Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:17, 20. 4. 2012.

| Politika

Reformisti pešače 1.000 kilometara

Autor:M.S.Izvor:Južne vesti
490x370_reformisticka-stranka-nis

Aktivisti Reformističke stranke, zajedno sa predsednikom stranke Aleksandrom Višnjićem, odlučilo se da u subotu pešaka krene od manastira Prohor Pčinjski do Subotice i nazad do Niša, nezvanično saznaju Južne vesti.

Na marš bi trebalo da krene 12 članova stranke koji će pešačiti 12 dana s tim da akcija kreće u subotu 21. aprila, a dolazak je planiran za 3. maj. Ovaj specifični način izražavanja protesta se, kako saznajemo, zove "1.000 kilometara za milion nezaposlenih".

- Ideja ove akcije je da se pokaže da postoje političke snage koje su zaista spremne da iz korena menjaju sistem političkog delovanja u Srbiji. Došlo je vreme da opet šetamo. neće nam biti teško jer se mora zato što ovako više ne može. To želimo da pokažemo svojom voljom, odnosno ličnim primerom kroz pešačenje. Ujedno se izražava protest zbog medija koji sarađuju isključivo sa velikim strankama, onim partijama koje imaju podršku finansijskih tajkuna i time plaćaju protest u medijima - rečeno je na sastanku kada je odlučeno da se krene u marš.

Reformisti pešaci bi trebalo da na ovom maršu prođu skoro sve gradove Srbije.

Simbolično se kreće od Prohora Pčinjskog, a obići će se Vranje, Leskovac, Kruševac, Mačva, gradovi Vojvodine, Timočke krajine, a šetnja bi završila u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Marinko Rotkvic

    09:46 // 24. 4. 2012.

    Imam pouzdanu informaciju da se na telefon ujutru javlja prija, a popodne zet...

    Ziveli

  • Maja S.

    14:45 // 22. 4. 2012.

    E ljudi moji, pricate o depotizmu...sin, snaja... Pa vidite li da Vam to bacaju u lice, ne bi li se povredjeni pojedini lekari(zaustavljen novac u njihove dzepove)svetili i blatili. A novinari, kao da i sami podrzavaju kriminal. Valjaju se mnogo vece i strasnije stvari od prije!
    Prof. Visnjicu - samo napred, Vi imate petlju!

    • DJAVO

      21:51 // 22. 4. 2012.

      E Majo Majo,vidi se da si clan te kombi stranke i rodjaka tih Visnjica.Sigurno te cika Visnjic ubacio na njegov privatni faks.Boze odakle vas samo skupljaju i pronalaze ti Visnjici.Majo zlato ne kaze se depotizam nego NEPOTIZAM. E sad vidim da vi to neznate sta znaci ali nemoj bre tu za tebe intelegenciju zvanu novinari da vredjas. Majketi objasni mi ali prostim tvojim recima kako to novinari podrzavaju kriminal. Sta lupetas? E ako mi to objasnis smatracu te malo pametnijim iz plemena tih Visnjica.I jos nesto Majo sto govori o tvom neznanju. Nemoj zlato moje da koristis slogan Napredne stranke SAMO NAPRED to nije vas slogan.Mnogo bre neznate. Izvini dama si ali sto se oglasavas i sama sebe brukas.

  • Ivica

    19:39 // 20. 4. 2012.

    Pa ko će da se javlja na telefon u stranci, ukoliko svih 12 članova krene u ovaj performans? Prija?

    • Neki

      21:14 // 20. 4. 2012.

      Nece prija mora da cuva unucice s obzirom da ih dugo nece biti kuci mislim daleko je Subotica, ali tu je zet on ce da se javlja na telefon

    • Juznjak

      14:43 // 21. 4. 2012.

      Ocigledno da su Reformisti uzdrmali ove beogradske kokoskare pa balave svakakve gluposti. Dodji da prebrojis sve nas kojima je Nis i Jug Srbije bitan. Reformisti su definitivno snaga koja ce promeniti odnose na politickoj sceni Juzne Srbije. A to sto Milanu ne mozete da oprostite sto je razbucao krimose u belim mantilima, pa, Vas problem.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: