Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:00, 18. 7. 2013.

| Politika

Vlajković: Niš nema koristi od 12 poslanika

Autor:Miodrag StankovićIzvor:Južne vesti
Slavoljub-Vlajkovic-SPS-2.JPG
Slavoljub Vlajković, narodni poslanik SPS iz Niša

Niš niti je iskoristio, niti će iskoristi priliku što ima čak 12 poslanika. Problem je u gradu, ne u poslanicima, smatra poslanik SPS Slavoljub Vlajković.

Iako je njegova stranka u vladajućoj koaliciji i na republičkom i na lokalnom nivou u Nišu, Vlajković, koji je jedan od 3 niška poslanika SPS, kaže da je problem narodnih poslanika u samom gradu. 

- Znači, grad uopšte nije organizovan i mi faktički u gradu nemamo ni jednu jedinu zajedničku želju koju bi trebalo bar da pokušamo da rešimo i da Skupštinu iskoristimo za bolji Niš i za bolje sutra – kaže Vlajković.

Iako kaže da se poslanici svakodnevno viđaju i da nema potrebe za posebnim sastancima, direktan odgovor na pitanje zbog čega onda ne mogu da se organizuju nema.

A što se tiče poslanika SPS iz Niša, Vlajković je ocenio da oni svoj posao rade "perfektno".

- Mislim da to radimo perfektno! Ovih dana treba da se potpiše ugovor za izgradnju novog kliničkog centra!  To je zasluga svih nas Nišlija, koji smo ispred Socijalističke partije, zahvaljujući prvo  Zokiju Radovanoviću (direktoru KC Niš, prim. aut), a i svih nas koji to podržavamo u razgovoru sa našom ministarkom – kaže Vlajković.

Slavoljub Vlajković, narodni poslanik SPS iz Niša Slavoljub Vlajković u studiju Južnih vestiKao još jedan zajedniči cilj navodi izmeštanje železničkog čvora iz jezgra Niša i kaže da postoji obećanje ministra da će na obilaznici početi da se radi kada projektan dokumentacija bude završena na jesen.

Činjenica da je samo jednom izašao za skupštinsku govornicu od kako je septembra prošle godine postao narodni poslanik, po Vlajkovićevom mišljenju ne bi trebalo da zabrinjava.

- Nisam baš od onih klasičnih Srba koji misli da sve zna i u sve se razume! Ja sam građevinac i mislim da tu treba da dam doprinos!

Da li je poslanička kancelarija potrebna i zašto niko od onih građana i firmi kojima je, kako kaže, nudio da u Skupštini javno iznese njihov problem, to nije želeo, pogledajte u emisji „15 minuta“.

"Čovek koji je dao najviše ostavki"

Vlajković, koji je svojevremeno imao najviše funkcija u gradu (direktor JP „Nišstan“, pomoćnik gradonačelnika, član UO „Apoteke Niš“, odbornik, narodni poslanik, predsednik FK „Radnički“) kaže da se „odrekao svih tih funkcija,“ kada je postao narodni poslanik.

- Znači, ja sam čovek koji je najviše ostavki dao! Može i tako da se to posmatra! Na mesto predsednika Gradskog odbora SPS nisam dao ostavku i ne verujem da ću je dati – kaže Vlajković uz izričitu tvrdnju da glasine da mu je u tom odboru izglasano nepoverenje nisu tačne.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • penzionerka

    22:15 // 21. 7. 2013.

    Koliko su političari iz Niša cenjeni u BG- u vidi se po tome što Niš nema (niti je imao) ni jednog ministra ili direktora JP pa čak ni potpredsednika stranke bilo iz vlasti ili opozicije.

  • ;)

    10:27 // 19. 7. 2013.

    Dovoljno je da poslanici podnesu prave amandmane koji će biti prihvaćeni i da otvaraju potrebna vrata u Bg. Nema potrebe da nas blamiraju pogrešnim akcetovanjem dok se muče čitanjem.

  • Zoran

    06:01 // 19. 7. 2013.

    Tip je nevidjeni neradnik. Totally useless.

    • Dusa

      18:32 // 21. 7. 2013.

      Pa nemoj tako,on sa 100fukcija a neradnik!?
      Pitam se samo kako je "uspesno" sve te posl
      ve "obavljao"? Vidi se - nikako!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: