Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:31, 28. 7. 2023.

Protest "Srbija protiv nasilja" u Nišu - "Neka bude borba neprestana"

protest Počeo sedmi protest; foto: M. Z.

Sedmi protest “Srbija protiv nasilja” u Nišu, ovog puta bio je drugačiji od prethodnih jer građani nisu šetali već su ostali ispred Gradske kuće i ostavljali poruke gradonačelnici. Okupljenima su se obratili student Dimitrije Dimić i aktivistkinja Brankica Mitrovska, koja je Nišlijama poručila da budu uporni i ujedinjeni do cilja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Werko

    21:15 // 28. 7. 2023.

    jeste propalo i opozicija sve unistila pa se vadi na godisnje odmore, ali jedno mora da se prizna: svaka cast ljudima sto nisu niciji, a dolaze i dalj

  • Nislija

    22:16 // 28. 7. 2023.

    Kojih par stotina ljudi, jedva njih 50 se skupilo. Pukli su im protesti kao sto se i ocekivalo.

    • Torpedo

      06:10 // 31. 7. 2023.

      Kojima " njima" ? Jel tvoji ostaju, da pleve, zaposljavaju najblize, stavljaju provizije u dzep, nista ne rade a i ne znaju, ponasaju se kao kabadahije...?
      Zbog takvih " Nislija" smo dovde dogurali, da zivimo u djubretu,raskopanim ulicama, gde je doolazak Cece i Brene, najvevci kulturni dogadjaj, gde lekari,koji rade prekovremeno su ,od tvojih, na stubu srama ... Selci , rasturiste divan grad !

  • Bulevarac

    22:17 // 28. 7. 2023.

    Vise ljudi je u isto vreme bilo u redu na kasi u Maxiju nego ispred gradske kuce, da nije smesno bilo bi zalosno.

    • deki

      16:41 // 29. 7. 2023.

      Nje bilo sendvica ni Bajagica da zvrce ruke i deli samere i ponizva vas kao d aste sa dna kace kupusa!! u tome je razlika. Dovoljno, nesrecnice?

  • Jovan Stojkovic

    22:39 // 28. 7. 2023.

    Gospodo dok Vi blejite ispred Gradske kuce, ovce vam odose da pasu u tudju livadu, bolje bi Vam bilo da cuvate svoje ovce dok pasu.

    • Која Господо

      05:56 // 29. 7. 2023.

      Која господа,побогу.Зар сам не константујеш да су погубили овце - нешто се сетих оне народне : дај б....и две нацртане овце и њих ће изгубити.

    • Banana

      13:23 // 29. 7. 2023.

      E moj profesore, kada smo te spasavali na skupstini Grada Nisa dobri smo ti bili a sada smo cobani, sram te bilo.

  • Mukice

    23:37 // 28. 7. 2023.

    Kada vam kvorum prave iz Dadinca onda ste stvarno uspeli!

  • AnikaK

    02:56 // 29. 7. 2023.

    Rekoh ja da je ovaj balavac samo trazio paznju i da je proucio nacin na koji se u zadnjih skori 80 godina ulazi u skupstinu i kako se jede hleb bez motike. Bljak!

    • Zlobnik II

      13:21 // 29. 7. 2023.

      @KakiAn : Da, da ... u pravu si : "Ti kažeš malo - ali glupo" !
      Za takve kao što si ti , zakon je tzv. "Džubil spray" ! Ne povećava broj neurona - jer ih i nemaš ali ostaješ u stanje hibernacije !

  • Dragan Petrovic

    08:06 // 29. 7. 2023.

    Vidim podsmesljive komentare,a kuknjave posle poplave,super oluje,ubistava u skoli,poskupljenja,oka sokolovog,nedostatka parkinga,itd.Ove ljude niko nije primamio sendvicem budjavim,i mlakom kiselom vodom,niti ce se kretati po vodjinom poluautoputu od 5,5km.Sama cinjenica da protesti postoje ipak pogadjaju neke,nece moci 100 godina da namesta izbore i postavlja likove poput Sotirovske...

    • Torpedo

      06:19 // 31. 7. 2023.

      Potpisujem tvoj komentar ! Ovde botuju oni,koji kukaju, na razvaljeni grad, bilo da ga je priroda razorila ili covekova glupost, ne znanje ili nerad! " Djon obraz"
      Ne sljive ih sefovi, kad imaju muku u ulici ! Zato,savetujem JV, odvojite zito od kukolja ! Neka traze pomoc, od Belamia, Zone, Panicevog medija .

  • Ristić zoran

    08:45 // 29. 7. 2023.

    SNS-botovi : svaki ko je došao na protest je došao dobrovoljno ! i svaki od njih vredi kao pun autobus vaših nesrećnika koji av_ Kapo skuplja po Srbij

  • Nišlija 2

    18:31 // 29. 7. 2023.

    Činjenica je da su protesti završeni jer 40-50 prisutnih građana u gradu od 250.000 stanovnika pokazuju realno da je to tako. Samo da su na protest došli funkcioneri ( ne članovi) opozicionih partija u gradu(članovi gradskih i opštinskih odbora) bilo bi prisutno 300-400 ljudi. Treba prihvatiti tu činjenicu i izvršiti analize zašto je to tako a ne negirati nešto što svi vidimo golim okom.

  • Komsija

    21:56 // 29. 7. 2023.

    Dimitrije Dimic je vitez novog doba Srbije. Treba da okupi istomisljenike mladjih generacija i osnuje svoj lokalni pokret.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Na blokadi desetoro, na roštilju deset hiljada.

Bata Raka iz Niš čitalac

Tekst: Umesto uranka i roštilja, radnici u Kuršumliji pozivaju na blokadu puta

Pronađite nas na: