Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Plej-of

  • Ranđelović Radnički

    Čukarički u 90. minutu izjednačio i odneo bod sa "Čaira"

    Indirektnim udarcem u 90. minutu, Čukarički je uspeo da izjednači i odnese bod sa "Čaira", pošto je meč 3. kola plej-ofa između tima sa Banovog brda i Radničkog završen sa 2:2. Čudna zbivanja u završnici susreta izazvala su revolt publike i besno skandiranje, a fudbaleri su pognutih glava otišli da pozdrave "meraklije".

    (9) detaljnije
  • tanaskovic

    Po 4. put u sezoni Naisa savladala Zaječar

    U 6. kolu plej-ofa rukometašice Naise zabeležile su ubedljivu pobedu u gostima, a ovog puta rival im je bila “stalna mušterija” Zaječar. Ovo je bila četvrta pobeda Nišlijki nad sastavom iz Zaječara ove sezone, a krajnji rezultat ovog puta bio je 28:21.

    detaljnije
  • naisa

    Naisa pred praznike gostuje u Zaječaru

    Pred pauzu zbog uskršnjih praznika rukometašice niške Naise igraće u sredu, 24. aprila u Zaječaru protiv istoimene ekipe meč 6. kola plej-ofa. Niška ekipa je na sigurnom trećem mestu, a ove sezone je već tri puta slavila nad četvrtoplasiranim Zaječarom.

    detaljnije
  • fudbal Mašinac Vojvodina

    Uzbudljiv meč u Zemunu i remi Mašinca na startu plej-ofa

    Gubio je niški Mašinac sa 2:0, potom preokrenuo i poveo, a onda ipak morao da se zadovolji bodom protiv Sloge u Zemunu. Tako je meč 1. kola plej-ofa fudbalske Superlige za žene završen sa 3:3.

    detaljnije
  • marija-filipovic,-naisa,-foto-jv-vanja-keser

    Naisa do nove pobede u plej-ofu, savladan i Medicinar

    Nakon dva vezana poraza rukometašice niške Naise opravdale su ulogu favorita i rezultatom 30:24 (17:16) savladale šabački Medicinar u 5. kolu plej-ofa. Nišlijke su se tako učvrstile na trećoj poziciji na polovini doigravanja za titulu.

    detaljnije
  • milovanovic,-rk-zeleznicar,-nis,-foto-jv-vanja-keser

    Železničar ubedljiv protiv Novog Pazara

    Pauza zbog reprezentativnih obaveza prijala je rukometašima niškog Železničara koji su u trećem kolu opravdali ulogu favorita i rezultatom 41:31 (20:12) savladali Novi Pazar u trećem kolu plej-ofa Superlige. Nišlije već u sredu, 24. aprila čeka derbi sa liderom Vojvodinom.

    detaljnije
  • Radovan Pankov Radnički Partizan

    Novi duel Radničkog i Partizana, Lalatović poziva publiku da napuni tribine

    Drugi put u ovoj nedelji fudbaleri niškog Radničkog i beogradskog Partizana igraće meč, a ovog puta će to biti derbi 2. kola plej-ofa koji će biti igran u nedelju, 21. aprila na stadionu "Čair". Biće ovo četvrti susret ove dve ekipe ove sezone, a trener domaćina Nenad Lalatović očekuje lepu utakmicu jer igraju, kako kaže, dve od tri najbolje ekipe u zemlji.

    (3) detaljnije
  • zeleznicar

    Posle pauze Železničar u "Čairu" dočekuje Novi Pazar

    Tačno mesec i po dana nakon poslednje utakmice u "Čairu" i dve nedelje nakon treniranja u u sali u Duvaništu, rukometaši niškog Železničara će u nedelju ponovo igrati u svojoj dvorani pošto u trećem kolu plej-ofa Superlige dočekuju Novi Pazar, jedinu ekipu koja ima oba poraza od starta ovog takmičenja.

    detaljnije
  • naisa

    Naisa u nedelju dočekuje Medicinar

    Posle dva vezana poraza u plej-ofu, rukometašice niške Naise u nedelju, 21. aprila u hali "Čair" igraju protiv šabačkog Medicinara meč 5. kola doigravanja, a trener domaćeg tima Svetislav Jovanović očekuje pobedu svojih igračica.

    detaljnije
  • fudbal Mašinac Vojvodina

    Mašinac eskivirao meč sa Vojvodinom, razlog nepoznat

    Poslednje kolo regularnog dela Superlige Mašinac je trebalo da igra protiv Vojvodine, ali taj meč za Nišlijke nije imao rezultatski značaj. Ipak, niške fudbalerke nisu otputovale za Novi Sad, a o tome šta je razlog eskiviranja utakmice novinari "Južnih vesti" nisu uspeli da dobiju komentar iz kluba. "Zelene" već u subotu, 20. aprila počinju nadmetanje u plej-ofu, kada dočekuju Slogu iz Zemuna.

    detaljnije
  • masinac

    Mašinac sa drugog mesta kreće u doigravanje za titulu

    Sa tri pobede, jednim remijem i dva poraza fudbalerke niškog Mašinca počeće takmičenje u plej-ofu i doigravanje za titulu prvaka Srbije. U prvom kolu plej-ofa, koje je na programu 20. aprila, Nišlijke dočekuju Slogu iz Zemuna.

    detaljnije
  • Stoni tenis

    Josip Kolumbo pobedio Vojvodinu i zakazao plej-of sa Novim Sadom

    U poslednjem kolu regularnog dela Superlige niške stonoteniserke su sa maksimalnih 4:0 savladale Vojvodinu. Zbog raspleta u ostalim mečevima, Novi Sad je zadržao prvu poziciju, pa će Josip Kolumbo upravo protiv njega igrati u polufinalu plej-ofa.

    detaljnije
  • katarina radovic, naisa

    Naisa četvrti put u sezoni poražena od Bekamenta

    Rukometašice niške Naise nisu uspele da ostanu neporažene u četvrtom ovosezonskom susretu sa Bekamentom pošto su u Aranđelovcu izgubile rezultatom 32:27 (13:14) u 4. kolu plej-ofa Superlige. Nišlijke su i dalje na trećoj poziciji, a do kraja sezone ostalo je još 6 kola.

    detaljnije
  • Haskić Čair Radnički

    Crvena zvezda sa dva penala savladala Radnički

    Iako su odlično parirali šampionu države u prvom poluvremenu, nisu uspeli fudbaleri Radničkog da se izbore sa Crvenom zvezdom, posebno nakon dva penala koja su dosuđena Beograđanima. Početkom drugog dela crveno-beli su prednost povećali na 3:0, a tako je i završen derbi Superlige u 1. kolu plej-ofa.

    (8) detaljnije
  • Radnički

    Na stadionu “Rajko Mitić” počinje “nedelja pakla” za Radnički

    Kao nedelju pakla, ali i nedelju istine sledeću sedmicu vidi trener Nenad Lalatović, tokom koje će se njegov Radnički sastati jednom sa Crvenom zvezdom i dva puta sa Partizanom. Ona će otpočeti u subotu, 13. aprila u Beogradu, kada će niški fudbaleri u 1. kolu plej-ofa Superlige gostovati na stadionu “Rajko Mitić” trenutnom lideru Crvenoj zvezdi.

    (3) detaljnije
  • milena milojevic

    Još jedan derbi očekuje Naisu - u petak gostuje Bekamentu

    Nakon dve pobede na startu plej-ofa i poraza od aktuelnog šampiona Jagodine, rukometašice niške Naise gostuju drugoplasiranom Bekamentu od kojeg su ove sezone izgubile u sva tri susreta.

    detaljnije
  • Radnički

    Radnički otpočinje plej-of na stadionu "Rajko Mitić"

    Drugom pozicijom na kraju regularnog dela Superlige Radnički je obezbedio sebi prednost domaćeg terena u duelima sa Partizanom i Čukaričkim. Uz njih, na “Čairu” će tokom plej-ofa zaigrati još Vojvodina i lučanka Mladost, dok će Nišlije plej-of otpočeti na stadionu "Rajko Mitić", protiv Crvene zvezde.

    (3) detaljnije
  • Josip Kolumbo stoni tenis

    Josip Kolumbo se plasirao u plej-of

    Značila je niškim stonoteniserkama pobeda nad Vršcem u pretposlednjem kolu regularnog dela Superlige, ali mnogo više nego što su mislile. Crvena zvezda je na sveopšte iznenađenje savladala Panoniju, direktnog konkurenta Josipa Kolumba za doigravanje, zbog čega su Nišlijke definitivno obezbedile plasman u plej-of.

    (1) detaljnije
  • zelja

    Železničar poražen od Dinama u Pančevu

    I pored velike borbe u finišu utakmice, rukometaši niškog Železničara nisu uspeli da osvoje makar bod u Pančevu pošto je u 2. kolu plej-ofa Superlige Dinamo slavio sa 26:25 (13:11). Nišlije su većim tokom meča jurile rezultat, a u 49. minutu imale i minus 5.

    detaljnije
  • stevan sretenovic

    Železničar u nedelju gostuje u Pančevu

    Prvo gostovanje u ovosezonskom plej-ofu rukometaši niškog Železničara imaće u Pančevu, gde su prošle sezone doživeli ubedljiv poraz. Meč drugog kola doigravanja za titulu "Želja" igra u nedelju, 7. aprila protiv Dinama.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: