Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:17, 24. 1. 2024.

Na prvoj sednici Skupštine u Dimitrovgradu biraće se i predsednik Opštine i Veće

Predlozi se šalju do 2. septembra Proširen dnevni red; foto: Lj. F.

Opština Dimitrovgrad dobiće na konstitutivnoj sednici Skupštine i izvršne organe, jer su u dopuni dnevnog reda za tu sednicu dodate i tačke po kojima će se odbornici izjašnjavati i o izboru predsednika i zamenika predsednika Opštine, kao i o sastavu Opštinskog veća.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Slobodan Aleksic

    19:48 // 24. 1. 2024.

    Odbornici "Srbije protiv nasilja" neće se sutra pojaviti na sednici jer smatraju da su izbori i Dimitrovgradu pokradeni. Kako će se to odraziti na rad budućeg Opšinskog parlamenta i formiranje organa vlasti videćemo, ali i na njihov status, jer postoji mogućnost da se mandati podele drugima i to po proporcionalnom sistemu. Po meni greška SPN, jer jedino iz Skupštine može da uradi nesto.

  • Boban Dimitrov

    10:14 // 25. 1. 2024.

    Bulgarska manjina u Srbiji-SFRJ na popisu 1948.g kada je bilo problema reci da si bugarin, IB, bilo je oko 58.000 bugara. Na sadasnjem popisu bilo je oko 13000. To aktualne vlasti u Dimitrovgradu i Bosilegradu ne interesuje. O tome povedite racuna vi na vlasti u Dimitrovgradu i Bosilegradu, ljudi nestaju, gradovi i sela propadaju a vi se ponasate ko ovi idioti u Beogradu. Ocito ni vama nije lose.

  • Boban Dimitrov

    11:07 // 25. 1. 2024.

    Sadasnju i prethodnu vlast a sada opoziciju u Dimitrovgradu ne interesuje ovo pitanje, gde je nestalo 40.000 bugara za 80 godina???? I ove na vlasti i ove u opoziciji bas briga. Vazne su lepe, unosne privilegije. A bogami i partiju bugara u Dimitrovgradu izgleda vise interesuje Pirotska deponija nego ovo. Tako kao pripadnik bugarske manjine tesim Vas da su ovi nasi smradovi gori od ovih u Beograd.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: