Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:22, 18. 4. 2024.

"Da li se čujemo?" - kako zainteresovati mlade u Nišu za politiku i izbore

trg kralja milana prolaznici Tribina i radionica u petak; ilustracija; foto: JV / Tamara Radovanović

O značaju političke participacije, demokratskih procesa, izbornih pravila i društvenog angažovanja, mladi koji imaju između 18 i 24 godine moći će da čuju nešto više na radionici koja će u petak, 19. aprila, od 11 do 15 sati, biti održana u Nišu. Istog dana od 17 sati, u "Deli prostoru", biće održana i tribina “Budućnost koja se čuje: Aktivizam mladih u Srbiji”.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Mlad čovek

    18:53 // 18. 4. 2024.

    Tehnološka nepismenost, loše pretpostavke o (ne)znanju mladih, briga o sadasnjosti (foteljama), bez odgovornosti za budućnost i bez odgovornosti prema mladima. Nekvalifikovani omladinski predstavnici i vlasti (LAV PAJKIĆ) i opozicije (DJORDJE STANKOVIC). Šta uopšte mladi uspešni i perspektivni ljudi imaju više ovde da traže ? Barselona ne igra po 2. ligama.

  • Star čovek (najeo se)

    19:25 // 18. 4. 2024.

    Pravo pitanje bi bilo šta traže ofucani i matori u politici koji su se najeli već i obogatili za naredne 50 generacije? Samo se vrte u krug kao ploča na gramofonu i prodaju nam jedne te iste naprednjačke,socijalističke,radikalske priče.Lažne patriote.Poslati ih u političku prošlost.Treba dati šansu nekome novom i polako ali sigurno krenuti sa promenom sistema a samim tim i društva.

  • Nikola

    20:22 // 18. 4. 2024.

    Izaći će mladi da podrže pravog mladog čoveka a izaći će i stariji istog mladog čoveka da podrže biće iznenađenja i naravno prošlost SNS-a iseljavanje

  • Pera

    09:26 // 19. 4. 2024.

    Nažalost mladi političari vide kroz primere prethodnih starijih "kolega" kako se bogati i legalno krade kada si na državni kazan pa i oni hoće da to isto rade. Već u startu svoje "karijere" su iskvareni.

  • Napustam i ja

    09:57 // 19. 4. 2024.

    Mladi vise nece lazna obecanja.Nece rotacije odredjenih politicara.Stranke se nasledjuju od roditelja ko preduzeca.Zato mladi beze iz zemlje.Laz nece

  • Dejan

    10:18 // 19. 4. 2024.

    Koliko su puta bili iznevereni od svojih iz stranke.Vide kako se postavljaju neznalice na rukovodeca mesta,kako se kralo.Nece da im prolazi vreme u ..

  • Borac za istinu

    13:46 // 21. 4. 2024.

    1. Koji ,,genije" ograniči starosnu granicu do 24 godine?!?! DISKRIMINACIJA!!!! 2. Treba neko iskusan da kontroliše šta vi neki tamo koje finansiraju neke zapadne fondacije učite naše mlade ljude, iliti, vrbujete svoje lobiste i špijune ovde? Mrš svima!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: