Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:08, 15. 7. 2011.

| Sport

Skupština RK Naisusa 4. avgusta

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370_rk-naisus-foto-rknaissus-com
foto: rknaissus.com

NIŠ - Nakon sastanka Upravnog odbora Rukometnog kluba Naisus, zakazana je Skupština za 4. avgust. 

- Sastanak Upravnog odbora je održan i u dogovoru sa Nadzornim odborom zakazano je zasedanje Skupštine za 4. avgust. Još se ne zna tačan sat, ni lokacija, ali će biti uskoro poznato. Predsednik kluba Miodrag Pančić je podneo ostavku još ranije, a na Skupštini će biti poznati svi detalji - rekao je Nikola Dokman, sportski direktor kluba.

Predsednik kluba Miodrag Pančić je još 29. juna ove godine rekao da je podneo ostavku na to mesto i tada je najavio da će se Skupština ubrzo održati. Ipak, do konačnog datuma se čekalo dve nedelje. 

Poslednja Skupština kluba je održana 19. oktobra 2010. godine, a tada je predsednik Skupštine Časlav Grubić podneo ostavku. Nova Skupština i izbor predsednika je trebalo da se izvrši 60 dana kasnije, ali je to učinjeno devet i po meseci kasnije što je protivno statusu kluba.

Rukometaši Naisusa su prošle sezone zauzeli pretposlednje mesto u Superligi i tako ispali iz elitnog ranga takmičenja.
Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nislija

    13:03 // 17. 7. 2011.

    Kao i unazad nekoliko god. UPRAVNI ODBOR (familijarni - porodicni skup ) je sa velikim entuzijazmom i zakasnjenjem , odrzao sastanak kako ne bi imalo vremena da se ista uradi za boljitak trofejnog sporta i sve se unistilo, a oni nisu krivi nego neko drugi, igraci, treneri i Baba Milka jer neume da pliva u g...... , koja se prave. U nadanju za spas rukometa zelim im hitan odlazak sa rukometne scene , ali predhodno da poloze racune za svoje neznanje u vodjenju kluba.

  • Insajder

    10:14 // 17. 7. 2011.

    Sramota je prolongirati toliko skupstinu do sada je trebalo da novi ljudi u najvece rekonstruisu klub. u to vreme se krece sa treninzima, isto ko i svake godine kljucna resenja se prolongiraju do pocetka priprema a onda obicno bude kasno za promene. A kad ce se traziti trener kad ce se rzgovarati sa igracima dok se dugovi nagomilavaju. Sramota sta rade od kluba Pancic, Stankovic i Dokman sramota....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: