Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:33, 5. 4. 2013.

| Servisne informacije

Niš i dalje bez grejanja, radijatori mlaki

Autor:Predrag BlagojevićIzvor:Južne vesti
Toplana

Toplana još nije otpočela sa grejanjem na mazut i ne zna se kad će, a direktori odbijaju razgovor sa novinarima.

I pored jučerašnjih najava gradonačelnika Niša Zorana Perišića i njegovog zamenika Ljubivoja Slavkovića, Toplana još nije otpočela sa upotrebom mazuta za grejanje.

Veliki broj stanova u Nišu i dalje je nezagrejan. Radijatori više nisu hladni, ali teško da se može reći i da su mlaki.

Novinari od jutor nisu uspeli da dobiju komentar nadležnih u Toplani u vezi sa problemima. Luka Pavlović Luka Pavlović, arhivska fotografija

Mobilni telefon direktora Toplane, Milutina Ilića je nedostupan, a njegov zamenik Luka Pavlović odbio je da razgovara sa novinarima!

- Na sastanku sam. Imate sve na sajtu. Doviđenja - rekao je grubo i prekinuo vezu.

Na sajtu Toplane nema jasnog objašnjenja. Osim što se navodi da su toplane “Krivi vir” i “Jug”, koje već danima nemaju gas, jutros startovale "redukovanim režimom".

- Količine gasa koje dobijamo u ovom trenutku nisu dovoljne za pun režim rada, pa je i proizvodnja toplotne energije u skladu sa količinom energenta koji se isporučuje - piše na sajtu.

Podsetimo, od srede je bez grejanja veliki deo Niša, tačnije širi centar grada, Bulevar Nemanjića, Vizantijski bulevar, Čair, Palilula, Ledena Stena.. 

U Toplani su naveli da je uzrok u havariji na glavnom gasovodu kod Beograda, pa da gas do Niša trenutno stiže pomoćnim kanalima manjeg kapaciteta.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • bocko

    00:48 // 6. 4. 2013.

    glavno da je kod mene u ulazu osvanulo obavestenje da ce kreteni prekinuti grejanje jer zaboga nekoliko stanova u zgradi ima dug za grejanje.pa sta ce jadni da iskljucite,kad ga i onako nema.ona toplana je leglo budala i bezmozgovica

  • violeta blagojevic

    20:51 // 5. 4. 2013.

    Pitam se samo gde su to mlaki radijatori? Kome redovno placamo grejanje, svaki suncani dan bez obzira na temperaturu grejanje se iskljucuje, a sada vec cetiri dana uopste nema grejanja. Hoce li racuni biti umanjeni za dane kada nije bilo grejanja i sta sada rade razni forumi za zastitu potrosaca i konacno sta radi Grad da zastiti svoje gradjane? Hoce li i nama koji uredno placamo racune pomoci da platimo elektricnu energiju koju trosimo za grejanje?

  • ogorceni

    15:58 // 5. 4. 2013.

    Ne javljaju se na pitanja novinara jer ne znaju odgovor ili nisu trezni.E moj Milutine nije ovo firma za tvoj rang i Prosveta je bila izgleda mnogo. Neka te cuva tvoj oficir koordinator i ne brini.Uvedite i druge promasene investicije kao u Velikom bratu.Mozda odgovor zasto nema grejanja zna YugorosgaZ

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: