Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

upravni odbori

  • Dom zdravlja Prokuplje; foto lj.m.

    Doktorka Doma zdravlja istovremeno član i Upravnog i Nadzornog odbora

    Zbog toga što je dr Gordana Grujić istovremeno bila član i Upravnog i Nadzornog odbora prokupačkog Doma zdravlja, što po Statutu te ustanove znači da je sama sebe kontrolisala u radu, dovedena je u pitanje i legalnost izbora nove direktorke Doma zdravlja dr Zorice Momčilović koju je za tu funkciju predložio upravo Upravni odbor, a predlog usvojila skupštinska većina.

    (4) detaljnije
  • Mićanović

    Funkcioner SNS-a obećao da će dati ostavku u Naisi

    Postavljanjem Slaviše Mićanovića, člana Glavnog odbora Srpske napredne stranke i odbornika u Skupštini Beograda za člana svog Upravnog odbora, Ženski rukometni klub Naisa prekršio je Zakon o sportu. Sam Mićanović kaže da nije znao da ne sme da se lati ove funkcije i obećava da će uskoro podneti ostavku.

    (8) detaljnije
  • Radnički stadion Čair

    Bivši zamenik direktora BIA-e novi v. d. predsednika Radničkog

    Nekadašnji zamenik direktora Bezbednosno informativne agencije Dragan Marković izabran je za novog vršioca dužnosti predsednika Radničkog, umesto Dejana Propadala. U klubu su objasnili da se ljudi na ovoj funkciji smenjuju, jer je predsednik Ivica Tončev zamrzao svoju funkciju, a neophodan je v. d. za normalno funkcionisanje na “Čairu”.

    (5) detaljnije
  • fotelja

    Snajperista, penzioner i poljoprivrednik članovi upravnih i nadzornih odbora niških preduzeća

    Iako bi u nadzornim i upravnim odborima javnih ustanova i preduzeća trebalo da budu postavljeni stručnjaci, zahvaljujući predlozima vladajuće većine, u nadzornom odboru Parking servisa , naći će se čovek koji je “uvek spreman da ide na službeni put”, u Direkciji za izgradnju poljoprivrednik i železničar, dok je u Upravnom odboru Narodnog univerziteta Niš taksista i snajperista. Opozicija smatra da je izbor skandalozan jer se radi o ljudima sa "bizarnim biografijama".

    (31) detaljnije
  • Gradsko-vece-Leskovca-foto-D.M..jpg

    Članovi upravnih odbora ubuduće rade bez plate

    Članstvo u upravnim i nadzornim odborima u javnim i komunalnim preduzećima i drugim organima u Leskovcu ubuduće će biti volontersko i neće biti plaćeno kao do sada. Uskoro je moguće da bez plate ostanu i većnici.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: