Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Plej-of

  • radovic

    Naisa bez iznenađenja, Jagodina slavila u Nišu

    Rukometašice niške Naise nisu uspele da prekinu pobednički niz Jagodine, koja u ovoj sezoni nije izgubila ni bod, pa su u 3. kolu plej-ofa Superlige izgubile na svom terenu od aktuelnog šampiona i lidera domaćeg prvenstva rezultatom 25:22 (12:9).

    detaljnije
  • naisa

    Nakon dve pobede Naisa dočekuje šampiona

    Posle pobeda nad Zaječarom i ekipom Mladosti, rukometašice niške Naise u subotu, 6. aprila dočekuju aktuelnog šampiona i lidera prvenstva ekipu Jagodine, jedinu ekipu koja ove sezone zna samo za pobede. U redovima Naise prepuštaju ulogu favorita protivniku, ali kažu da ne ulaze u meč sa belom zastavom.

    detaljnije
  • vejin,-rk-zeleznicar,-nis,-foto-jv-vk

    Uz veliku borbu "Želja" pobedio Metaloplastiku na startu plej-ofa

    U meču gde su vodili veliku borbu i prvi put poveli tek početkom drugog poluvremena rukometaši Železničara su uspeli da savladaju šabačku Metaloplastiku (36:35) u prvom kolu plej-ofa. Nišlije su predvođene Sretenovićem, Vejinom i Markovićem sa po 7 golova upisale važnu pobedu u borbi za titulu šampiona države.

    (1) detaljnije
  • zeleznicar

    "Želja" protiv Metaloplastike počinje pohod na titulu

    Kako su završili prethodnu sezonu u domaćem šampionatu, rukometaši niškog Železničara počinju novu - utakmicom protiv starog znanca, šabačke Metaloplastike. Na startu plej-ofa Nišlije u sredu, 3. aprila dočekuju nekadašnju ekipu svog trenera Veselina Vujovića.

    detaljnije
  • naisa

    Naisa protiv Mladosti za nove bodove u plej-ofu

    Nakon pobede nad Zaječarom rukometašice niške Naise očekuje novi duel plej-ofa pošto u sredu, 3. aprila gostuju ekipi Mladosti u Novoj Pazovi. Naisa je oba puta u osnovnom delu Superlige bila bolja od Mladosti, a isti ishod i sada očekuju u niškom kolektivu.

    detaljnije
  • katarina-radovic-i-milena-milojevic,-naisa,-zajecar,-nis,-foto-jv-vanja-keser

    Ubedljiva pobeda Naise protiv Zaječara na startu plej-ofa

    U prvom kolu plej-ofa Superlige rukometašice niške Naise ubedljivo su na svom terenu savladale Zaječar rezultatom 36:24 (18:15) i tako se učvrstile na trećem mestu na tabeli Superlige.

    (1) detaljnije
  • naisa

    Rukometašice Naise počinju borbu u plej-ofu

    Prvo kolo doigravanja za titulu šampiona Srbije rukometašice Naise odigraće na svom terenu pošto u subotu, 30. marta u hali "Čair" dočekuju Zaječar. Nišlijke su trenutno trećeplasirane, a eventualnom pobedom bi još više pobegle četvrtoplasiranom Zaječaru.

    detaljnije
  • rk zeleznicar

    Železničar bez trofeja prvaka Srbije, izgubio u Šapcu

    Imali su rukometaši niškog Železničara šansu da prvi put u istoriji podignu pehar namenjen prvaku države, ali su u poslednjem kolu plej-ofa poraženi od Metaloplastike (27:26) u Šapcu. Taj poraz iskoristila je Vojvodina koja je pobedom nad Partizanom odbranila titulu.

    (10) detaljnije
  • zeleznicar

    Železničar: U Šabac po titulu

    Rukometaši niškog Železničara na korak su od istorijskog uspeha i drugog trofeja u sezoni. U petak, 1. juna, u poslednjem kolu plej-ofa gostuju Metaloplastici u Šapcu i u slučaju pobede osvojiće titulu nacionalnog prvaka, prvu u istoriji. Oni koji žele u Šabac na utakmicu, mogu da se jave niškom klubu.

    (4) detaljnije
  • rk zelja

    Železničar ide u SEHA ligu, na korak od titule

    U punoj hali "Čair" niški Železničar pobedio je sa 21:15 Vojvodinu u pretposlednjem kolu plej-ofa i tako preuzeo lidersku poziciju na tabeli od večerašnjeg rivala. Ovim trijumfom "Želja" je obezbedio igranje u regionalnoj SEHA ligi naredne sezone.

    (11) detaljnije
  • Mašinac

    Mašinac dočekuje Vojvodinu u poslednjoj utakmici u sezoni

    Kako su i Mašinac i Vojvodina rasterećeni u rezultatskom smislu, u duel poslednjeg kola Superlige obe ekipe ulaze opušteno, ali u niškom klubu žele da se od publike oproste pobedom. Utakmica je na programu u subotu, 26. maja na stadionu na Delijskom visu.

    detaljnije
  • dusan miric

    Železničar protiv Vojvodine za titulu, SEHA ligu i Evropu

    Najvažniji meč u sezoni i "utakmicu veka", kako najavljuju u Rukometnom klubu Železničar, niški rukometaši igraće u nedelju, 27. maja u hali "Čair" kada dočekuju trenutno prvoplasiranu Vojvodinu, aktuelnog šampiona Srbije. Pobeda bi Nišlijama donela plasman u regionalnu SEHA ligu i približila ih na korak od titule.

    (3) detaljnije
  • rk zeleznicar

    Železničar izgubio lidersko mesto posle poraza u Pančevu

    Prvi put ove sezone u plej-ofu rukometaši Železničara nisu na prvom mestu na tabeli pošto su poraženi od Dinama u Pančevu (32:25), a Vojvodina je slavila protiv Metaloplastike u Šapcu i tako pretekla Nišlije.

    (3) detaljnije
  • djordje-spasic,-rk-zeleznicar,-maj-2018,-foto-jv-vanja-keser

    U derbiju Železničar gostuje Dinamu u Pančevu

    Lider plej-ofa niški Železničar u sredu, 23. maja gostuje pančevačkom Dinamu, ekipi koju je ove sezone dva puta pobedio i jednom remizirao. Pančevcima treba pobeda da ostanu sa šansama da i naredne godine igraju SEHA ligu, dok bi “Želja” pobedom mogao da potvrdi igranje u regionalnoj ligi sledeće sezone.

    (1) detaljnije
  • Masinac Crvena zvezda fudbal

    Mašinac ubedljivo poražen od Spartaka

    U pretposlednjem kolu plej-ofa Superlige, odigranom u Subotici, domaće fudbalerke ubedljivo su savladale gošće iz Niša sa 6:0. Nije uspeo Mašinac da ponovi nedavnu dobru partiju sa Delijskog visa protiv Spartaka i tako olakša Crvenoj zvezdi pohod na titulu, kako su najavljivali.

    detaljnije
  • sretenovic rk zeleznicar

    Trijumfom nad Zvezdom Železničar se vratio na pobednički kolosek

    Posle prvog poraza u plej-ofu rukometaši niškog Železničara ubedljivom pobedom (31:21) nad Crvenom zvezdom pokazali su da su ozbiljan kandidat za SEHA ligu, evro-takmičenja i titulu prvaka države.

    (4) detaljnije
  • Fudbalski klub Radnicki

    U utakmici sezone Radnički cilja Ligu Evrope

    Poslednju utakmicu ove sezone u domaćem šampionatu Radnički će odigrati u četvrtak, 17. maja na stadionu “Čair”. Meč protiv Napretka ima ogroman značaj za Nišlije, pošto bi u slučaju pobede mogli da se plasiraju u toliko željene kvalifikacije za Ligu Evrope. Kako je to definisao fudbaler Slaviša Stojanović “cela sezona stala je u jednu utakmicu”.

    (7) detaljnije
  • rk zeleznicar

    Uz slobodan ulaz Železničar dočekuje Crvenu zvezdu

    Posle poraza od Partizana rukometaši niškog Železničara dočekuju Crvenu zvezdu u četvrtak, 17. maja, u 7. kolu plej-ofa i nadaju se povratku na pobedničke staze. Ulaz u halu je slobodan, a trener lidera plej-ofa Josif Petković ističe da je uloga favorita na strani domaćina.

    (3) detaljnije
  • Masinac Milica Stankovic

    Crvena zvezda deklasirala Mašinac

    Nije uspeo oslabljeni Mašinac da parira Crvenoj zvezdi u meču 4. kola plej-ofa Superlige. Niške fudbalerke su na stadionu na Delijskom visu izgubile sa 4:0 od trenutno prvoplasirane ekipe na tabeli najjačeg domaćeg takmičenja.

    detaljnije
  • Fudbalski sudija

    Sudija Obradović pritvoren zbog suđenja Radničkom i Spartaku

    Zbog sumnje da je prilikom suđenja utakmice u Subotici favorizovao domaći tim, kako kažu u Ministarstvu unutrašnjih poslova, uhapšen je sudija Srđan Obradović, a određen mu je i pritvor do 48 sati. Arbitar je izazvao pravu buru u fudbalskoj javnosti, zbog dosuđenog sumnjivog penala, ali i još nekolicine odluka na utakmici pretposlednjeg kola plej-ofa između Radničkog i Spartaka.

    (10) detaljnije
KOMENTAR DANA

I? Kvo ce bidne u četvrtak iznad Univerzitet? Beli dim ili crni dim?

Qgo čitalac

Tekst: O rektoru iza zatvorenih vrata - Jovan Stepanović dobio najviše glasova Senata

Pronađite nas na: