Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:10, 20. 11. 2023.

Funkcioneru Demokratske stranke u Prokuplju preko noći zapaljene poljoprivredne mašine

zapaljena mehanizacija Momčilović pored zapaljene mehanizacije na svom placu; Foto: Lj. M.

Predsedniku prokupačke Demokratske stranke Slaviši Momčiloviću zapaljeno je desetak poljoprivrednih mašina, čija je vrednost preko 50.000 evra. Momčilović kaže da se mehanizacija nalazila na placu u blizini sela Jugbogdanovac, odmah pored puta Prokuplje - Niš, gde ima svoju firmu za uvoz i prodaju te mehanizacije i da se paljenje dogodilo u petak nešto pre tri sata ujutru.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ivz

    15:36 // 20. 11. 2023.

    Zastrašivanje i loše poruku?!

  • petar

    15:42 // 20. 11. 2023.

    Svaki članSNS ti je potencijalni neprijatelj ne samo tebi nego svima ko drugačije misli od onog glavnog čije ime ne želim da pominjem.

  • profesor

    15:54 // 20. 11. 2023.

    Kakva kriminalna organizacija koja se vodi kao politička stranka.

    • Var tehnolog

      19:20 // 20. 11. 2023.

      Ne bi taj to uradio da zna,da nema zastitu ! Znaci, nema nista od procesuiranja piromana !

  • Шоне

    17:48 // 20. 11. 2023.

    Пријатељу, без цинизма, добро си прошао. Мислим на новинара из Гроцке, кога су пробали да убију и бај д веј му спалише све што је имао. Не дај боже ником то што ти се догодило, али увек има нешто горе. Даће бог да се промени (назови) власт и да ти штета буде надокнађена.

  • Dragan Petrovic

    19:05 // 20. 11. 2023.

    Posle paljevine kuce novinaru,ove paljevine,blokade izlaza porodici u Bavanistu,ubistva O.Ivanovica,novinara,i slicnih "dobrih dela",najveci zlocin u Srbiji se zove DRUGACIJE MISLJENJE.A ova SSn stranka stvarno lici na mafijasko udruzenje i hobotnicu,pa da li posle svega nece biti lustracije i revansizma,mada ce pocinioci ovih nedela tvrditi "samo sam radio svoj posao".Ovo mirise na veci sukob...

  • Milan

    19:46 // 20. 11. 2023.

    Inspirator je poznat svima,osim tuzilaštvu,mupu.Njima nije poznato ko je "kupio" apoteku,ko je "kupio"dom vojske,kolika je kirija za dom zdravlja,ko je dao upotrebnu dozvolu nelegalnom objektu,gde živi on,a koliko putnih troškova podigao.Velika pljačka u pitanju,a ti si jedan od retkih topličana koji voli svoj kraj i svoju zemlju i ukazuje na otimacinu.Glavu gore,do pobede!!!

    • the profesor

      07:48 // 25. 11. 2023.

      nije on Topličanin već Dobričanin, Dobričani su za Prokupčane starosedeoci. Ne prisvajaj tuđe .

  • mile

    21:30 // 20. 11. 2023.

    A na sajtu RTS, našeg prava da znamo sve, vest u kojoj se kaže da je na placu privatne firme koja se bavi prodajom poljoprivrednih mašina izbio požar, i da su neke mašine izgorele. Bruka i sramota!

    • Dragan

      07:58 // 21. 11. 2023.

      Kakav RTS,jad i cemer,svi placamo tu fabriju lazi...sreca da je covek ziv,ili bi stura vest bila da je izgoreo nesretnim slucajem,okliznuo se na sapun...u BG cela ulica mirise na iscureli gas,dok nije doslo do eksplozije,bez reakcije,kao i kad neko u toku noci srusi ceo jedan kvart...banana drzava na celu sa jednim ......ne iz straha,vec iz pristojnosti...

  • Ana

    19:53 // 21. 11. 2023.

    Fići ćemo da zapamtimo ono što je rekao 2012. da odbornici prokupačkog DS treba da nose žute trake. Odzvanja nam u ušima i dalje.

  • Smuk II

    20:50 // 21. 11. 2023.

    Rekoh ja da su "ponosni članovi" SNS-ovaca prodali dušu djavolu i što je najstrašnije nisu ni svesni tog svog čina!To su glavoseče i bez trunke kajanja su!Nema ih "ponosni članovi" i branioci lika i nedela njihovog "voljenog" i u svemu "neprevazidjenog",na ovom portalu!Gde je njihov "poklič" : "Bog na nebu a njihov "ideolog","vodja" - na zemlji!
    Zaboravili su da je Bog smestio djavola u pakao!

  • Ratko necak

    07:35 // 22. 11. 2023.

    A šta sad ispade da je on sad jadan što je izgorelo nešto njegovo ?

    Pa sve to je stečeno kradjom tako da samo bog uzima svoje.

    • Violeta

      11:10 // 26. 11. 2023.

      I šta sad što vi imate dijagnozu? Šta ste vi stekli? Kao član stranke i sa zapošljenjem u jkp ili JP nećete nikad ništa ni steći, sve i da pokradete dovoljno je što imate ozbiljno mentalno ograničenje da ostanete slepac. Bog vam pomogao

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: