Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:00, 15. 4. 2023.

SPS postao deo vlasti u Gadžinom Hanu - neki odbornici tvrde da su tome prethodili pritisci i raskol u SNS-u

Gadzin Han opstina foto Nikola Mitic Ponovo politička previranja u Gadžinom Hanu; foto: N. Mitić

Do prošle sednice, na kojoj je smenjena predsednica Skupštine Marija Cvetković, odbornici SPS bili su opozicija u Gadžinom Hanu, ali će ubuduće praktično biti deo vlasti, što su i sami potvrdili, a dobili su i dva funkcionerska mesta. Cvetković kaže da SNS nije napustila, ali da će ubuduće nastupati kao samostalna odbornica, a svedoči o brojnim pritiscima koji su prethodili njenoj smeni. I opozicioni odbornik Damir Stojanović tvrdi da je bilo pritisaka i da već nekoliko meseci bukti rat naprednjaka u ovoj opštini, a da su smene i ulazak SPS u vlast usledili nakon posete novog koordinatora SNS Dalibora Šćekića. Predsednik opštine Milisav Filipović negira pritiske i ucenjivanje odbornika, uz tvrdnju da SNS ima samo jednu struju i da je situacija stabilna.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Deda

    09:23 // 15. 4. 2023.

    Dokaz da imamo nakaradni izborni zakon, isti treba promeniti, da imamo DIREKTNE izbore, od odbornika, poslanika, gradonačelnika do predsednika.

    • Snežana

      10:23 // 15. 4. 2023.

      Tačno ali kako onda uhlebiti poslušne botove koji se žrtvuju za pohlepne a nesposobne i alave ovdje.

  • Markoni

    10:56 // 15. 4. 2023.

    Ee sta ti je politika ti preletis pa malo poletis a onda padnes kao kamen u vodu..

    Zato manje plelecujte, letite nize i budite malo posteni kad se pogledate u ogledalo prema sebi - sami ste krivi ako niste bili posteni od pocetka..

  • Dejan B

    11:54 // 15. 4. 2023.

    Operisani od morala, nebitno da li su u SNS ili SPS.

  • Petar SNS

    13:29 // 15. 4. 2023.

    Šta kaže ona serija "A DI GA JE MIĆKO" "SLAĐO JESI ĆURKA ĆE ZAGLAVIMO ĆORKU" "VIDIŠ LI NEKE REŠETKE TU U KAFU" ŠOJIĆ I MEKO Ć. Da se nasmejemo malo . U svakom slučaju momak radi prave stvari za Opštinu i to svi znamo . Znate ja pratim sve opštine kako je Doljevačka veliki minus tako je Zaplanjska odlična . Sašu SPS je pregazilo vreme . Nemojmo da mešamo babe i žabe . Podrška predsedniku za rad .

  • Пензионер МАРК

    13:31 // 15. 4. 2023.

    Ма ова општина је прави циркус. Стално се раде "прелетачине" како би се дошло на неку функцију. Да је ово права држава Општина Гаџин Хан неби ни постојала као општина јер има много мање становника од броја прописаних законом за општине. Зато ову општину треба укинути и прикључити некој нишкој општини и ове "назови функционере" разрешити "дужности" и формирати најнужније канцеларије.

    • Dule

      15:03 // 15. 4. 2023.

      Definitivno ugasiti ovu ''opštinu'' i pripojiti je Nišu.
      Niške opštine (Medijana, Pantelej...) su takođe zrele za gašenje.
      Jedna opština i tačka, ali nema ko to da sprovede u delo.

    • Joca

      11:21 // 16. 4. 2023.

      Samo nam jos Gadzin Han fali na ovu muku...

  • Toponičanka

    15:46 // 15. 4. 2023.

    Gospođa Cvetković je sama sebi skočila u stomak zbog svoje halapljivosti. Ona je slučaj za policiju, a ovaj momak Stojanović za neku ozbiljnu ustanovu. Mala smo mi sredina dobro se poznajemo. Predsedniku u svakom slučaju svaka čast, bori se i više nego što bi iko. Kakvo mu je okruženje dobro ih i trpi.

  • Torpedo

    18:10 // 15. 4. 2023.

    Nista cudno ! Provincijska prica, opstina nerazvijena, beda i zatucanost, pa kad mi se moze, menjam stranke ko carape i idem kod onih koji nesto daju !
    Pritom guram one do sebe, da oni ne bi gurnuli mene ! Malo para i svi bi neku mrvicu vlasti i u dzep. Propast nezustavljiva !

  • Tričko

    07:26 // 16. 4. 2023.

    Nenad Dobrenović za predsednika opštine!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: