Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:56, 14. 9. 2011.

Vladan Vasić kandidat za predsednika Opštine Pirot

pirot, vladan vasic 2

URS će predložiti Vladana Vasića za predsednika opštine Pirot. Ukoliko bude izabran, biće to njegov treći mandat na mestu prvog čoveka pirotske lokalne samouprave.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Niko ga nece!

    23:38 // 15. 9. 2011.

    Isteran je iz koalicije za Pirot od strane njegovog pajdosa bivseg direktora fonda.Takodje su iz opstine pobegla 2 podpredsednika zbog prljavih radnji,a ostali su oni u rukovodstvu koji nemaju gde:1 konobar,1 isterani iz vojske i DS-a vodnik i 2 bivsa fudbalera.

  • BISERI

    00:13 // 16. 9. 2011.

    Izgleda da su svi kandidati koje je Dinkic predlozio za predsednike opstina slicnih biografija.Nemoguce da su svi komentari pristrasni i neistiniti,NAPROTIV.(Pirot,Vranje,Doljevac,Leskovac,Nis...)

  • Boban

    02:29 // 17. 9. 2011.

    Zbog radnji predlozenog kandidata koji je kumovao ponistaju privatizacije Atp-a i otimanju autobuske stanice vlasnik iste se pre par dana polio benzinom i pokusao spaljivanje,a da bi se zataskale torture kuma nacalnika od javnosti doticnog su poslali u dusevnu bolnicu.Takav doprinos pruza predsednik privredi Pirota i u ovom i u mnogim slucajevima koji nisu iz njegovog tabora.

  • Tu neki...

    22:18 // 18. 9. 2011.

    Kada je Vasic postao predsednik opstine, radovao sam se jer je bio (i dalje je) mlad i tada vrlo ambiciozan. Danas godinama kasnije zaista mislim da je najbolje da vlast prepusti nekom drugom jer je opstinska uprava u Pirotu vremenom postala homogeni tj. zatvoreni krug ljudi koji na zalost uglavnom promovisu sebe i zadovoljavaju licne interese, i ne mare previse za neko opste dobro u gradu. Na celu te grupe ljudi, verovatno nerado, ali ipak cinjenicno je Vasic. Pored toga, na zalost, zna se da je slab sa zdravljem poslednjih godina, te iskreno verujem da bi pauza i njemu licno kao coveku (ne politicaru) bila od koristi.
    Ali to je tek samo moje licno misljenje...

  • BONA FIDA

    04:41 // 19. 9. 2011.

    Mnoge kriminalne radnje doticnog,kao i ostalih opstinskih celnika iz (opstine,mup-a,sud-a)opisane su argumentovano u clancima PROGON OD LOKALNE VLASTI 1,2,3,4 od kojih su prva dva dostavljeni nadleznima,a druga dva ce se dostaviti uskoro.

  • DUO VLADAN-NESA

    05:17 // 20. 9. 2011.

    Hvalospevi o sebi mogu se cuti samo od sebe samoga i 1-og vlasnika privatnog radija + kojeg finansira iz opstinskog budzeta,a cija se ocena rada videla pre neki dan na godisnjicu postojanja,kada nije dobio nijednu cestitku od svojih kolega iz ostalih informativnih kuca u gradu koji najbolje znaju struku.

  • ZGRABNI

    05:21 // 20. 9. 2011.

    Sa dir.Zone i Fonda vrsljaju gradom,otimaju tudju imovinu,nanevsi puno zla gradjanima i privredi Pirota.

  • NE BOJ MI SE!

    08:18 // 23. 9. 2011.

    Ne sme da ode sa vlasti,da se nebi nesto otkrilo,ali u svim varijantama istina se zna i mora da se obelodani.

  • NE BOJ MI SE!

    08:18 // 23. 9. 2011.

    Ne sme da ode sa vlasti,da se nebi nesto otkrilo,ali u svim varijantama istina se zna i mora da se obelodani.

  • +RADIO+

    08:25 // 23. 9. 2011.

    Ovaj matori pevac sto kukurice svako jutro vec je promukao,a voda kljuca za sup-u.

  • S.M-S.R-V.V(D.K-M.A)(Z.K-S.S)

    17:38 // 27. 9. 2011.

    Bog bavi ali ne zaboravi:za ucinjena nedela, kao i objekte i firme koje su otete(mnoge od njih osvestane)uz mnoge kletve tek ce da stize bozja kazna za AKTERE.

  • V.V-M.A.-D.K.

    23:20 // 23. 10. 2011.

    PNS ce vrlo brzo da isteraju stvari na cistac i da stanu na put tajkunima i podzemlju u PIROTU.Narod gladuje,izgubljena egzistencija u upropascenim firmama,a oni se svojim manifetlucima enormno bogate,i usput laznopropagiraju kako su mnogo dali gradu.

  • Istina na videlo

    23:23 // 23. 10. 2011.

    Velika zahvalnost internetu i juznim vestima sto moze da se kaze i sazna ISTINA.

  • Nezavisni

    18:24 // 4. 11. 2011.

    Vreme je da opštinska vlast ode,ništa nisu uradili za ljude u Pirotu,osim što su pare iz NIP koristili u asfalte i betone.Ono što su oni uradili uradila bi i svaka baba.što ser tiče tzv.pns-a,oni su toliko plitki,pa oni sami sebe medijski promovišu bez razloga,svi zajedno nisu nista bolji od jogurta,konobara...Glasaću za stranku u Pirotu koja ima nekompromitovane ljude i koja će ponuditi program za razvoj grada,mada je to nemoguće!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: