Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Narodni pokret za državu

  • Vučić - Vranje Sportska hala

    Vučić u Vranju obećao veće plate i ulaganja u jug Srbije, pa pozvao građane da se priključe novom pokretu

    Veća ulaganja u Pčinjski, Toplički i Jablanički okrug, veće plate, Centar izvrsnosti za prirodne nauke, stadion, zatvoreni bazen, obećao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pred punom Sportskom halom u Vranju, odakle je danas krenuo u obilazak gradova i opština u Srbiji, nakon što je najavio formiranje Narodnog pokreta za državu. Predstavljajući pokret rekao je da je nešto više od političke stranke i da će okupiti sve pametne ljude, a zatim pozvao prisutne da mu se priključe.

    (58) detaljnije
  • Miting podrške Vučiću

    Vranje dan pre dolaska Vučiča: spiskovi, novi slogan, ali ništa o novom pokretu

    Drugi put za godinu dana predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić posetiće Vranje u subotu, 11. marta, a iako sudeći prema zvaničnoj najavi iz Predsedništva deluje da je reč o regularnoj predsedničkoj poseti, u Sportskoj hali gde će biti održan miting uveliko teku pripreme za promociju Narodnog pokreta, a na velikom bilbordu koji je danas postavljen ispisana je i nova parola - “Srbija sanja snove i ostvaruje”.

    (26) detaljnije
  • Tamara Milenković Kerković

    Niške Dveri: Vučić suočen sa krahom svoje politike i voljom naroda da ga ne želi više

    Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić se ponovo sinoć obratio javnosti, a njegov nastup narodna poslanica Tamara Milenković Kerković Pokreta Dveri u Nišu ocenjuje kao "oproštajni govor" i najavu postvučićevske epohe. Tumači i da je Vučić suočen sa krahom svoje politike i jasnom voljom naroda da ga ne želi više.

    (14) detaljnije
  • Vucic foto Aleksandar Kostic

    Šta kažu naprednjaci s juga Srbije o novom Vučićevom pokretu - ništa

    Bez konkretnih saznanja, ali sa verom da predsednik Srpske napredne stranke i Srbije Aleksandar Vučić zna šta radi, naprednjaci sa juga zemlje ili nemaju dovoljno informacija ili ne žele da otkriju šta donosi formiranje novog Narodnog pokreta za državu, čiji prvi koraci bi trebalo da se vide u Vranju za vikend. Da li je u pitanju rebrendiranje SNS-a, marketinški potez ili stvaranje nove političke opcije sa starim akterima, jasnije će biti i nakon Glavnog odbora i Predsedništva naprednjaka koje se održava dan ranije od Vučićeve posete jugu i početka neke nove kampanje.

    (28) detaljnije
  • Aleksandar Vučić

    Šta će Vučiću novi pokret i zašto kreće s juga, stručnjaci kažu - "melodrama i marketing"

    Kampanja povodom formiranja Narodnog pokreta za državu, koji predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavljuje od septembra 2022. krenuće u subotu iz Vranja. Stručnjaci se slažu da je politička inovacija u svetu da aktuelni predsednik i lider stranke, kada ima ogromnu popularnost stvara novu organizaciju i pretpostavljaju da će Vučić svoju popularnost odvojiti od SNS-a u trenucima kada ga Zapad pritiska da potpiše francusko-nemački predlog.

    (30) detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: