Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:45, 8. 3. 2012.

| Sport

Železničar dočekuje Metaloplastiku

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
zelja, tim

U 20. kolu Superlige rukometaši Železničara ugostiće ekipu Metaloplastike u subotu, 10. marta od 18:30h. Cena karte 100 dinara.

Nakon tri uzastopna poraza (dva kod kuće i jedan na strani) rukometaši Železničara su došli u situaciju da propušteno iz utakmica sa "fenjerašem Obilićem", Napretkom i PKB-om, nadoknađuju u duelu sa dvostrukim šampionom Evrope i višestrukim prvakom države. Metaloplastika je trenutno 4. na tabeli Superlige, dok je Železničar na desetom mestu sa 15 bodova.

- Metaloplastika ima dobar sastav, vratio se Luka Mitrović koji je motor te ekipe. To su mladi, školovani rukometaši i protiv njih se mora dati 110 posto mogućnosti. Prenos lopte im je fantastičan, a ako nam se ponove greške kao protiv PKB-a, Obilića i Radničkog, onda nemamo šanse - rekao je Aleksandar Živković, trener Železničara.

Nakon utakmice sa Napretkom koju je Železničar izgubio golom razlike povredili su se Andrija Mađar i Nikola Anđelić, ali bi obojica trebalo da budu u timu. 

- Naš problem je što nemamo zamene rotacije. Ali, bilo ko da igra u subotu, mora da ide na pobedu. Teško je kada ekipa treba da se "vadi" protiv Metaloplastike. Potrebna je i pomoć publike koju zovemo u što većem broju - dodao je Živković.

Prethodne dve utakmice nije igrao kapiten Železničara Vladimir Đurić, a postoji mogućnost da se vrati u tim za duel sa Metaloplastikom. Koliko on znači ekipi potvrdio je i golman Železničara Milan Ćućuz.

- Možda će igrati i kapiten što bi nam puno značilo. Potrudićemo se, borićemo se, iako imamo sitnih problema, vreme je da se iskupimo. Deluje da je Metaloplastika mnogo jači tim, ali i oni imaju loših rezultata - rekao je Ćućuz.

Cena ulaznice za utakmice Železničara ostaje 100 dinara, a zbog Osmog marta damama neće biti naplaćivan ulaz.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: