Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

FK Partizan

  • Stadion Radnik Surdulica

    Rasprodate karte za finale Kupa Srbije

    Sve ulaznice za finale Kupa Srbije u fudbalu, koje se igra u sredu, 23. maja u Surdulici, su rasprodate. Nešto više od 3.000 raspoloživih ulaznica za meč između Partizana i Mladosti, kažu organizatori, rasprodato je već u ponedeljak.

    detaljnije
  • stadion Surdulica foto fk radnik

    FSS odlučio: Finale Kupa definitivno u Surdulici

    Partizan, kao jedan finalista hteo je da se mesto odigravanja finala Kupa Srbije promeni, Mladost kao drugi finalista da ostane Surdulica, a sa njim se slagao i domaćin Radnik. Na kraju, kako javljaju u Fudbalskom savezu Srbije, odlučeno je da se poslednji meč ove sezone ipak igra na Gradskom stadionu u Surdulici, 23. maja.

    (1) detaljnije
  • stadion Surdulica foto fk radnik

    FK Radnik: Finale Kupa igraće se na stadionu evropskog ranga

    Nakon zahteva FK Partizan da se finale Kupa zakazano za 23. maj u Surdulici, ne igra u tom gradu, iz surduličkog superligaša poručuju da su neprijatno iznenađeni nesportskom inicijativom beogradskog kluba, ističući da na "stadionu evropskog ranga" neće manjkati iskrenih navijača i da nema razloga za lične frustracije, jer iskreno veruju da ima sportskog i društvenog života i izvan beogradskog "kruga dvojke".

    (12) detaljnije
  • Radnik Javor

    Partizan traži da finale Kupa ne igra u Surdulici

    Fudbalski klub Partizan poslao dopis Fudbalskom savezu Srbije i policiji sa zahtevom da se finale Kupa, koje je zakazano za 23. maj u Surdulici, ne igra u ovom gradu, rekao je Miloš Vazura, generalni direktor Partizana, a prenosi Sportski žurnal.

    (4) detaljnije
  • Caki Pavkov Radnički Čair

    Radnički vodio, ali na kraju izgubio od Partizana

    Kao i u prošlom meču protiv Crvene zvezde, Radnički se borio i imao svoje šanse i protiv Partizana, ali ponovo lopta nije htela u gol. Fudbaleri iz Niša su u 3. kolu plej-ofa izgubili u Beogradu od crno-belih sa 3:1 i sada zaostaju za trećeplasiranim Spartakom čak 6 bodova.

    (13) detaljnije
  • Radnički Partizan

    Oslabljeni Radnički putuje na megdan Partizanu

    Aktuelni šampion Srbije Partizan, koji ima minimalne šanse da to i ostane nakon ovogodišnje Superlige, dočekaće Radnički u četvrtak, 26. aprila. U utakmici 3. kola plej-ofa niški fudbaleri veruju u novi podvig, mada nekoliko prvotimaca neće nastupiti, pa šef struke Dragan Antić najavljuje da će dati šansu mlađim fudbalerima.

    (3) detaljnije
  • Danilo Grujić

    Nišlija sudi Ligu Evrope, pa “večiti” derbi

    Četvrtfinalni okršaj Lige Evrope između Sportinga i Atletika iz Madrida sudiće tim Milorada Mažića, a među njima i Nišlija Danilo Grujić. Okršaj u Lisabonu zakazan je za večeras od 21:05, a nakon njega Grujić se vraća u Srbiju, gde će po treći put u poslednjih godinu dana biti glavni sudija u duelu Crvene zvezde i Partizana.

    (5) detaljnije
  • Radnik Surdulica

    U Radniku se nadaju remiju sa Partizanom

    Rasterećeno i motivisano fudbaleri iz Surdulice putuju za Beograd, gde će gostovati aktuelnom šampionu Srbije Partizanu u nedelju, 18. marta od 13 sati. Kako je razlika u kvalitetu ekipa očigledna, u Radniku naglašavaju da će nerešen rezultat u 28. kolu Superlige za njih biti vrhunski.

    (1) detaljnije
  • Radnicki Partizan

    Radnički "srušio" Partizan na "Čairu"

    Čvrsta odbrana omogućila je Radničkom da ne primi gol na utakmici sa aktuelnim šampionom Srbije Partizanom, a pogodak Milana Pavkova doneo je Nišlijama i trijumf na svom "Čairu", rezultatom 1:0, u 25. kolu Superlige.

    (11) detaljnije
  • Radnički stadion Cair sneg

    "Borba" van terena i pred ovaj duel Partizana i Radničkog

    Pred derbi kola Superlige 3. marta, više od same strategije ili igre Partizana i Radničkog govori se o stanju na stadionu “Čair”. Beogradski mediji objavili su snimak lošeg stanja u svlačionici na niškom stadionu, a Nišlije su to demantovale. Sam teren je i dalje pod snegom, mada u niškom klubu kažu da se radi na tome da uslovi za sutra budu dobri.

    (8) detaljnije
  • Radnički

    Radnički punom snagom i optimistično na Partizan

    Po lošem vremenu i terenu, Radnički će ugostiti aktuelnog šampiona Srbije Partizan, a s obzirom na to da se ovi timovi trenutno nalaze jedan za drugim na tabeli, meč koji se igra u subotu, 3. marta od 14:30 ima epitet derbija. Iako je stanje u taboru Nišlija idilično, jer će trener Boban Dmitrović moći da računa na sve registrovane igrače, on kaže da će na startnu postavu uticati to ko je koliki borac.

    (3) detaljnije
  • Radnički Zemun

    Superligaši sa juga podržavaju FK Zemun

    Penal dosuđen Zemunu na utakmici 24. kola Superlige, zahvaljujući kome su remizirali sa Partizanom, izazvao je proteste crno-belih putem medija, ali onda i žestok odgovor novajlija iz Zemuna u Superligi, o tome kako Crvena zvezda i Partizan “u želji da ostvare svoje ciljeve ne biraju sredstva”. Pritiske "večitih" osudila su i oba superligaša sa juga Srbije.

    (2) detaljnije
  • RADNICKI-NIS---BACKA--07

    Odložena utakmica Radnički - Partizan zbog snega

    Umesto u sredu, 28. februara fudbaleri niškog Radničkog ugostiće Partizan u subotu, 3. marta jer je celo 25. kolo Superlige odloženo zbog vremena, potvrdio je za "Južne vesti" Vladimir Bulatović, direktor Superlige.

    (3) detaljnije
  • Radnički Čair Tomić

    Radnički ipak bez šanse protiv Partizana

    Iako su se niški fudbaleri svojski potrudili da ne dozvole srpskom predstavniku u Ligi Evrope da lagano trijumfuje, očigledno nisu bili na visini zadatka. Tako je Partizan uspeo da na svom terenu pobedi Radnički sa 3:1 i prestigne ih na tabeli Super lige i pored dve utakmice zaostatka.

    (2) detaljnije
  • Radnički Pavkov Golubović Kovačević

    Super liga: Radnički u Beogradu, Radnik u Šapcu

    O Partizanovoj formi dovoljno svedoči plasman u grupnu fazu Lige Evrope i remi sa švajcarskom ekipom Jang bojs u Bernu, ali niški Radnički se ne predaje, pa veruju da u nedelju 17. septebra od 19 sati na stadionu Partizana mogu da ostvare “povoljan” rezultat. I Radnik će, 3 sata pre njih, pokušati da nastavi niz odličnih rezultata protiv Mačve u Šapcu.

    (1) detaljnije
  • Radnički i Partizan na Čairu

    FSS utvrdio da je bilo propusta u suđenju na meču Radničkog i Partizana

    Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije ocenila je da je bilo propusta u suđenju na meču Radničkog i Partizana, odnosno da je napadač crno-belih Uroš Đurđević trebalo da dobije karton zbog udaranja štopera Nišlija Radoša Bulatovića, kao i da napadač Radničkog Nemanja Kojić nije bio u ofsajdu, kada je to signalizirao pomoćni arbitar.

    (3) detaljnije
  • U prvom okršaju ova dva tima na Čairu, Radnički je slavio minimalnim rezultatom; foto: Vanja Keser

    Nezaustavljivi Partizan ponovo pobedio Radnički na "Čairu"

    Pred krcatom severnom i istočnom tribinom, ali i polupraznim južnim delom stadiona “Čair”, Radnički je izgubio od aktuelnog lidera tabele Partizana sa 3:1, a tandem Leonardo-Đurđević ponovo je bio enigma za Nišlije.

    (36) detaljnije
  • Igrači Radničkog na Čairu Mrkić, Kojić, Noma

    Radnički dočekuje Partizan u jednoj od ključnih utakmica sezone

    Meč pretposlednjeg kola plej-ofa Superlige koji se igra u Nišu ima veću težinu nego većina utakmica odigranih ove sezone, jer će se na “Čairu” u sredu, 17. maja od 19 sati sastati Radnički i Partizan. Crno-belima će, u slučaju pobede, biti potreban još samo jedan bod za titulu, dok su Nišlijama neophodni bodovi za 4. mesto i plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

    (2) detaljnije
  • Stadion Čair Radnički Niš

    Zašto je utakmica Radničkog i Partizana postala centar fudbalske Srbije?

    Od priče o pozivanju posmatrača UEFA na utakmicu, preko vođenja sopstvenog kuvara, pa do burne rasprave o tome ko bi trebalo da sudi ovu utakmicu, samo su neke od medijskih tema, a koje nemaju veze sa igrom fudbalera Radničkog i Partizana, koji će svoj meč pretposlednjeg kola plej-ofa Superlige odigrati 17. maja na “Čairu”. U Partizanu ćute, a u Radničkom kažu da se radi o spekulacijama.

    (7) detaljnije
  • Radnicki

    Radnički izgubio od Partizana

    Bledo izdanje niškog Fudbalskog kluba Radnički na početku utakmice, kao i nakon primanja prvog gola u 70. minutu, koštali su ih poraza od Partizana na solidno popunjenom "Čairu", rezutatom 0:2 u 28. kolu Superlige.

    (19) detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: