Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:15, 24. 5. 2012.

| Politika

Milisavljević: Ćirković će biti gradonačelnik

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
milisavljevic1
Dušan Milisavljević

Narodni poslanik DS iz Niša Dušan Milisavljević uveren je da će novi gradonačelnik Niša biti Dragoslav Ćirković i naglašava da DS neće dozvoliti uslovljavanja kadrovskim rešenjima.

Milisavljević je naglasio da je Demokratska stranka u Nišu izašla sa jasnim nosiocem liste. Analize su pokazale da Dragoslav Ćirković ima najveće poverenje Nišlija. Prema rečima Milisavljevića, nikakvih promena kada je reč o novom gradonačelniku neće biti.

- Ukoliko Demokratska stranka ima gradonačelnika u Nišu to će biti Dragoslav Ćirković. Mi smo jasno rekli ko je naš kandidat. Nećemo da dozvolimo da nas ucenjuju sa kadrovskim rešenjima  - bio je decidiran Milisavljević.

Prema njegovom mišljenju koalicija koja ima aktuelnu vlast trebalo bi da produži svoj mandat I u naredne 4 godine.

- Ja sam zadovoljan rezultatom Demokratske stranke u Nišu. Očekujem da DS I SPS naprave dogovor, n uz podršku LDP-a. To su mladi momci koji žele dobro ovom gradu. Neću zaboraviti ni URS I Branislava Jovanovića. Svi su dobrodošli sem Srpske napredne stranke – bio je jasan Milisavljević.

Gradska vlast će prema rečima Milisavljevića u velikoj meri zavisiti od republičke I koalicije će najverovatnije biti preslikane. Ono što je neizvesno je I da li će Boris Tadić prihvatiti mesto premijera za koje ima podršku stranačkih kolega.

- DS ima tu sreću da ima Borisa Tadića. On mora da ostane u političkoj igri I on ima podršku svih odbora. Podržaćemo njegovu politiku koja nikada nije imala interesne tokove – zaključio je Milisavljević.

Razgovor Dušana Milisavljevića i Zoze Marjanovića u emisiji “15 minuta” možete pogledati ovde.

"15 minuta" Dušan Milisavljević

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • MIhajlo77

    11:22 // 13. 6. 2012.

    Nego šta nego da će biti, jednom da pravi čovek dodje na vlast u ovom gradu! Nažalost to se ne svidja nekima koji se plaše svojih fotelja koje im je neko drugi poklonio...

  • bas tako

    08:57 // 30. 5. 2012.

    Dusane,sine majcin,ajd ne trkeljaj...kraj je skolske godine...trci u skolu kao nekad tvoja mama za tebe...

  • Vera Mišić

    22:00 // 27. 5. 2012.

    Vajni doktor Dušan Milisavljević- toliko narciosoidnosti da mu ne polazi od ruke da se sam sebi divi dovoljno... Ccc... a struka- od nje pobeže pravo u politiku...da i tamo zabrlja...I njega i nekolicinu drugih vrh stranke treba trajno da skloni iz prvih redova... Ako iole težite opstanku pa i konsolidovanju stranke.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: