Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:15, 11. 4. 2024.

Milioni od niškog "Parking servisa" beogradskoj firmi čiji je direktor hapšen zbog nameštanja tendera

58707853-2339098813012815-7517914564554391552-n Firma povezana i sa vlašću; ilustracija; foto: JV-J. A.

Boje za obeležavanje puteva, od kojih neke i nisu propisane pravilnikom, niški JKP "Parking servis" kupiće za više od 10,6 miliona dinara od beogradske "Tehnohemije", firme čiji je generalni direktor hapšen zbog nameštanja tendera baš u Nišu. Firma koja je ponudila znatno nižu cenu odbijena je jer njena "koverta nije stigla blagovremeno". "Tehnohemija" je povezana i sa vlašću i Grad Beograd u njoj ima akcije od skoro 60 miliona dinara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Бата Рака из Ниш

    11:27 // 11. 4. 2024.

    Подржавам да се "искуснима" дају послови!

  • profesor

    12:04 // 11. 4. 2024.

    to su nama kRadikali doneli, uz obećanje da će zaustaviti Dosmanlije u krađi. I jesu, sad oni ne kradu, nego isključivo SNS i to maaasno. Živeli!!!

  • Seka

    14:04 // 11. 4. 2024.

    U farbari Nijansa 3.5kg žute i bele boje za puteve košta 1.609,00 din, dakle 459,71 dinar. Zašto građani Niša da plaćaju tu boju 636,71 dinar??? Valjda se na količinu od 16750 kilograma očekuje neki popust, a ne povećanje od 40% u odnosu na maloprodajnu cenu po farbarama

  • Var tehnolog

    19:21 // 11. 4. 2024.

    Cemu cudjenje, prica, nebuloze? Cepaj po dzepovima poreskih obveznika, uzimaj iz budžeta...Nikoga ne interesuje, gde mu novac ide, jelte, sta im mozemo, vlast je to! Gore nego u vreme Nusica!
    '' Gradjani "sa srcem zeca i misa iz rupe a" na izborima rekli svoje". Idemo jos gore, zivi bili, pa videli, ovi vasi favoriti, su nezaditi!

  • Milan Nikolić

    19:23 // 11. 4. 2024.

    Javili su da je Gradonačelnik Niša pristao da zaključi Ugovor sa firmom koja je dala znatno nižu ponudu ne vezano za problem sa navodnom dostavom koverte a svu razliku u odnosu na cenu Grad Niš uplatiće porodicama dece obolele od teških bolesti NURDOR.
    Bravo za Niš!!!!

  • Srle

    01:03 // 12. 4. 2024.

    Ovde se u tekst kod ovog osudjenog opet pominje firma Pamax , znaci oni su neki pajtosi sa ovu Firmu? taj Pamax je vec zbog parking servis jos odavno hapsen , jel ova drzava normalna?

  • Zunjino

    04:15 // 12. 4. 2024.

    Eto dokaz da se u zemlji Srbiji kriminal isplati ali samo ako imas partijsku knjizicu tada mozes sve, ako te uhvate u kradji i dokazu plati lepo 200.hiljade a onda ti to lepo refundiraju i izvine ti se uz posao 0d 10.miliona. Kako je lepo biti na vlasti (dok opet ne proradi motka)

  • Slobodan Jaukovic

    12:10 // 12. 4. 2024.

    Po svemu sudeci,krivicna prijava,pritvor ili poternica,su dobra preporika za buduce uspehe.To je slucaj u privredi,sportu i dr.!,,Reklama,,za one koji ,,transparentno i posteno,,rade i one koji to nameravaju pa sa s njima ,,udruzuju,,.

  • Mike

    12:30 // 12. 4. 2024.

    Parking servis, Objedinjena naplata dve parazitske firme grada Nisa i gradjana cije pare nemilice trose. Parking servis, gazduje sa gradskim gradjevinskim zemljistem koje je vlasnistvo svih gradjana, oni ga prisvojili i zaradjuju velike pare, kada bi se stavili parametri na papir sa cime gazduju videlo bi se da su to velike pare, a manja su ulaganja u ono cime "gazduju".

  • Dragan Petrovic

    22:47 // 13. 4. 2024.

    SAmo u Srbistanu se zlocin isplati,a jos je i stepenica ka uspehu u politici i privredi...cujem Dusko Saric je pusten u kucni pritvor uz jemstvo od 800.000e i jos nesto preko,a u toku je luda zurka u skromnoj vili na Dedinju...Nazdravlje ...zalosno je sto je trci svetski rat na vidiku,pa nece dugo uzivati u plodovima lopovluka,ili ce letecim autima u Kinu...

  • slobodan mitic

    08:50 // 15. 4. 2024.

    TO JE DOBRO NATERACE SVE NAS DA SE VRATIMO NA SELO. AKO I TAMO DODJU STVARNO NEZNAM. SVE IZ BEOGRAD DOLAZI . A SADA I OVAJ NIS DA PELJESE . ZATO SVI NA SELO MA STRASNO DA JE SAMO OVO DOBRO BI BILO.

  • Buca

    09:15 // 18. 4. 2024.

    Ljudi,gradjani Nisa pa zar je moguce ovo da firma Pamax i dalje dobija tendere, radi a na svaka 3-4 meseca bude hapsen vlasnik. I biva pusten i dalje naztavlja sa radom na isti nacin kao pre hapsenja.
    Pa zar nije organima koje se bave tim stvarima da reaguju posto je ocigledno fa ima malverzacija u toj firmi Oamax i ko zna u kojoj jos firmi.
    Na vreme reagujte institucije, cesljajte papire....!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Na blokadi desetoro, na roštilju deset hiljada.

Bata Raka iz Niš čitalac

Tekst: Umesto uranka i roštilja, radnici u Kuršumliji pozivaju na blokadu puta

Pronađite nas na: