Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:38, 9. 2. 2024.

Narodni pokret Srbije traži javnu raspravu o poklanjanju zemljišta u Niškoj Banji državi

institut radon Pribojavaju se, kažu, da je odluka predizborni trik i da uopšte neće doprineti razvoju Banje; ilustracija; foto: JV / Tamara Radovanović

Građane adekvatno informisati i održati javnu raspravu - zahtevi su Narodnog pokreta Srbije povodom nove odluke Gradskog veća da deo zemljišta ispod Instituta “Niška Banja” da državi bez naknade. Kažu da je odluka u redu ako će biti u interesu Banje i njenih stanovnika, ali da se boje da je to još jedan predizborni trik.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Marko

    11:42 // 9. 2. 2024.

    Poklonili smo aerodrom i od tada samo slusamo lazna obecanja i bajke dok se lou kost letovi ukidaju! Bice tako i sa banjom... pare idu u bg

  • dr Jakov Zlatar

    11:54 // 9. 2. 2024.

    Posle pada ove vlasti, novi Javni gradski pravobranilac, treba da podnese tužbu za poništaj Ugovora između grada Niša i Republike Srbije, jer je štetan za Grad Niš.7Bez obzira što ta zemlja ide iponovo u javnu svojinu, u budžetskom i ekonomskom smislu nije isto.Budžet Srbije i Grada, nisu isti i Grad je zakinut za sredstva koja mu pripadaju, jer ima pravo na naknadu.

  • З. Јовановић

    12:28 // 9. 2. 2024.

    Нишка бања је уласком у градске општине Ниша изгубила све. Мора народ бање да се дигне и поврати свој некадашњи статус, а остале 4 општине хитно укинути.

  • poklonili državi aerodrom pa dobili ništa

    12:43 // 9. 2. 2024.

    Beograd uredno dobija iz republike novac, ništa ne poklanja republici, a njegovu kasu pune republička javna preduzeća.
    Dokle će drzava da otima Nišu?

  • Qgo

    13:31 // 9. 2. 2024.

    Dokle vise da pare idu u Bg? Za vreme Milosevica PETINU budzeta Srbije je porezima punila Duvanska industrija Nis!! Ej bre, 20% budzeta su dobijali iz Nisa! Grabe krtinu a Nisu bacaju oglodale koske.

  • dr Jakov Zlatar

    13:36 // 9. 2. 2024.

    Z.Jovanović@ Taj nekadašnji status je bio status mesne zajednice, dakle nikakav.Što ne bi bila klasična opština?

  • Smuk II

    15:22 // 9. 2. 2024.

    Možete da pišete kako hoćete... "narod" je rekao /za 3.000 din/ svoje historijsko DA !
    I zato svima "podigoše" a i meni ... "sada kad mi vreme nije" - prodje Sv. Sava! Gde su bili pre 40.god pa da ima se "zahvaljujem do Boga miloga"!
    Ne bih da ih devastiram ali videli su s' kim imaju posla i mozak im ne teží a "narod" ima li ili nema jednu gangliju - savršeno me ne interesuje !

  • Torpedo

    17:46 // 9. 2. 2024.

    @ Smuk II - za pametnog, normalnog, koji misli svojom glavom,gradjanski orijentisanog, ne pali se na megafone vlasti i komarac je muzika ! Nema se sta dodati ! Ziv bio !

  • Smuk II

    22:27 // 9. 2. 2024.

    @Torpedo : ... "megafon vlasti" me uopšte ne dotiče ! Ako si pratio moje tzv. komentare - vlast je čist tutumrak. Narod, k'o narod ... nema pojma i zato sam tako napisao a tako ne mislim , jer još brižljivo čuvam empatiju prema pravim ljudima.A da nisam takav bio bih gori od SNS-ovaca a to ne mogu sebi da dozvolim.
    Srećno !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: