Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:50, 6. 11. 2023.

Mamograf koji je Vučić doneo u Leskovac čeka - subotu

-1208920408 (1) (1) Dve nedelje i mamograf još nije u funkciji; foto: Instagram profil - buducnostsrbijeav

Mamograf koji je leskovačkoj Opštoj bolnici pre dve nedelje lično doneo predsednik Aleksandar Vučić, još nije u funkciji, a po rečima direktora bolnice Nebojše Dimitrijevića za novi uređaj morali su da obezbede još jednu prostoriju, što je iziskivalo još vremena. Ističe i da sada prikupljaju sve dozvole za korišćenje i da će već od subote mamograf moći da se koristi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • recimo NE sekti

    17:13 // 6. 11. 2023.

    Iz dva u jedan.Samo da stave i nalepnicu neke kladionice.

  • Qgo

    18:59 // 6. 11. 2023.

    Prvu subotu?

  • Dragan Petrovic

    22:58 // 6. 11. 2023.

    Kao i sve naprdno,prodje i prva subota...neki njegov prijatelj se otarasio starog tipa mamografa po masnoj ceni,a Pljeskovac dobija praistorijski...ali nema veze sto tek treba da proradi,poklonu se u zube ne gleda...ma bese li preCednik seo u avion i doneo repiratore po nekoj "trzisnoj" ceni...to mu dodje ,svi dobijemo mozak,ali nam treba uputstvo za upotrebu.Sretno dr Mesko,da ne ispadne pljeska

  • Aleks

    08:40 // 7. 11. 2023.

    Za 3 dana prve pacijentkinje će se pregledati na novom mamografu. Nikakva senzacija to kašnjenje jer počinje da radi kad su se obezbedili najbolji uslovi za rad. Čak, za par nedelja stiže i magnetna rezonaca, tako da je briga o pacijentima u leskovačkoj bolnici za svaku pohvalu.

  • Žarko Antanasković

    09:10 // 7. 11. 2023.

    Pa logično je da mora da se ispostuju sve procedure za puštanje u radu. Ono što bi svakako trebalo je da neko od inženjera to da isprati.

    • Za Zarka

      16:46 // 9. 11. 2023.

      Prvo nauci pravopis i padeze!

  • Boban Ilic

    09:25 // 7. 11. 2023.

    Opsta Bolnica Leskovac nalazi se u procesu rekonstrukcije i intezivnih unutrasnjih radova pa je sa pustanjem u rad mamografa moralo da se saceka jer je bilo potrebno obezbediti predhodno sve neohodne uslove (uredjenje prostoje za mamograf, prostorije za opremu za monitoring pregleda od strane lekara) kako bi se mamograf pustio u normalan i bezbedan rad i zastitio od mikro prasine, vodeci posebno r

  • MisterS

    10:31 // 7. 11. 2023.

    Ako već vlast nije dobra, zašto Dragan Đilas od svog basnoslovnog imetka ne obezbedi novi mamograf za sve bolnice u Srbiji? Zašto ne reši pitanje grejanja svih škola u Srbiji? Na šta troši milijarde evra? Neka porazi Vučića delima, ne rečima! Đilas brine samo za svoj imetak, ne za građane Srbije!!!

    • Srba

      13:27 // 7. 11. 2023.

      Pa ni vučić ne daje iz svog džepa već iz državne kase...zašto tražiš da ti nešto da Djilas od svojih para...Licemerno

  • @fokus

    10:33 // 7. 11. 2023.

    Predsednik Vučić je obećao građanima Leskovca, ispunio datu reč i mamograf je dobila Opšta bolnicia. Da bi bio u funkciji i krenuo sa radom moraju se ispuniti svi uslovi koji zahtevaju puštanje u rad.

    • Oki

      13:25 // 7. 11. 2023.

      Ma proradiće jednog dana.....nekog meseca.....neke godine....

  • Deki

    13:28 // 7. 11. 2023.

    Šta ga je botova....

  • Predrag Ivanović

    19:28 // 7. 11. 2023.

    Velika korist za gradjane Jablaničkog okruga. Stavljanje u politički kontekst je rezultat činjenice da se ovim temama bave ljudi van struke i samo sa ciljem pridobijanja glasova u predizbornoj kampanji. Suština je vrlo jednostavna. U poslednjih pet decenija nije bilo značajnijeg i većeg projekta i ulaganja u oblast zdravstva od započete rekonstrukcije,tačnije gradnje nove bolnice.Pomenuti aparati

  • Predrag Ivanović

    10:02 // 8. 11. 2023.

    Pomenuti aparati , mamograf i magnetna rezonanca su vredan poklon države Srbije našem zdravstvu, posebno imajući u vidu da dolaze mimo sredstava opredeljenih za nabavku nove opreme u okviru pomenute rekonstrukcije. Znači da ostaje mnogo više para za isto tako važnu nabavku uredjaja za operacione sale i odeljenja naše bolnice. Samo malo manje laži i manipulacije,sve što se radi je za dobrobit zajed

  • Balneo

    16:45 // 9. 11. 2023.

    Bitno da je aparat u ustanovi a procedure se moraju ispostovati.

  • Sandra

    12:36 // 10. 11. 2023.

    Mamograf u Leskovcu radi, nemojte da brinete

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: