Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:15, 20. 12. 2011.

| Sport

Poznati nominovani za izbor sportiste godine Niša

Autor:Jelena CvetkovićIzvor:Južne vesti
sekcija sportskih novinara nisa

Sekcija sportskih novinara Niša objavila imena po tri nominovana u kategorijama za najboljeg sportistu, mladog sportistu i sportski kolektiv.

Dan pred svečani Izbor sportiste godine Niša članovi Sekcije sportskih novinara objavili su imena po troje najboljih u tri kategorije. Za najboljeg sportistu među u najužem izboru za nagradu su Uroš Kostadinović, član Džudo kluba Kinezis, Stevan Živković, takmičar Kikboks kluba Niš i Miloš Paunović iz Gimnastičkog kluba Niš.

U kategoriji za mladog sportistu u najužem izboru su Sara Božić i Filip Nurkić iz Džudo kluba Kinezis i teniserka Natalija Kostić.

Džudo klub Kinezis, Plivački klub Sveti Nikola i Ženski rukometni klub Naisa su u kategoriji za najbolji kolektiv,

- Kao što znate, na kraju svake godine, biramo najbolje sportiste Niša, pa tako i ove godine 33. put za redom. Sekcija sportskih novinara Niša jeste organizator ove manifestacije, a pokrovitelj je Grad Niš. Izbor će biti održan u sredu, 21. decembra od 20h u restoranu "EI Bolji život" i tada ćemo definitivno znati koji su to sportisti koji su obeležili 2011. godinu. Ono što se za sada zna, to je da smo mi novinari između sebe izabrali najbolje kolege, to su Ljubica Stojanović iz Južnih vesti i Bratislav Tonić sa Belami televizije - rekao je Goran Stanković, predsednik Sekcije.

Za sportsku ličnost je izabran Ivan Miljković, kapiten odbojkaške reprezentacije koja je ove godine osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu.

Sekcija je dodelila i 3 sepcijalna priznanja za doprinos sportu u Nišu, a dobitnici su gradonačelnik Niša Miloš Simonović, potpredsednik Upravnog odbora Radničkog Zoran Banković i Zoran Tuta Živković, trofejni rukometni trener i selektor i potpredsednik Upravnog odbora RK Železničara.

 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • meraklija 68

    20:15 // 21. 12. 2011.

    Nagrada Bankovicu mala je u odnosu na sve ono sto je cinio i cini za niski fudbal a narocito za Niski Radnicki.Zato Meraklije zapad imaju predlog da deo jedne tribine na novom stadionu nosi naziv Bankovic Zoran.
    Jedan je BANKOVIC ZORAN.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: