Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:46, 11. 7. 2011.

Rat javnih preduzeća zbog radnika

bus foto: jgpnis.rs

Novoformirana Direkcija za javni gradski prevoz i Parking servis u tihom ratu zbog navodnog odbijanja Direkcije da uz data ovlašćenja preuzme i radnike. Radnici na prinudnom odmoru već nedelju dana.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • MILOJKO PANTIC

    09:02 // 12. 7. 2011.

    da ima gliuposti u toj novoosnovanoj direkciji - IMA i te kako!!! Najveca glupost se zove Milen Nikolic, koji je u proslosti svuda negde bio direktor po drzavnim preduzecima koja su uglavnom propadala u veliko stilu (npr. Djuka Dinic). U pauzama direkotrske karijere, lik se pomalo bavio i privatnim biznisom.

    A sad prava BOMBA - Ova novosonovana direkcija fakticki postoji od polovine juna. Za to vreme sacinili su ugovor o zakupu prostorija u zgradi iza MekDonaldsa (bivsa Karceva zgrada) koji mesecno bez komunalnih troskova kosta grad Nis 1600 EUR!!!
    Da stvar bude jos ludja, od osnivanja do danas, kupljena su i dva nova vozila na lizing - Skoda Oktavija i Skoda Fabija!!!

    Ako ne verujete, postavite pitanje Direkciji u skladu sa zakonom o slobodnom pristupu informacijama od javnog znacaja.

  • radnik

    16:01 // 11. 7. 2011.

    gospodin Nikolic i izvrsni direktor Nenad Stankovic (niska religija) su po nekom samo njima znanom kriterijumu odabirali radnik. Kriterijum vrednovanja do danas nije poznat nikome, pa su tako sada porodocni ljudi dovedeni u situaciju da su pred samim proglasenjem kao radnici za kojim vise ne postoji potreba, dok su sa druge strane vec uposleni neki novi radnici koji su potpuno novi u poslu i tek treba da uce i da naglasim da je ta sluzba u parking servisu brojala 29 zaposljena, dok po sistematizaciji u novom preduzecu taj posao treba da obavlja njih 59. Pitam se kako onda nema mesta za sve koji su vec radili te poslove, a opet ostaje jos 30-ak mesta za familiju pomenutih rukovodioca. napominjem da su vec zaposleni neki clanovi familije gore pomenutih funkcionera

  • anonimni

    21:54 // 11. 7. 2011.

    gore navedene cinjenice direktora JKP direkcije za javni prevoz Milena Nikolica su samo delimicno tacne,covek je zaboravio da u tih 22 radnika napomene i sebe jer je i on presao iz Parking Servisa a pri tom su 5 radnika kontrolori,2 "strucna saradnika",1 vozac gospodina direktora,2 GPS operatera,dok su ostali svi "foteljasi".Takodje da napomenem da naravno niko nije unapredjen od radnika koji su vec radili taj posao vec su na ta radna mesta zaposlili svoje rodjake.Naravno pojavila se logikom stvari i tarifa od 3000eur pa do 5000eur ukoliko ste zainteresovani da budete deo direkcije.

  • Davor Todorović

    02:00 // 12. 7. 2011.

    Samo se prepucavaju po ovome gradu, večito ima da bude sukob nadležnosti, večito ima neko nekog da sabotira.
    Kod Tita bi oni završili karijeru začas, poizbacivao bi on sve to, postavio nove i odredio nadležnost ponovo. pa ajde ako smeš ponovo vodi rat sa drugim preduzećem. A ne ovo ovde nezna se više šta ko radi i čija je nadležnost. Ovi iz Gradske kuće s vremena na vreme naređuju nešto, niti ih ko sluša niti ništa. Nisu ubedljivi očigledno

  • Moca

    11:47 // 12. 7. 2011.

    Zbog Socijalista osnovana Gorica. Sada zbog Niske Regije , ova Direkcija. Cim ovim lezilebovica pocne da se klima, zarad jednog samostalnog odbornika, osnovace odmah novo javno preduzece da bi covek udomio svojih pedesetak prijatelja i rodjaka. Samo je za utehu, sto im se blizi kraj, pa ce neko pametan razjuriti sve te sa izmisljenih radnih mesta za prodaju vakuma.

  • anionimus

    16:54 // 12. 7. 2011.

    pitam se kako je moguce da prvi covek preduzeca bude onaj pod cijim su rukovodstvom sva predhodna odavno otisal u stecaj, a u isto vreme vladar iz senke bude neko ko je do pre samo neku godinu nosio guske bolesnicima u bolnici u Knez selu sto moram da priznam da je jako humano pomagati bolesnima. Nije mi samo jasno kako neko ko je bio tako human i radan uz prelete kroz samo par stranaka poce da ostavlja ljude bez hleba

  • ivan

    08:42 // 14. 7. 2011.

    cita li ovo policija? ili neka komisija za korupciju za javasluk? sta je bre ovo sa nasom zemljom, ima li nekog da spreci ovaj javasluk i samovlasce? gradonacelnice , jesi li ti uopste u ovom gradu ili na nekom nekom ostrvu?

  • Dule

    10:58 // 11. 7. 2011.

    E ovo je u prevodu j... lud zbunjenog!

  • Samo Kazem

    16:55 // 11. 7. 2011.

    ... zar vas nije sram? do juce ste bili ista struja koja je delovala kako zeli, ucili ste druge da svi lazu a vi ispastate grehe, drzali se zajedno ko creva, a sada ste (dojucerasnji najbolji drugovi partijski i sindikalisticki) pozabijali nozeve u ledja jedni drugima... zalim samo one radnike koje ste obmanjivali i koji su vas slepo slusali a koji ce i dalje da rade gore poslove dok vi merkate fotelje...

  • Marko

    17:30 // 11. 7. 2011.

    Primaju samo politicki podobne,clanove Niske regije i rodjake direktora Milena Nikolica i Nese guske. Doticni Nesa se odmara na moru dok radnici ostaju bez posla..sramota

  • Aca

    05:36 // 1. 9. 2011.

    Da li Direkcija trazi kontrolore mozda interesujeme da li su vam potrebni kontrolori ja sam bez posla pa me za nima

  • bokokoko

    20:33 // 14. 10. 2011.

    covek koji je postavljen da vodi direkciju za saobracaj je u neku ruku cudo ,gde se pojavi tu ni trava vise ne raste .Zahvaljujuci njegovim sposobnostima oko1500 clanova porodica je ostalo na ulicu.TRI firme su otisle
    pod stecaj a vala osusice i ovu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: