Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:05, 13. 12. 2022.

Škola za buduće Koline, Mažiće i Grujiće

Fudbalski sudija KOSTA Poziv za one koji žele da budu fudbalske sudije; Ilustracija; foto: Aleksandar Kostić

Stariji od 15 godina, a koji žele da nauče kako da dele pravdu na fudbalskim utakmicama, mogu do 15. januara naredne godine da se prijave u besplatnu školu za fudbalske sudije koju organizuje Fudbalski savez Niša. "Zvanje sudije je zahtevan i neretko stresan posao, ali ima mnogo lepih stvari koje donosi sa sobom", kaže Nenad Đorđević, sudija druge kategorije, koji poziva sve zainteresovane da mu postanu nove kolege.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Konstatacija

    01:02 // 14. 12. 2022.

    Mazici,Grujici? Sve poslusnici pokojnog Bogija Stepanovica,koji su morali da sviraju u korist partizana,da bi napredovali na listama i stigli do izvanja internacionalca.
    Totalno pogresan pravac za mlade sudije.Kako ce neko biti dobar sudija ako nikad nije igrao fudbal,ni sutnuo loptu? Kako ce procenjivati situacije ako se nije bavio fudbalom? Nece se gledanjem tv-a nauciti vec samo kad se oseti..

    • Nikola

      12:42 // 16. 12. 2022.

      Pravo u centar! Ko je igrao fudbal bice mu jasno kako su sudije birane i koliko velika je bila uloga sudije kod nas. Taj pokojni Bogi je postavio ozbiljno visoke standarde namestanja koje su sledili svi niski “fudbalski radnici”. Ili sa njim ili protiv njega ali kod nas su sudije sve i svja. Nazalost.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: