Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:59, 1. 9. 2016.

| Servisne informacije

Počinje zimski red vožnje, Direkcija “otvorena za predloge”

Autor:M. V. Izvor:Južne vesti
gradski-prevoz-foto:-FB-strana-JGP-Nis
Gušći red vožnje; foto: FB strana "JKP Direkcija za javni prevoz Grada Niša"

Od 1. septembra do leta iduće godine, osim tokom školskih raspusta, gradski autobusi u Nišu će ići češće, po zimskom redu vožnje. Iz Direkcije za javni prevoz pozivaju građane da daju svoje predloge i sugestije u vezi sa trasama i terminima.

Kako kažu u Direkciji, ovo je deo godine koji je “u saobraćajnom smislu opterećeniji, jer učenici polaze u školu”.

To je prilika, kažu, da građani iznesu svoje ideje, primedbe i sugestije kako bi gradski saobraćaj mogao da se unapredi.

Pozivamo građane da iznesu svoje primedbe u narednih mesec dana, kako bi od 1. oktobra prevoz mogao da se odvija punim kapacitetom, mada će i Grad i Direkcija biti otvoreni za sve sugestije građana i u periodu posle toga - kaže resorni većnik Igor Vojinović.

Jedna od mogućnosti na raspolaganju Nišlijama koji bi da sugerišu Direkciji šta valja, a šta ne, jesu redovni prijemi kod gradonačelnika u Gradskoj kući ponedeljkom od 18 sati.

Građani koji su do sada dolazili na prijem u Gradskoj kući imali su primedbe tehničke prirode koje su uglavnom opravdane i na koje će Direkcija odgovoriti pozitivno u skladu sa svojim ovlašćenjima - kažu iz Grada.

Prema Vojinovićevim rečima, “Grad je uspeo da izdvajanja za gradski prevoz drastično smanji, Direkcija sada nema dugovanja prema prevoznicima i posluje stabilno”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dejan Đorđević

    09:47 // 22. 9. 2022.

    Predlažem

    1. da se uvede nova gradska linija koja bi išla od kružnog toka u ulici Ratka Vukićevića (spomenik sestre Bakotić) , ulicom Vojvode Mišića, preko Nišave, ulica Nišavska, kralja Milutina, pantalejska crkva, Kosovke devojke i zatim Gornjomatevačkom do kraja ulice. Ovde bi mogli da saobraćaju manji autobusi.

    2. Da se linija ž.stanica-somborska produži do kraja Somborske (hotel Aloha)

  • Sanja

    23:29 // 4. 9. 2016.

    Da svaki polazak Bulevar Nemanjica saobraca do Delijskog visa a ne svaki treci ili na sat vremena. A i polasci su takvi da ponovo mora da se ide na Trosarinu da se ceka 01, 03, 10 ili Calije.

  • Crni

    12:16 // 2. 9. 2016.

    linija tehnicki fakulteti centar da se ubaci, nema smisla naselje Stevan Sindjelic je odseceno...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: