se probude, kad dodje da tata stavlja povez Misku na oci a bus gde udari udario je. Samo ekonomski krah gde nema za sve moze lobotomirane da probudi. Kad prve penzije i drzavne plate ne budu isplacene, tad krece stampedo.

  • Saša

    15:01 // 15. 8. 2018.

    Apeluje na odgovorne da se kod krpljenja asfalta, obrađena površina prethodno ispere vodom, kako se to nekada i radilo, kako bi zakrpe trajale. Hvala

  • Bob Rock

    15:02 // 15. 8. 2018.

    Više ne mogu da čitam ovakve vesti, bude mi teško u stomaku, lošije se osećam nego kad čitam crnu hroniku... Ljudi koji moraju non-stop da budu na usluzi građanima i da odgovaraju za svoje postupke, se skrivaju i prebacuju odgovornost na drugoga... Stvarno ne znam do kada ćemo sve ovo da trpimo, moramo malo da se trgnemo i da pokušamo da dovedemo stvari u red.

  • Durlan

    15:02 // 15. 8. 2018.

    Lombrozo po obicaju neupucen....ili preupucen....

  • Čapa iz sokaka

    15:43 // 15. 8. 2018.

    Bravo za Južne vesti. Sve je manje onih koji u Nišu smeju da javno kažu istinu. Nije čudo što se vlast upinje iz petnih žila da ugasi Južne vesti. Da nije Južnih vesti nikada ne bismo saznali ni za ovu mračnu aferu, niti za niz drugih afera iza kojih stoji vlast.

  • Nislijaa

    16:12 // 15. 8. 2018.

    Ovi gde god su krpili,rupe su se još brze otvorile...na spojkama se ne zaliva bitumenom kao nekada,uzasan kvalitet asfalta,a da ne pricam o signalizaciji i starom asfaltu koji ostane na sve strane razbacan posle njih...

  • nisliski mohokanac

    16:33 // 15. 8. 2018.

    zato I hoce da ugase juzne vesti da se nista ne bi culo I videlo iako svi u carsiji znaju svasta,e moji celnici sve se zna I sve broji

  • aleksa

    17:55 // 15. 8. 2018.

    svima duzni i sve upropastili...a tek sad se napisao ozbiljan clanak...a politicari sve to znaju...kao i ovi iz direkcije...

  • Bruno

    18:10 // 15. 8. 2018.

    Dve godine oni održavaju rupe na ulicama Niša. Nisam nešto primetio da ih krpe. Sekta nas sistematski uništava.

  • Zoran SNS Komren

    18:28 // 15. 8. 2018.

    Ovo je pandorina kutija. velika je hrabrost pisati o ovome. O ovom se pričalo i sa Zvezdanom i biće hapšenja. Znamo da Bulatović želi po svaku cenu Dragana Milenkovića u posao jer oni su badže sa jednom ženom a koreni i dogovori oko para su od ranije. Povezani su u familijarno. Kriminal nevidjenih razmera.

  • Ljakse

    19:39 // 15. 8. 2018.

    A be pa nemamu ga Dinkic!Sg ga zamanija Bulatovic!

  • Gospodin

    19:40 // 15. 8. 2018.

    Pre neki dan prolazim gradom kad ono oni zakrpili i slivnik!

  • Ljutko

    22:00 // 15. 8. 2018.

    Ne treba da vam Juzne vesti otvore oci dovoljno je da vidite kako grad funkcionise, rupe, rupe i opet rupe tako sa smecem i sa svim ostalim, a cemu sluze pet opstine valjda da grad bolje funkcionise, a ono nikad gore narode razmisljaj svojom glavom i otvori konacno oci.

  • NIŠ KOJI JE NESTAO

    07:21 // 16. 8. 2018.

    N I Š - A S V A L T D O K O L E N A

  • Tivat

    08:03 // 16. 8. 2018.

    "Brze,jace,bolje"

  • Dragan R

    13:10 // 16. 8. 2018.

    Zalaganje ugovora sa Direkcijom kod banaka i privatnika, a posebno kod drugih svojih firmi, čime se izbegava da pare "pojedu" zbog dugova blokirani računi je klasično kršenje zakona i to ne samo od onih koji to rade već i od Direkcije koja sa takvima sklapa poslove. To se dokazuje očas posla ali izgleda da u ovom gradu zakon nikoga ne zanima.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: