Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:22, 13. 8. 2017.

Više koncerata večeras na “Nišvilu”, sviraju Kendi Dalfer i Tom Harel

Nastavlja se džez festival, koncerti će trajati duže Nastavlja se džez festival, koncerti će trajati duže; foto: Vanja Keser

Zbog nevremena i jakog vetra u Nišu, koje je sprečilo muzičare da nastupe na trećoj “Nišvil” večeri, džez festival večeras počinje u 19 sati i trajaće duže nego uobičajeno. Nastupiće Kendi Dalfer, Tom Harel, Rambo Amadeus, dva “big benda” i drugi izvođači. Darko Rundek sa orkestrom neće svirati večeras, ali će 18. avgusta najverovatnije održati celovečernji koncert u Tvrđavi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • ucitelj

    16:56 // 13. 8. 2017.

    A kako bi bilo Blagojevicu da u punom novcanom iznosu refundirate obe veceri i da ne pravite stejdzeve od papira kao do sada,kao potez dobre volje mogli bi i da pustite besplatan ulaz ili omogucite kupcima karata bar jedno besplatno vece ili popust za sledeci Nisvil

  • Vladimir

    17:11 // 13. 8. 2017.

    Opet isto kao kad sam dao pare za Cecin koncert pa otkazala. Ovaj Nis nije u stanju nista da organizuje

    • da

      18:36 // 13. 8. 2017.

      Kupio kartu za cecu? LOL

  • Dax

    19:15 // 13. 8. 2017.

    A što bi refundirali obe večeri kad večeras ide normalan program i još pojačan?
    I drugo, ne pušta Blagojević kišu pa da je odgovoran za sinoćne nevreme. Jel trebala neka grana da se odvali, da neko strada pa da bude kuku lele?

  • Dragan

    19:26 // 13. 8. 2017.

    Pre svega g. Blagojevic ne pravi bine. Ovo je oprema koja je vec nekoliko god. na festivalu. Sticajem okolnosti vetar je ostetio binu. Pravilna odluka je da je bezbednost posetilaca primarna.Bio sam tamo oko 23h i uslovi za odrzavanje koncerta su bili minimalni (jaka kisa i veoma jak vetar).Komentar da su bine od papira je pomalo smesan.Dodjite veceras i uzivajte (bilo nevreme pa proslo).

  • xyz

    20:49 // 13. 8. 2017.

    Ma, sto branite organizatore?
    Ako su dve bine ostecene, sta je sa preostalih 10 bina? Kao festival je, a nigde muzike.. Pauza da izlecimo mamurluk od petka?
    Aj ja, nislija, sto sam se domlatio do tvrdjave, nego tamo vidim strance koji se maju k'o zaludni, virkaju levo-desno, ocekuju nesto, ono nista.. Mene bilo sramota..
    Mogli su jednog DJ-a na nekoj bini da puste da se proveselimo kolko tolko..

  • del

    22:41 // 13. 8. 2017.

    @ucitelj ruku mogu da dam da nisi ni kupio kartu za Nisvil, vec si je, ako uopste i ides, dobio. Pa ako moze jos nesto da se zaradi od toga sto je bila oluja sinoc, bilo bi super. Za vreme Nisvila grad izgleda kao da se ne nalazi ni blizu ovoj rupi od drzave, ali vam opet nesto smeta. Ulozite novac u ono sto volite, koliko god to bilo, kupite kartu i za sledeci Nisvil, pomozimo festival.

  • radojko

    14:13 // 24. 8. 2017.

    Vidim da ovde ima i Nisville botova,evo ja sam recimo svoju kartu kupio,nisam otisao na koncert Rundeka iz vise razloga,novac nazad nisam dobio,znaci li to da sam pokraden od strane organizatora izgleda da da.Nisville je svake godine sve gori i gori,na letnjoj pozornici pre desetak godina program je bio mnogo kvalitetniji a o samoj akustici da ne govorimo,ovo sada je vasar

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: