Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:07, 10. 8. 2017.

| Sport

Radnik dočekuje Crvenu zvezdu, Surduličanima bitnija dobra igra od rezultata

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnik Surdulica
Već za 4 dana igraju sledeći meč u Lučanima; foto: Dejan Mirčev

Praznik fudbala se očekuje danas u Surdulici, s obzirom na to da će superligaš iz ovog mesta na Gradskom stadionu dočekati Crvenu zvezdu. Da protiv njih neće imati mnogo šanse, svesni su i sami fudbaleri Radnika, ali kažu da im je cilj da danas od 20 sati odigraju dobru utakmicu.

Beograđani su za sada u društvu timova sa maksimalnim učinkom, a plasirali su se i u završnu rundu kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope. Poslednja prepreka u plej-ofu im je ruski Krasnodar, koga su ocenili kao najgoreg rivala jer “nemaju ograničen budžet, jaki su, a nisu zvučni”.

Trener Radnika Simo Krunić očekuje mnogo publike i odličnu atmosferu, jer zna koliko su Surduličani željni dobrih utakmica i timova poput Partizana, Crvene zvezde i Vojvodine na svom stadionu. Znaju Surduličani i koliko će biti teško protiv aktuelnog vicešampiona države, pa imaju želju samo da se dobro pokažu u tom meču.

Ogroman uspeh za nas bi bio bod protiv Crvene zvezde. Pokušaćemo na naš način da se suprotstavimo, ali meni je od rezultata važnije da igrači dobro uđu u utakmicu, da pokušamo da odigramo dobru utakmicu sa Crvenom zvezdom. Malo ko može u našem prvenstvu da razmišlja o nekim bodovima kada igra sa Zvezdom - kaže Krunić.

Nekoliko igrača nije u potpunosti spremno, delom zbog lakših povreda, a delom zbog manjka treninga. Trener Simo Krunić tako još nije siguran u kom sastavu će izaći na teren, jer kaže da bi trebalo da čuvaju igrače za meč protiv Mladosti. Milan Purović, Igor Zlatanović i Jovan Jovanović konkurišu za nastup, ali je pitanje koliko će igrati, zbog nedavnih povreda.

Radnik je u dosadašnja 3 kola imao “šaren” učinak. Prvo su odigrali bez golova sa Voždovcem, a onda doživeli debakl pred svojom publikom izgubivši 4:0 od Vojvodine. Ipak, uspeli su da se izdignu nakon te utakmice i pobede uvek neugodni Napredak u Kruševcu.

Karte se mogu kupiti na blagajni Stadiona do samog početka utakmice. Ulaznice za severnu tribinu koštaju 200 dinara, zapadnu 300 i istočnu 500.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: