Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:45, 3. 12. 2012.

| Sport

Košarkašice Studenta nadigrale Čelarevo

Autor:Milena PavlovićIzvor:Južne vesti
zkk-student.jpg
Košarkašice Studenta bolje od Čelareva

Košarkašice Studenta iz Niša savladale su ekipu Čelareva rezultatom 65:50 u 11. kolu Prve lige.

Najefikasnije u timu gostujuće ekipe bile su Marija Ilić i Milena Popović koja je izvanrednom igrom postigla 24 poena, dok su u domaćoj ekipi najefikasnije bile Laković (13 poena) i Lalović (11 poena).

U meču odigranom u Čelarevu, niške košarkašice ubedljivo su trijumfovale nad poslednjeplasiranom ekipom Čelareva koja je jedino vođstvo imala na početku prve deonice rezultatom 4:2.

Nišlijke su u prve 3 četvrtine nadigrale košarkašice Čelareva, dok su u poslednjoj četvrtini nešto posustale, ali domaća ekipa nije znala to da iskoristi. Rezultat po četvrtinama: 16:20, 14:15, 6:19, 14:11.

Presudna je bila 3. četvrtina kada su Nišlijke serijom od 16 poena uspele da se rezultatski odmaknu i donesu svom timu već veliku prednost. U prvih 8 minuta 3. deonice, dominirala je odlična igra Milene Popović, Marije Ilić i Marije Tošić. Milena je za to vreme postigla 6 poena, dok su Tošić i Ilić postigle po 5 poena i time dovele svoj ti u prednost od 51:30.

Košarkašice Studenta posle 11. kola imaju 15 bodova i nalaze se na 5. mestu.

U narednom 12. kolu, „studentkinje“ 10. decembra gostuju ekipi Beočina koja ima 13 bodova i nalazi se na 10. poziciji. Košarkašice Beočina su u 11. kolu savladane na domaćem terenu od ekipe Stare Pazove rezultatom 60:67.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: