Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:55, 17. 10. 2018.

Na Panteleju kola opet udarila dete - Ulica Kosovke devojke crna tačka

hitna pomoć Dečak povredio kuk; Foto: JV

Van pešačkog prelaza i van zone škole, kažu u niškoj policiji, kola su udarila 11-godišnjeg dečaka u Ulici Kosovske devojke u niškom naselju Pantelej, u kojoj se često dešavaju ovakve nezgode.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Kosta

    12:00 // 17. 10. 2018.

    Na žalost veliki broj dece naročito mlađe nema nikakvo obrazovanje iz saobraćaja, zahvaljujući i roditeljimaa i školi. Svakodnevno vidim decu kako pretrčavaju ulicu a i da se ne okrenu. Ista ta deca recimo bacaju ostatke od hrane ili smokija i čipsa gde stignu. Još gori su i biciklisti, naročito noću neosvetljeni, prolaze ladno kroz crveno, seku pešačke prelaze. Kad na to dodamo bahate vozače...

  • Krajnje je vreme

    12:04 // 17. 10. 2018.

    Treba postaviti zaštitnu ogradu na trotoarima sa obe strane od Doma Ucenika do Pantelejske Crkve,slično Voždovoj i da se pod hitno izmesti Autobusko stajaliste od pešačkog prelaza, jer je previše opasno kad se prolazi pored autobusa, a deca pretrcavaju kod škole.
    Krajnje je vreme, da se onemogući pretrčavanje ulice Kosovke devojke.

  • Dax

    12:58 // 17. 10. 2018.

    Sinoć prolazim tuda, ograničenje 30, idem 40, pretiče me džip žandarmerije sa jedno 80 na sat baš na pešačkom. o čemu mi ovde pričamo?

    • Djani

      00:20 // 18. 10. 2018.

      80? znaci sporije nego sto inace voze.

  • Aleksa

    15:40 // 17. 10. 2018.

    Danas je autobus ispred mene izasao kroz Kosovke devojke negde oko 45-50 na sat.

  • Violeta

    22:24 // 17. 10. 2018.

    I dalje, i pored apela, niko nece da postavi 2 lezeca policajca sa obe strane prelaza u ovoj ulici, iako ih u Beogradu ima u ovakvim i slicnim ulicama,pravdajuci se da tu prolazi autobus. Da nije providno i tuzno, bilo bi smesno.

  • nisliski mohikanac

    23:33 // 17. 10. 2018.

    sta je problem komandiru stanice tik do pesackog da postavi patrolu i za mesec dana da desetkuje bahate vozace koji tu prolaze svakodnevno i divljaju

  • Peđa

    06:22 // 18. 10. 2018.

    Moga sestrica (8god.) je na tom pesackom kod mesne zajednice udario auto dok se vracao iz skole,pre tacno 7 dana.Iz policije su rekli da bi tu postavili semafor,prvo bi trebali da dobiju zahtev od skole.

  • Pantelejac

    20:28 // 18. 10. 2018.

    Angazovati lice(moze i saobracajaca) koje ce nositi STOP znak u ruci i koje ce prevoditi decu preko ulice kad idu u skolu i kad se vracaju. Niko ne sme preci dok to lice ne zaustavi saobracaj iz oba smera a onda propusti pesake. Slicno kao sto je ranije bilo u centru. Ili bi autobusi trebali imati stop znak koji bi aktivirali na stanici tako da vozaci iz oba smera trebaju stati dok bus stoji

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: