Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:05, 6. 3. 2024.

Milić: Ispituju moje zvanje na Medicinskom fakultetu da bi niška Kardiohirurgija izgubila status klinike

Dragan Milić; foto: JV Kaže da je cilj da 10. aprila ostane bez posla na fakultetu i da Kardiohirurgija ostane bez statusa klinike; foto: JV

Iako je komisija već dala pozitivno mišljenje na izbor Dragana Milića u zvanje redovnog profesora na Medicinskom fakultetu u Nišu, u planu je formiranje nove komisije koja o tome treba opet da odlučuje, tvrdi direktor Kardiohirurgije. Kaže da bi tako mogao da ostane bez posla na fakultetu, a ta klinika bez statusa klinike jer ne bi imala nastavnike u svojim redovima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragan Niš

    10:33 // 6. 3. 2024.

    dr Miliću rekoh ne uvlačite se u politički mulj.Sve te prljave igrače koji godinama opstaju svi dobro znamo,zarad uloga koji je mnogo veći a to su stotine života koje spašavate nije vredno gubiti živce i vreme na borbu sa vetrenjačama,neka to rada ovi mlađi političari ako žele neku budućnost.Naše je da ih usmerimo ipodržimo.Uostalom idu izbori pa ako narodu i dalje ovakva vlast odgovara eto im je!

  • orkestrirana hajka kao

    11:10 // 6. 3. 2024.

    primer drugima šta ih čeka ukoliko nisu poslušni i imaju svoje mišljenje i stav

  • J.

    11:12 // 6. 3. 2024.

    Pa ne shvata da takvim ponasanjem nanosi ogromnu stetu Fakultetu.Fakultet je razorila podelama medju nastavnim kadrom.

  • Др Теодора

    11:43 // 6. 3. 2024.

    Апел будућој Влади Србије: Склањајте некролошку гарнитуру са свих нивоа у здравству, јер то урушава Универзитет и авангарду на истом. Ниш је уникум !

  • hocu nekoga ko ce realno da govori, obecava i radi

    11:46 // 6. 3. 2024.

    svi koji pricaju i obecavaju ono sto stado zeli da cuje, zivot me je naucio da takvima ne verujem.

  • @Dragan. svi trebaju da se uključe i mladji i stariji

    12:53 // 6. 3. 2024.

    da bi se vratila prava demogratija a sve institucije postale nezavisne u radu, " jer borba je počela, neka bude neprestana"

  • profesor med fak

    15:05 // 6. 3. 2024.

    Molim vas, neka dr Milic da svoje radove na uvid javnosti i svako ko ima softver na Univerzitetu videce da je jedan rad, koji je 94% falsifikat, objavljen jos 8 puta pod razlicitim naslovima

  • Milorad

    15:30 // 6. 3. 2024.

    Gradonačelnice, g-đo Sotirovski, zar ova muka nije i vaša, ili vaših bliskih, uključite se. Makar, dok vam traje kafe pauza. Imate autoritet, barem po prirodi nameštenja. Ili pak, nipodištavane zvanja i znanja Dr. Milića je nečijim fermanom podređena. I da ste vi na margini prozvanih.
    Pokažite da ste uz ISTINU, ma koliko vas stranačka obojenost sputava.

  • Penzionerka

    15:32 // 6. 3. 2024.

    Gradjani Nisa, da li znate ko je Ninoslav Radovanovic i sta je hteo da uradiza svoj grad? Nisu mu dali.To smo mi.Milicu, gazi upravu si.o

  • MG

    15:58 // 6. 3. 2024.

    Jos par lopata i ova vlast ce sahraniti Nis. Najbolje je da nas izbrisu sa karte, da ne postojimo. Bolje i to nego ova rupa od grada sa ulizivackim i nesposobnim kadrovima. Glupi odlucuju o pametnima i koliko vidim tome se kraj ne nazire. Jos jednom, velika podrska velikom strucnjaku i gospodinu dr. Milicu. Meni ste vi spasili zivot, a ko ce njima nakon ovakvih postupaka.... neka razmisle sami.

  • Prostaci

    16:45 // 6. 3. 2024.

    Naso si da pticas o falsifikatu.Ocete da vam izadju svi redovni profedori pi imenice koji nisu imali ni radove o falsifikatima da ne govorimo.

  • Smuk II

    17:04 // 6. 3. 2024.

    Nije dobro kada nepismeni odlučuju i dižu glas o viskoškolskim ustanovama i radu istih,prošlo je vreme Radničkih saveta gde su "izabrani" odlučivali o krucijalnim pitanjima!Ovo što sam napisao ne odnosi se na prof dr sci sa Med. fakulteta a ni na dr Milića , znaju oni sve o svojim kolegama...i njihove mâne /plagijate/ a i vrline /naučne radove/! Prost narod glasa i odlučuje o sebi! Haa...

  • Dobrila

    17:05 // 6. 3. 2024.

    Ovo je odlicna prilika da dr Milic nadje drugi naucni angazman, koliko vidim iz njegovo izlaganja Medicinski fakultet u Nisu ga godinama sputava. Svi su protiv njega, i samo je on u pravu. Nesto tu smrdi...

  • Miloš

    21:08 // 6. 3. 2024.

    Kada napredna politika umeša svoke osvetoljubive prste, niko nije bezbedan!

  • Dragan ilić

    07:31 // 7. 3. 2024.

    Rezultati doktora Milića govore sami za sebe. Neko se jako trudi da obezbedi rad ovog čoveka. Nišlije vi na prvom mestu morate stati iza ovog čoveka a i mi ostali kako bi smo sprečili samovolju pojedinaca.

  • Nidza

    10:46 // 7. 3. 2024.

    Sns je najvece zlo koje je pogodilo Srbiju u zadnjih 100 godina. Totalno forsiranje nepismenih a podobnih i zanemarivanje sposobnih. A najveci krivci su glasaci koji zarad svojih sitnih interesa ne vide da tonemo sve dublje.

  • Zabava za narod

    10:57 // 7. 3. 2024.

    Dosadno je vise citati i slusati o Milicu kome su najbolji prijatelji Perisic i Sotirovski, a ovamo se kao za narod svadjaju i tuze. Sve je ovo igra, a mi ludi pa verujemo ...

    • Ти си тотално промашио тему

      11:36 // 8. 3. 2024.

      То једноставно није тачно! Иде нека прича да је у добрим односима са Сотировском, у добрим, не у пријатељским. А што се тиче Перишића, вреди ли то коментарисати? Зна се у каквом су и коликом сукобу годинама!

  • Zoran

    11:15 // 7. 3. 2024.

    Gde se sns politika umeša tu života nema...

  • ђура

    14:35 // 7. 3. 2024.

    Да ли је могуће да је српски усуд убијање сопствене елите , негативна селекција и примитивизам ?!.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: