Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:04, 31. 8. 2017.

| Sport

Partizan testira Železničar u “Čairu”

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Rukometni klub Železničar
Igrači sa odličnim biografijama sa svih strana pristižu u "Želju"; foto: Vanja Keser

Prvu prijateljsku utakmicu novoformirani sastav Železničara odigraće u hali “Čair” u subotu, 2. septembra, od 18:30, a protivnik je Partizan. Niška publika će tako imati prilike da nakon godinu dana pauze vidi na delu svoje rukometaše, a u klubu poručuju da su crno-beli respektabilan protivnik, te da su ih zato i izabrali za prvu proveru.

Rukometaši treniraju skoro mesec dana, a brojna zvučna imena, uz iskusnog trenera, daju nadu da će tim imati zapaženu ulogu u Super ligi, koja počinje 23. septembra. Tim menadžer “Želje” Ivan Šmigić kaže da očekuje prijateljsku utakmicu u bukvalnom smislu te reči, te da je cilj isprobati sve igrače i svima dati šansu da se pokažu.

Rezultat nam je u drugom planu, mi želimo da probamo sve igrače, a izabrali smo ekipu Partizana baš zbog toga što mislimo da imaju konkurentnu ekipu ove godine. To je ekipa koja dosta trči, već dugo godina igra zajedno. Imaju iskusnog trenera, jedan klub koji vredi pažnje, pogotovu što je nama prva utakmica, baš smo želeli da oni budu ti - priča Šmigić.

On je rekao i da je plan da nakon ove utakmice otputuju u Makedoniju gde će sigurno odigrati dve utakmice, ali je moguće da će ih biti i četiri.

Inače, još nema informacija o novom rukovodstvu kluba, a ni ime novog sponzora, koji je na sebe preuzeo sve troškove takmičenja i igrača, nije obelodanjeno. U klubu kažu da će i to biti poznato sledeće nedelje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: