Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:37, 10. 2. 2012.

| Sport

Tipsarević: Hvala niškoj publici

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
janko
foto: Marjan Nikolovski

Pobedom Janka Tipsarevića nad Filipom Prpićem rezultatom 3:0 Dejvis kup reprezentacija Srbije povela je sa 1:0 protiv Švedske u prvom kolu Svetske grupe.

Teniska reprezentacija Srbije je ostvarila prvu pobedu u osmini finala Dejvis kupa pošto je Tipsarević posle malo više od 2 sata igre savladao Prpića sa 3:0 (6:3, 6:3, 6:4).

Tipsarević je dobio meč sa samo 3 brejka u celom setu i bez izgubljenog seta. To mu je bilo dovoljno da donese Srbiji prvu pobedu u niškoj hali koja na početku meča nije bila puna jer je publika malo kasnila. Na početku navijači su bili malo tiši, ali se publika probudila i pružila potrebnu podršku našem teniseru koja mu je bila potrebna.

- Ljudi, hvala vam. Prvi put mi se desilo da prvog dana takmičenja, u petak bude puna hala - rekao je Tipsarević nakon meča.

On je dodao da je atmosfera bila fenomenalna.

- Publika je počela malo uplašeno, valjda što je ovo prvi teniski događaj ovakve vrste. Posle su bili glasni. Hala je kompaktna i dosta odzvanja. Treba uvek igrati u Nišu. Ja sam poslednje 3 godine bio da se igra ovde, ali je problem bila visina hale. Sada su nam progledali kroz prste, postali smo teniska velesila. Pokušavaćemo i dalje da guramo Niš - dodao je Janko.

Srbija vodi sa 1:0 i što su svi i očekivali jer je razlika na ATP listi između ova dva tenisera zaista visoka. Janko je deveti teniser sveta, a Prpić je trenutno na 1426. mestu.

- Nema ničeg važnijeg nego da igraš za reprezentaciju u Dejvis kupu. Ponosan sam na sebe. Ovo je najbolji osećaj. Atmosfera je bila odlična. Tešo je igrati protiv 9. na svetu, imao sam šansu u trećem setu - rekao je Prpić.

U toku je duel između Troickog i Rideršteda.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • marinella

    21:33 // 11. 2. 2012.

    Sve čestitke našoj reprezentaciji! Svi očekujemo konačnu pobedu! Gospodi niškim poslanicima toplo savetujem da ne grickaju semenke dok su u kadru a njihovim lepšim i ružnijim polovinama preporučjem da obuku bluze bez "dekolte na izvolte" jer su im sesi malo rastegnute...

  • Nikola

    21:42 // 10. 2. 2012.

    Inače, bilo je fenomenalno.
    Srbija!!!

  • meraklija68

    19:20 // 10. 2. 2012.

    Hvala Janku na lepim recima,koje je uputio niskoj publici.Samo nesto bi Janko trebao da zna,atmosfera bi bila jos bolja da su mesta koja su zauzeli vecnici,predsednici opstina,njihove lepse i ruznije polovine....dobili pravi navijaci i poznavaoci tenisa.
    Cestitke i Viktoru.Pozdrav i Noletu.Ajmo SRBIII.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: