Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:48, 30. 7. 2019.

Vodovod o poplavama u Nišu: Građani sami da se zaštite od izlivanja fekalija

kiša poplava Mnoge ulice juče bile pod vodom; Foto: JV

Niške ulice su juče popodne ličile na bujične potoke, uprkos tome što su iz gradske vlasti najavili da će novoizgrađeni kolektori sprečiti ovakve nepogode. Iz Vodovoda uveravaju da kanalizacioni sistem, uprkos jučerašnjim poplavama, funkcioniše, osim u slučaju kada padne ekstremna količina kiše. Zbog klimatskih promena iz "Naisusa" savetuju građanima da se sami zaštite ugradnjom povratnih klapni.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Zlobnik

    14:56 // 30. 7. 2019.

    Za ove radove treba uključiti braću, sestre -akcijaše iz SNS-a a brigadiri da budu iz Vodovoda, kao logistička podrška ! Lektori i kolektori...

    • Nikola

      16:22 // 30. 7. 2019.

      Podzemni je ceo bio poplavljen iz zidova je izlazila voda. Ljudi se organizujunda tuze grad. Tako jedino mogu da skrenu paznju na sebe. Placaju sve troskove - klime ne rade zbog samovolje. Sad grupna tuzba pa neka se dogovore ko je krao

  • Dragan Nesic

    18:57 // 30. 7. 2019.

    Како друго рећи него ово: Јавашлук!!!

  • propast

    22:00 // 30. 7. 2019.

    nikad gore nije bilo u vodovodu- propast!!!!

  • Rasulo

    15:56 // 30. 7. 2019.

    Ej pusto neznanje i javasluk, neznaju kako a kad nestov znaju onda to ne urade jer neznaju. Nije tacno da ne moze da primi ekstremne padavine nego nisu kolektori, slivnici i sahte ocisceni nego zacepljeni, a to treba neko da odcepi to je jedini problem.

  • Stojko

    16:59 // 30. 7. 2019.

    "Povratne klapne"!? Savet mi deluje priglupo I, svi se zaštite. Šta onda? E, tada će, između ostalog, turistički autobus da se zaglavi u fekalijama.

  • Срба

    21:34 // 30. 7. 2019.

    Заштитили би се ми, али су тренутно на власти- па то мало теже иде.....

  • David Štrbac

    21:54 // 30. 7. 2019.

    Lupetanja su dozvoljena ali samo kupljenim diplomama, ono što preporučuje stručnjak za kanalizaciju zove se nepovratna klapna ili ti žablji poklopac ali ne rešava dati problem dalje neću komentarisati gluposti jer spu
    štanje na niži nivo ne priliči ali sve u svemu uspeli su da od vodovoda naprave kadrovsku deponiju a to je ekološki uspeh. Svaka čast ali bez znanja brzo cemo piti kanalizaciju.

  • slavko

    23:47 // 30. 7. 2019.

    Da bi se gradjani zastitili,potrebno je skinuti ovu neSNSnu valast .

  • oficir

    08:21 // 31. 7. 2019.

    Kakav nerad nadleznih sluzbi? Gledam "PRIJAVI PROBLEM"- bezbroj prijavljenih slucajeva, nista se ne resava.Vise od mesec dana Gradjevinskoj prijavljen problem obrusavanja fasade u Vozdovoj 53 i nista.Da li se ceka da ne daj Boze neko strada? Grad ne funkcionise.

  • bezvlasce

    08:29 // 31. 7. 2019.

    Od Maksija pa do Vozdove skole, po onom jadnom behatonu je sam pesak.Sva sreca da nemamo para za djonske cipele, inace bi se polomili.Ispred Lutkarskog je nuznik za kucne ljubimce, a i na tom jadnom prostoru koga zovu TRG, automobile parkiraju vlasnici lokala.Prosetajte,milicajci svih sorti, ima vas.Sta radite?

    • Djunta

      18:03 // 31. 7. 2019.

      Bravo! I,ne obican trg,vec Partijarha Pavla!

  • Yolo

    09:28 // 31. 7. 2019.

    Povratnu klapnu, ili žabicu, sam ugradio pre par godina, sitnica od 130 evra sa radom, podrum mi je opet poplavljen.
    Niko ne reče da ona zatvara sav protok vode i onu koja se vraća i onu koja odlazi u kanalizaciju, a kada ne može da ode izliva se...

    To je priča za malu decu, nego vodovodnu mrežu oko Doma zdravlja treba prilagoditi za ovovekovne uslove i postojeći broj stanovnika.

  • Miloje

    09:31 // 31. 7. 2019.

    A kako i čime da se zaštitimo od pacova koje je voda izbacila na ulice i koji sada kao domaće životinje trče po ulicama u centru grada?

    • ???

      09:41 // 31. 7. 2019.

      Pitaj u polj,apoteci,kupujem i stavljam u ygradu,mislim da se zove na R , NIJE MI PRI RUCI.Kod mene setali stepenistem .

  • dzontra

    16:33 // 30. 7. 2019.

    Pa iz vodovoda odlaze radnici masovno u eu. Puno njih ide na neplaceno a neki dali i otkaz... Pa se onda čudimo kako poplava... Laboratorija izgubila akreditaciju zbog javašluka pa dok ima para analize radi zavod za javno zdravlje a posle ćemo da pijemo vodu na poverenje...Vodovod se sprema za nekog kupca. Živi bili pa videli.

  • penzioner

    16:51 // 30. 7. 2019.

    Javasluk nego sta.Pre manje od mesec dana sredjivali oko sahte pred zgradom u Vozdovoj 51 i ENO JE OPET SE PROVALILA. Sva sreca da sam video na vreme,inace padoh.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: