Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:30, 19. 10. 2017.

| Društvo

Policija: Predsednik Skupštine Opštine Pantelej nije kriv za udes

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
škoda superb
Slupana opštinska "škoda superb" na parkingu "Nišauta"; foto: JV/S. M.

Nakon sudara sa službenom “škodom superb” Opštine Pantelej, koji je vozio predsednik Skupštine Opštine Srđan Nešić, Osnovno javno tužilaštvo iz Niša pokrenulo je istragu protiv vozača “škode felicije” Nikole Nikolića, zbog sumnje da je on kriv za nezgodu.

tuzilastvo Dopis Tužilaštva koji je dostavljen Opštini PantelejPrema dopisu Tužilaštva, koje je Južnim vestima dostavila Opština Pantelej, predistražni postupak protiv Nikolića pokrenut je po službenoj dužnosti.

Pred ovim Tužilaštvom je u toku predistražni postupak po krivičnoj prijavi Policijske uprave Niš protiv Nikolić Nikole, zbog krivičnog dela ugrožavanje javnog saobraćaja - navodi se u dopisu Tužilaštva.

Podsetimo, nezgoda se dogodila početkom septembra kada se predsednik Skupštine vraćao sa službenog puta iz Makedonije. Devojka koja se vozila sa Nikolićem, vozačem "felicije", tvrdila je da je Nešić kriv za saobraćajnu nezgodu, a on je novinarima rekao "da je mlad dečko iz drugog automobila pogrešio".

Novinari Južnih vesti su poslali zvaničan zahtev Tužilaštvu i čekaju odgovore na pitanja o ovoj nezgodi.

Inače, nekoliko dana pre sudara, Nešić je tom “škodom superb” putovao u Sofiju, ali se “ne seća tog puta”.


Opozicija traži istragu

Na jučerašnjoj sednici niškog parlamenta odbornik Narodnog pokreta Srbije Branislav Jovanović postavio je odborničko pitanje o udesima u kojima su učestvovala službena vozila.

On je podsetio na nezgode koje su službenim automobilima imali predsednik Skupštine u Panteleju, bivši direktor Parking servisa Marko Janković i direktor Pošte Miroslav Janojlić i zatražio da se ti slučajevi ispitaju.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je na to odgovorio da će se ono što je u nadležnosti Grada ispitati i videti da li su funkcioneri imali putne naloge, ali je dodao i da se svakom desi u saobraćaju situacija koja ne može da se izbegne.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • пензионер МАРК

    11:59 // 5. 11. 2017.

    Па нормално да он није крив. Он је "председник" општине. Други су криви.

  • Milivoj

    16:22 // 19. 10. 2017.

    Pantelej je uvek bila najgora opština, a ovo sada je dno dna. Ostale opštine dosta bolje rade i vidi se da nešto rade, a u Panteleju ako nešto rade to je da se prošetaju do prodavnice ili kafane. Gradonačelniče ako te ima smenjuj!

    • Dax

      23:34 // 19. 10. 2017.

      A ovi u Paliluli se ubiše od rada, kad je lepo vreme više ih je ispred opštine nego unutra, oko zgrade opštine đubre ko na deponiji, komunalni inspektori neće da izađu na teren i ubiše se od igranja tetrisa u radno vreme. Živim pored i gledam ih svaki dan godinama.

  • Pantalejac

    12:06 // 19. 10. 2017.

    U opstini Pantelej je javasluk, gradonacelnik mora pod hitno da nesto preduzme i smeni kompletno rukovodstvo na celu sa predsednikom opstine

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: