Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:30, 20. 4. 2018.

Gasi se saobraćajni sektor niške Direkcije za javni prevoz?

autobus Šta će biti sa zaposlenima, autobusima i ugovorom između Grada i Direkcije?; foto: D. M.

Nakon što je utvrđeno da je veliki broj gradskih autobusa neispravan, od kojih je jedan zbog otkazivanja kočnica sleteo s puta, kako kažu zaposleni u Direkciji za javni prevoz, najverovatnije će se ugasiti sektor saobraćaja u ovom preduzeću. Dok rukovodstvo Direkcije ćuti, u Kabinetu gradonačelnika razmatraju “pitanje reorganizacije”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Džimi Karter

    18:19 // 20. 4. 2018.

    Možda i Direkciju za javni prevoz "preuzme" država zajedno u paketu sa aerodrumom.Kada dođe šef 25 aprila da nas "opameti"najbolje rešenje da tog dana kada se vraća za Beograd povede i sve Vas iz Gradske vlasti i da se više ne vraćate u ovaj grad!!! A mi ćemo se nekako snaći...

  • Milan

    18:35 // 20. 4. 2018.

    Umesto da prerastu u GSP i da se iziškaju ovi prevaranti iz grada, oni će da se gase,tako treba bre! Da svi autobusi u gradu budu na BG table! Tako bre! To nekako i ide uz odluku o aerodromu.

  • Đurđanović

    17:36 // 20. 4. 2018.

    Uzeli su od niškog aerodroma otplaćene autobuse za džabe. Nisu ulagali u njih, zaradili dobro zadnjih nekoliko godina i sada gasi sektor. Kako će sada da objasne sultanu da im više ne treba autobus koji im je poklonio. Kako će objasniti građanima da im ne treba autobus na gas, koji su ne tako davno platili 80000 evra našim parama. Moraju oni mnogo da objašnjavaju.

  • PitajPalmu

    19:34 // 20. 4. 2018.

    Pre par godina, autobuse i kružnu liniju 34 oteli ste od JP Aerodrom. Čije je to maslo bilo? Vratite sve i kvit. Da ste svesni koliko neznate, ovakve stvari vam se ne bi dešavale. Ali, iz ove kože se ne može. Valjda nam je suđeno, da vas trpimo.

    • Milovan

      21:15 // 20. 4. 2018.

      Ne znate se pise odvojeno.

  • Zoran

    17:35 // 20. 4. 2018.

    Stradace neduzni. Hoce li neko utvrditi odgovornost za sve afere u Direkciji. Namestanje tendera, Zamena Curdicevih autobusa, Neispravni autobusi, Sletanje autobusa, kupovina eko autobusa po astronomskoj ceni...Kako Grad misli da ce probleme resiti oni koji su ih napravil, tandem Sasa i Guska uz podrsku Nadzornog odbora koji kao da ne postoji. Resenje je smena svih vinovnika da ne bude prekasno.

    • nenad 2008

      09:09 // 21. 4. 2018.

      Ma, "kakav tandem Saša i Guska", pa grad Niš je osnivač. Valjda se i Grad pita. Šta gradonačelnik Niša radi? Ima li makar malo autoriteta? Šta Gradsko veće radi? Dve guske ne bi sačuvali. Reći im "sram vas bilo". Ne znam. Da li bi vredelo. Znate šta Piroćanci u takvim i sličnim prilikama kažu - OD PREKOR MAGARE NE LIPSUJE.

  • max

    16:59 // 20. 4. 2018.

    Opet će se Guska izvući a gde su 60 000 € od belog autobusa ???

  • slavko

    18:12 // 20. 4. 2018.

    Evo lepog predloga da poklonimo direkciju drzavi tj.Beogradu zajedno sa strucnim kadrom pa nek je Vucic dalje razvija!

  • Bruno

    16:58 // 20. 4. 2018.

    Verovatno su i za situaciju u direkciji za saobraćaj krivi oni bivši, pa sad samo treba da osmisle saopštenje koje će da objave. To je samo stvar formulacije, imaju tako elokventne kadrove.

    • Neobavesten

      08:19 // 21. 4. 2018.

      Koji bivsi? Od kad postoji direkcija za javni prevoz? A zasto su se borili da preuzmu vlast ako ne mogu da promene na bolje i isprave greske bivsih?

  • tmujo

    17:35 // 20. 4. 2018.

    tako to biva kad birate poslusne a ne strucne ljude za direktore,samo lopovluk u firmi gde se novac uzima unapred kao sto je prevoz moze dovesti do bankrota,direkcija je prvi prevoznik koji se gasi zato sto je ostao bez osnovnih sredstava za rad.Imate srece sto u Nisu nepostoji tuzilastvo jer je odavno trebalo da se bavi vama i mnogim drugima.

  • NEKA DIREKCIJU POKLONE DRŽAVI

    17:40 // 20. 4. 2018.

    Neka im poklone i Goricu i sva ona
    preduzeća koja stvaraju gubitke.
    Umesto toga, oni bi hteli da daju
    profitabilno preduzeće a ove gubitaše
    da okače na našu grbaču.
    Nekako mi sve miriše na promene
    koje odavno čekamo.
    Sad se vidi da se samo hvale, a da
    para realno nema.
    Samo nam serviraju prazne priče
    a realnost je sasvim drugačija.
    Upropastili su sve i sad pokušavaju
    da produže agoniju.

    • Kukulele

      10:11 // 21. 4. 2018.

      Ma, i direktore na poklon.

  • Niskibunt

    17:07 // 20. 4. 2018.

    da li je to jos jedan dokaz da ce aerodrom pokloniti drzavi???!?!

  • slikar

    17:43 // 20. 4. 2018.

    Da su znali da naprave Organizaciju, nebi sada trebala reorganizacija. Smena menadzmenta je resenje pa onda reorganizacija.Ovi su pokazali sta neznaju

  • Niški aerodrom

    08:02 // 21. 4. 2018.

    Aerodrom je mogao da kupi nove autobuse i radi profitabilno 12godina, a ovi stručnjaci iz Direkcije su za nepune 3godine sve uništili i upropastili, na kraju ugasili. Ovo su takve štetočine koje su se bavile samo malverzacijama i zapošljavanju vezara političkim funkcionerima, zato je Guska i opstao sve ove godine i svi čute o tome jer su indirektno umešani u prikrivanju

  • miki

    20:32 // 20. 4. 2018.

    Guske su spasile Rim, a Niš?
    Niš su uništile.

  • Pravda

    11:09 // 21. 4. 2018.

    Kada bi policija oredila zadrzavanje Direktoru a pre svega zameniku Direktora(koji inace odlucuje o svemu) 30 do 60 dana, da nebi uticali na svedoke, pa onda ispitala sve radnike direkcije po na osob skupili bi dovoljno dokaza i svedoka da ih ztvore na dug perjod. A i bio bi lep politicki primer da vlast ume da se bori za svoje gradjane

  • Aperkat

    07:05 // 21. 4. 2018.

    Dzabe zavrsavaste vecernje,privatne fakultete,ne mozete da budete direktori,kad vas razmaju u druge firme!Mora jos jedan da platite,ovaj ,zavrsite!
    Zar je moguce da je firma pocivala na 10-ak krseva i kad im nema leka,stavljaj katanac!Za nagradu,"menadzment" ce u novim preduzecima dobiti vecu platu,da uniste i njih!

  • Borko

    09:32 // 21. 4. 2018.

    Da li to znači da se napokon ukida kružna (aerodromska linija) 34 koja je drugim prevoznicima pravila velike probleme zbog "otimanja putnika"? Koja je prosečna starost autobusa drugih prevoznika? 10 godina stari autobusi uz kvalitetno i redovno održavanje su solidna vozila, znajući da je nekada Nišekspres vozio autobuse stare i preko 30 godina. Da li je nesposobnost Direkcije za javni gradski pr

  • Bankrot sledi

    23:13 // 20. 4. 2018.

    Izdržite još malo gospodo i drugovi. Ova politika uništi, zaduži, rasprodaj neće još dugo. U martu se država rekordno zadužila za 585 miliona evra, bliži se kraj naše agonije i buđenje usnulih.

  • unikum

    19:49 // 20. 4. 2018.

    A zasto ti radnici ne odu na biro kao sto to biva sa radnicima iz privatnih firmi?

  • ***

    06:45 // 21. 4. 2018.

    Nije saobracaj PLJUNI,PA ZALEPI.

  • Smuk

    19:49 // 20. 4. 2018.

    Sad , kad odbranimo aerodrUm , po Niš ima da se vozimo vazduho ... zamalo da pogrešim - vazduplohovom !

  • Kontrolor ajkulica

    00:48 // 21. 4. 2018.

    NE pišite nešto što se neće ostvariti.Neša,Bojzi,Veljović-svaka firma bi poželela ovakve rukovodioce.Sve se valja dovesti u red.Nije nigde idealno.Srećan sam kad se otkačismo od onih crvenih autobusa koji su nas godinama vozali ko krompire.Predlog da Neša bude generalni,Bojzi zamenik i Veljović zamenik i IDEMOOOOOOO.Biće sve ok i ne brinite Nišlije jer ovi momci su prave Nišlije rođeni u ovaj grad

  • max2

    17:50 // 24. 4. 2018.

    Za koga Policija i Tužilaštvo radi ???

  • горан

    11:07 // 4. 5. 2018.

    Већ 15 дана ова вест стоји на сајту.Зар немате ништа ново.?Списак новинара сарадника је подугачак .Уредниче ваљда има нешто од тог истраживачког новинарства интересантно.Објавите ово па промените страну .Поздрав

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: