Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:14, 14. 12. 2017.

“Hapšenje Kačara je posledica sukoba u SNS"

bulatovic i kacar Bulatović i Kačar - najbliži saradnici; foto: J. A. arhiva

I predstavnici opozicije i udruženja građana ocenjuju da je hapšenje člana Gradskog veća Niša Branislava Kačara pokazatelj sukoba unutar SNS, odnosno "udar na samog gradonačelnika Darka Bulatovića i poruka njemu", jer je reč o najbližem saradniku.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Jovan

    14:03 // 14. 12. 2017.

    Gospodine AV hitno preduzmite neke mere povodom situacije u Nisu. Dramaticna situacija je sa Bulatovicem jer po njegovom izgledu lica - face jasno se vidi da ce svakog momenta da pukne, a kada pukne moze napraviti svasta u svom okruzenju, jos jednom AV delaj.

    • Зоран Васиљевић

      17:30 // 14. 12. 2017.

      Господине Јоване, риба смрди од главе. Позивате АВ-а да дела. Треба бити марсовац па то очекивати. АВ се баш ослања на такве попут Булатовића, Мартиновића и сличне. Погледајте широм Србије, погледајте Скупштину, демократија на звонце. Ако неко заглави у ћорку замениће га сличан тип. АВ-у власт чувају баш такви. Њему не одговарају људи са ставом који, кад треба бране тај свој став, принципијелни.

    • Toza

      18:24 // 14. 12. 2017.

      Gospodine Jovane vi se sekirate za gospodina Lambroza, pritom neobracate paznju da smo mi kao narod pukli, kao trule tikve.

    • D.

      21:32 // 14. 12. 2017.

      Ma on je puko, samo polako ispusta. Naceli ga radnici koji se okupljaju svakog petka ispred Gradske kuce. Ispustice ga do kraja prikupljanjem potpisa za njegovu smenu koja krece od sutra!

    • sugradjanin

      08:24 // 15. 12. 2017.

      @Jovan Isto ovako sam prokomentarisao pre pet minuta u razgovoru sa sinom.Gledam ga juce na TV sa ministarkom Zoranom-umusio se,ne deluje samozadovoljno,izgleda da je dobio packe.Mislim da su nam lokalni izbori mnogo potrebni.

  • slavko

    14:06 // 14. 12. 2017.

    Gotovi su,jos samo malo!

  • Zidovska metoda

    15:05 // 14. 12. 2017.

    Treba im zrtveno jagnje, da"losi momci" zadovolje ego. Kako bi drugacije funkcionisali.

  • Ceca

    15:10 // 14. 12. 2017.

    Prosto je neverovatno koliko su bezobzirni u svojim sukobima i to od prvog dana nastanka stranke, u teskoj konkurenciji najgora lokalna vlast!

  • Mara

    17:50 // 14. 12. 2017.

    Da li ce onaj ko je predlozio Kacar Branislava i postavio na mesto gradskog vecnika a zatim kontrolisao njegov rad, za pocetak sopstvnom ostavkom, pokaziti moralnu odgovornost a ako se dokaze i materiajlnu?

  • Annnnnnnnnv

    19:06 // 14. 12. 2017.

    i Bulat i Zvezdan kao i njihova međusobna trgovina su krivi za ovo sto se u sns i gradu desava poslednjih meseci, ovaj drugi je pa tek okupio neznalice oko sebe a i sam nije ni znalac ni dobronameran , treba ih sve pocistiti i dovesti nove ljude , neiskompromitovane koji imaju dobre namere za ovaj grad ....

  • Oliver

    20:20 // 14. 12. 2017.

    Zaneli su se u vlasti, i vise od svih koji su bili pre njih. Ti zaposleni su takodje bili podobni za razne sefovske, pomocnicke i slicne pozicije u gradskoj upravi, nisu slucajno izabrani, a strucni ljudi koji ne pristaju na "trgovinu uticajem" smenjeni su ili su vec na nizim mestima.

  • Ricardo

    21:46 // 14. 12. 2017.

    Kada vidiš gornju sliku da se istopiš. Isti položaj ruku , slična košulja bez kravate, zamišljeni duboki pogledi u daljinu. KLONIRAN sigurno.

    • Branko Tomic

      00:41 // 15. 12. 2017.

      Nisu klonirani vec naduvani. Postoje dokazi. Od vrste pogleda zavisi samo na cemu su

  • Max Vespertine

    02:18 // 15. 12. 2017.

    To je mali trik kojem se podučavaju svi SNSovci od velikog vodje, krste ruke i prste pri javnom govoru da ne bi mlatarali rukama ko manijaci, jer tad prelaze u skupštinsku formu obraćanja, pa da neko ne izlane opet nekih nesrećno pomenutih 100 muslimana za jednog srbina.

  • boba

    08:03 // 15. 12. 2017.

    Samo da Vucic dodje,protrci kroz Klinicki centar,naslikaju se,natrce i bice nam odlicno.A ko je sta pokrao to je igra bez granice.Narode ne uznemiravajte ih!!!!!!

  • Jasar

    21:35 // 16. 12. 2017.

    Kakvi sukobi,niko te ne tera da ripas u bunar ako neces...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: