Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:02, 14. 6. 2012.

| Politika

Perišić: Osećaj gorčine u ustima

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
perisic21
dr Zoran Perišić

Predsednik Gradskog odbora SNS doktor Zoran Perišić posle odlaganja današnje konstitutivne sednice Skupštine ima “osećaj gorčine u ustima”.

Za njega je, kako kaže, ovo bio svečan dan za koji se posebno pripremao.

- Osećam se loše jer imate utisak da vam izmiče kroz prste neki trud koji ste uložili. Ne trud da SNS uđe u vlast, ta priča je otvorena. Ne priča da Zoran Perišić uđe u vlast to je najmanje važno, ali energija koja je potrošena i želja i nadanje građana Niša nisu dobile potvrdu – rekao je Perišić.

Ovo je, kako je naglasio, za doktora Perišića nedoživljena situacija i o tome će se dosta pričati. I pored toga što se na sednici nisu pojavili predstavnici tri vladajuće partije, Perišić smatra da dogovor o novoj vlasti ne postoji.

- Ovo meni govori da taj dogovor ne postoji. Dogovorili su se da se ništa nisu dogovorili, jer da jesu oni bi se pojavili – zaključio je Perišić.

Ovakva situacija, sudeći po rečima prvog čoveka SNS u Nišu neće poremetiti dalje pregovore o vlasti.

- Mi nastavljamo pregovore kao da se ništa nije desilo. Nastavljamo redovan posao. Zbog ovoga što se desilo ne treba da trpi ništa. Ova agonija treba da se završi – bio je jasan doktor Perišić.

Gostovanje doktora Zorana Perišića u emisiji “15 minuta” pogledajte ovde.

"15 minuta" dr Zoran Perišić

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Elena lena

    14:27 // 20. 6. 2012.

    Sramota da se o doktoru koji je spasio mnoge zivote,pa i moj,govori sa nipodastavanjem,Ako zeli da bude direktor klinickog centra,sta je tu lose,i treba da bude.Ovaj grad moze biti ponosan sto ima takvog strucnjaka.Doktore,samo napred.

  • DUŠAN

    13:52 // 15. 6. 2012.

    SRAMOTA ZA NIŠ A ZA SRBIJE

  • aks

    09:25 // 15. 6. 2012.

    Gospodo draga to sto su ovi zaseli u fotelje i sto su bez trunke morala i principa mislim na URS i SPS to govori o njihovoj jedinoj zelji a to je vlast!!! Ne mesajmo babe i zabe ,sta je to lose kod Perisica ,to sto je neiskusan u politici i ne kombinuje nije utaljen to treba da bude PLUS ili smo mi postali izopaceni! To sto postuje dogovor to sto ta koalicija SNS i Nova Srbija iznosi istinu pred gradjane jer to mana ,jer to problem? Moze da bude jedino onima koji su u toj ekipi koja ima INTERES! Tekst o ulicama koje su vec uradjene a sad opet tender ,sta vam to govori dragi moji sugradjani,sta to pokazuje ,ukljucite mozak makar sami sa sobom kuci pa priznajte sebi i vi koji imate neki sitan interes po ti istim strankama! To je vas novac koji se besomucno trosi pa kad presusi necete imati ni platu u nekom preduzecu gde su vas usokali niti cete imati sportske dogadjaje u gradu ! Prica je slozenija i dublja ,zato ne gledajte povrsno ,zagrebit razmislite svi VI dragi sugradjani Nislije!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: