Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

FK Partizan

  • Radnički Partizan

    Remi nedovoljan Radničkom, "večiti derbi" u finalu Kupa

    Meč niškog Radničkog i Partizana u polufinalu Kupa Srbije odlikovala je oštra borba koja je završena na niškom "Čairu" sa 1:1, a zahvaljujući minimalcu iz Beograda u finale su prošli crno-beli. Iako je prvi poveo, Radnički nije uspeo da nadomesti zaostatak i propustio šansu za ispisivanje novih stranica klupske istorije. Tako će se na "Čairu" 23. maja igrati "večiti derbi" u finalu Kupa.

    (11) detaljnije
  • Radnički Caki Drinčić Todorovski Ranđelović Nikodijević

    Lalatović pred Kup: Želim da se igrači Partizana na “Čairu” osećaju kao gosti

    Ako ima Boga, Radnički će sutra u finale Kupa Srbije, kaže strateg niških fudbalera Nenad Lalatović, kao i da želi da se igrači Partizana u sredu, 15. maja na “Čairu” osećaju kao gosti. U revanšu Nišlije jure gol zaostatka, a kako je ovo 5. susret dve ekipe ove sezone, nepoznanica nema.

    (2) detaljnije
  • Stadion Čair

    U prodaji karte za duel Radničkog i Partizana u polufinalu Kupa

    Jedan od najvažnijih duela u sezoni Radnički će igrati na svom "Čairu" u sredu 15. maja, protiv beogradskog Partizana. Ulaznice za polufinale Kupa u prodaji su od danas, a cene su od 300 do 1.500 dinara.

    (13) detaljnije
  • Radnički Partizan

    U Partizanu besni na sudiju, u Radničkom odgovaraju da i u porazu treba biti veliki

    Provalnikom, čovekom loših namera, jednim od onih koji "siluju" Partizan ove sezone opisali su u crno-belom taboru Bojana Nikolića, glavnog arbitra na njihovom duelu sa Radničkim u Nišu. Na “Čairu” pak smatraju da Beograđani pokušavaju da obezvrede i satanizuju njihovu pobedu, da je ovo vid pritiska na sudije i poručuju jučerašnjem rivalu da "i u porazu treba biti veliki".

    (4) detaljnije
  • Radnički Partizan Ranđelovic

    Pobeda Partizana u Humskoj, Radnički u revanšu mora da nadoknadi gol

    U ne previše uzbudljivom i atraktivnom meču polufinala Kupa Srbije Partizan je savladao niški Radnički sa minimalnih 1:0. Ipak, ovo je tek prvi meč, pa ništa nije gotovo, jer će Nišlije imati priliku da ovaj zaostatak nadoknade na svom "Čairu" 15. maja i tako se plasiraju u toliko željeno finale najmasovnijeg takmičenja.

    (18) detaljnije
  • Radnički Partizan Grbić

    Partizan možda bez navijača u Kupu protiv Radničkog

    Zbog skandiranja navijača, što je na kratko i prekinulo meč sa Vojvodinom, Partizan je kažnjen na najmanje jednu utakmicu sa praznim tribinama. Ukoliko se ova kazna produži, kažu u Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije, crno-beli bi i za prvi meč polufinala Kupa Srbije, koji u sredu, 17. aprila igra protiv niškog Radničkog, mogao da bude lišen pomoći navijača.

    (2) detaljnije
  • radnicki, partizan, foto jv vanja keser

    Radnički protiv Partizana u polufinalu Kupa, Lalatović zadovoljan žrebom

    Da bi se plasirali u finale Kupa Srbije fudbaleri niškog Radničkog moraće da pobede branioca trofeja Partizan u dvomeču polufinala najmasovnijeg takmičenja, odlučeno je na žrebu u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije u Beogradu.

    detaljnije
  • Haskić Ranđelović Kojašević Bondarenko fudbal Radnički

    Radnički minimalcem savladao Partizan u Beogradu

    Usred Beograda, Radnički je uspeo da savlada aktuelnog vicešampiona Srbije Partizan sa minimalnih 1:0. Novim golom Nermina Haskića u završnici prvog poluvremena niški fudbaleri su poveli, a zajedničkim naporima uspeli da neutrališu nalete crno-belih i na kraju slave.

    (13) detaljnije
  • Todorovski Haskić fudbal Radnički

    U Radničkom puni samopouzdanja pred gostovanje Partizanu

    Derbi 25. kola Superlige igraće Radnički i Partizan na stadionu u Humskoj u sredu, 6. marta. Kako su vezali sedam pobeda i imaju 8 bodova više od svojih sutrašnjih domaćina, Nišlije su pune samopouzdanja i ističu da idu u Beograd sa željom da pobede.

    (2) detaljnije
  • Dinamo Partizan Uroš Đurić

    Dinamo suspenduje golmana, FSS "preslišava" trenera Vranjanaca zbog izjave

    Greške golmana vranjskog Dinama Uroša Đurića na meču protiv Partizana izazvale su lavinu komentara kako samog kluba, tako medija i publike. I dok u saopštenju vranjskog fudbalskog kluba stoji da su suspendovali Đurića, a da će “verovatno tako biti i sa još nekolicinom igrača”, Disciplinka komisija Fudbalskog saveza Srbije pozvala je pomoćnog trenera Radmila Jovanovića do pojasni izjavu koju je dao posle meča da će “neko da ode iz kluba ili ćemo da mu završimo karijeru”.

    detaljnije
  • Dinamo fudbal

    Partizan deklasirao Dinamo sa 6:0

    Sačuvali su mrežu fudbaleri Dinama prvih 37 minuta, ali su se nakon toga golovi na Stadionu Partizana u Beogradu samo ređali. Do kraja meča njih 6 zasulo je mrežu Vranjanaca, koji nijedan gol nisu uspeli da daju, pa je poslednji meč 17. kola Superlige završen sa 6:0 u korist crno-belih.

    (2) detaljnije
  • Dinamo Radnički fudbal

    Dinamo rasterećeno ide na gostovanje Partizanu

    Na trećoj poziciji u Superligi nalazi se Partizan, Dinamo na poslednjoj, pa uz prednost domaćeg terena beogradskog kluba nema sumnje ko će biti favorit u duelu 17. kola Superlige. Ipak, u vranjskom timu se ne predaju, a najveće nade u meču koji se igra u nedelju, 25. novembra polažu upravo na rasterećenost izazvanu svojom pozicijom na tabeli.

    detaljnije
  • radnik, foto jv vanja keser

    Partizan se revanširao Radniku za poraz na startu prvenstva

    Solidnu odbranu, uz dobru partiju golmana Nikole Vasiljevića, ali i slab napad, prikazali su fudbaleri surduličkog kluba, dok je Partizan uspeo da iskoristi dve od brojnih prilika, slavi sa 2:0 i tako se revanšira gostima za poraz u uvodnom kolu Superlige. Meč 16. kola šampionata obeležio je i promašaj Nemanje Nikolića, koji je prebacio gol iako se nalazio na 3 metra od njega.

    detaljnije
  • Haskić Radnički Partizan

    Uzbudljiv derbi u Nišu, Partizan u završnici do remija sa Radničkim

    Obilovao je derbi 10. kola Superlige odigran na "Čairu" prilikama, uzbuđenjima i napetošću, kako se i očekivalo, od prvog do poslednjeg minuta. Radnički je 50 minuta vodio, ali pad koncentracije tokom poslednjih minuta meča vicešampion Srbije Partizan je umeo da iskoristi, pa je utakmica završena sa 2:2.

    (20) detaljnije
  • petar grbic, radnicki, foto jv vanja keser

    Radnički protiv Partizana za overu drugog mesta

    U derbiju 10. kola Superlige u nedelju, 30. septembra na stadionu "Čair" sastaće se Radnički i Partizan, ekipe koje dele drugu poziciju sa po 20 bodova. Prvotimac kluba iz Niša Petar Grbić veruje da će tribine biti pune, a da publiku čeka pravi spektakl.

    (5) detaljnije
  • Dinamo Partizan

    Partizan sa igračem više do minimalne pobede nad Dinamom

    Sve do 82. minuta Dinamo je u Surdulici odolevao vicešampionu Srbije Partizanu, uprkos tome što je od 57. imao igrača manje na terenu. Ipak, nisu uspeli Vranjanci da tako izdrže do kraja, pa su poraženi i u 2. kolu Superlige sa minimalnih 1:0, a trener Dragan Antić ocenio je suđenje kao "bruku i sramotu".

    detaljnije
  • Crvena zvezda Dinamo

    Dinamo dočekuje Partizan u Surdulici

    Nakon Crvene zvezde, Dinamo će odigrati svoj meč i protiv drugog “večitog rivala” Partizana. Vicešampion Srbije gostovaće vranjskom timu u nedelju, 29. jula u Surdulici, s obzirom na to da će novajlija u Superligi tamo igrati mečeve u kojima je domaćin, zbog neuslovnog stadiona u svom gradu.

    detaljnije
  • Radnik Zemun

    Radnik "srušio" Partizan u Surdulici

    Iako je Partizan statistički bio bolji rival u odnosu na Radnik, nije uspeo da u Surdulici postigne pogodak, ali zato domaćin meča jeste. U prvom kolu Superlige Surduličani su uspeli da sa minimalnih 1:0 savladaju aktuelnog vicešampiona Srbije.

    (2) detaljnije
  • Radnik Zemun

    Radnik i Partizan danas igraju na stadionu u Surdulici

    Početak Superlige doneće nimalo lak zadatak Radniku, pošto će u prvom kolu ugostiti aktuelnog vicešampiona i osvajača Kupa Srbije Partizan. Dva tima sastaće se na Gradskom stadionu u Surdulici u nedelju, 22. jula od 19 sati.

    detaljnije
  • fk-partizan,-,surdulica,-foto-fk-partizan

    Partizan posle preokreta u Surdulici osvojio Kup

    Posle preokreta fudbaleri beogradskog Partizana pobedili su Mladost iz Lučana 2:1 (1:1) u Surdulici i treći put u nizu osvojili Kup Srbije. "Crno-beli" su pred punim tribinama Gradskog stadiona osvojili 15. trofej u nacionalnom Kupu u istoriji.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: