Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:21, 25. 5. 2012.

| Društvo

Vrtić "Sunce" proslavio 82. rođendan - video

Autor:Jelena CvetkovićIzvor:Južne vesti
vrtic sunce

Deca i vaspitačice vrtića "Sunce" u Nišu proslavili su 82 godine rada, a uz svečanu priredbu proslavili su i polazak dece iz predškolske grupe u osnovnu školu.

Mališani su pripremili priredbu "Savana song" u kojoj na šaljiv i zanimljiv način, prerušeni u životinje, birali prvi glas savane i budućeg princa.

- Zaista smo ponosni našim malim velikim glumcima - rekla je vaspitačica Olja.

Vaspitačica Olja je vodila program povodom predstave sa kojom je vrtić nagrađen 3. mestom na ovogodišnjem Festivalu dečijih dramskih radosti "Dedar".

Priredbu koju su pripremila deca iz vrtića došli su da gledaju njihovi roditelji, braća i sestre, ali i poneki deka i baka.

- Tokom godina druženja sa decom bilo je mnogo lepih trenutaka. Mi smo se potrudili da izdvojimo neke od njih koje ćemo zauvek nositi u srcu  - rekla je učiteljica najavljujući video kolaž uspomena iz vrtića.

Jedan od učesnika ove svečanosti bio je i mali Mihajlo koji je osvojio 1. mesto na recitatorskom takmičenju "Sunčane iskrice" sa pesmom "Lave, majka mu stara".

Vaspitačice vrtića "Sunce" pripremile su kao poklon deci spomenare sa uspomenama, crtežima i pesmicama koje su mališani tokom godina stvarali boraveći u vrtiću. Uz to, deca su dobila i male diplome.

- Svaki dan sa njima u vrtiću je poseban jer je svako od njih poseban. Ovo je i prilika da se pozdravimo sa njima i da im poklonimo nešto što će moći da ponesu sa sobom kao uspomenu - dodala je na kraju vaspitačica.

Roditelji su se ovom prilikom zahvalili svim vaspitačicama "za nesebičan doprinos u vaspitanju dece" i  što su se "potrudile da deci reči hvala, izvoli i izvini ne budu strane u životu".

Iako je proslava protekla u svečanoj i veseloj atmosferi, vaspitačice ipak nisu mogle da sakriju poneku suzu zbog rastanka sa decom sa kojom su tokom godina delile radost, ali i poneki tužan trenutak. Mališane sada čeka prvi razred i "velika škola", a vaspitačice nova grupa dece i stvaranje novih lepih uspomena.

Svečana proslava 82. rođendana vrtića "Sunce" u Nišu

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: